ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

غذای مجازی به منو‌ی رستوران‌ها اضافه می‌شود

این روزها بسیاری از مردم سعی می‌کنند از غذای آماده‌‌ی خود در رستوران‌ها عکس گرفته و آن را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند. حال رستوران‌ها تصمیم گرفته‌اند که از مسئله استفاده کرده و با ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۰

این روزها بسیاری از مردم سعی می‌کنند از غذای آماده‌‌ی خود در رستوران‌ها عکس گرفته و آن را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند. حال رستوران‌ها تصمیم گرفته‌اند که از مسئله استفاده کرده و با غذای مجازی درآمدزایی کنند. آنها قصد دارند تصویر مجازی غذای خودشان را نیز در اختیار کاربران بگذارند تا آنها بتوانند همین عکس‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

برخی فست فود‌های زنجیره‌ای برای بالا بردن میزان فروش خود، سراغ واقعیت مجازی آمده‌اند تا نسل جدیدی از مشتریان را به خود جلب کنند. پیش از این در برخی رستوران‌های ژاپنی از ماکت‌های غذا برای جلب مشتری استفاده می‌شد که Sampuru نام داشت. اکنون کارشناسان، غذا‌ی مجازی جدید اشاره شده را نسخه‌ی تکنولوژیک و قرن بیست و یکمی این ماکت‌ها می‌دانند.

نمونه‌هایی از Sampuru

بدین ترتیب کاربران خواهند توانست با دوربین تلفن‌های هوشمند خود، منوی یک رستوران را بخوانند و همبرگر‌ها یا برش‌هایی از پیتزا را در صفحه‌ی نمایش خود مشاهده کنند. آنها حتی می‌توانند از این غذاهای مجازی عکس گرفته و در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام یا اسنپ‌چت با دیگران به اشتراک بگذارند. کاربرانی که از عینک‌های گوگل لنز یا ARkit اپل استفاده می‌کنند هم خواهند توانست مدل‌های سه بعدی غذای مجازی را روی میز قرار دهند.

 در شبکه‌های مجازی روزانه ۳.۵ میلیون عکس از غذا منتشر می‌شود

رستوران‌ها می‌خواهند با آزمایش واقعیت مجازی، راه بهتری برای ارتباط با مشتریان جدید پیدا کنند. از آنجایی که نصل جدید بسیار به اشتراک گذاشتن غذایش در فضای مجازی و مخصوصاً شبکه های اجتماعی علاقه زیادی دارد، این صنعت قصد دارد تا با استفاده از تکنولوژی آنها را مجبور کند، درصدی از پول خود را صرف خرید غذا و رستوران رفتن کنند.

به تازگی گزارش شده که در شبکه‌های مجازی روزانه ۳.۵ میلیون عکس از غذا منتشر می‌شود. این مسئله موجب شده که رستوران‌ها دیگر نیازی به تبلیغ غذاهایشان در رسانه‌های سنتی نداشته باشند چرا که ۸۰۰ میلیون کاربر اینستاگرام و ۳۰۰ میلیون کاربر اسنپ چت می‌توانند به تنهایی مخاطبینی کافی برای تبلیغات رستوران‌ها باشند.

 

تماشا کنید: پیتزا در فضا؛ توسعه رباتی برای پرینت سه بعدی غذا

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • 007
    007 | ۱ خرداد ۱۳۹۷

    صد رحمت به احمق

  • 007
    007 | ۱ خرداد ۱۳۹۷

    احمق شاخ دم نداره

  • reza
    reza | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

    کاش زن مجازی هم داشتیم پیر شدیم بابا کی زن بگیریم دیگه /:

  • گودرز رجب پور
    گودرز رجب پور | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

    واسه غذای مجازی پول میدن !!!! ??

مطالب پیشنهادی