ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

انقلاب در تولید خودرو؛ آغاز رسمی استفاده فولکس واگن از فناوری چاپ سه بعدی

فناوری چاپ سه بعدی این روزها مورد توجه خودروسازان قرار گرفته و برخی از آنها در حال حاضر مشغول استفاده از آن هستند. برای مثال پورشه یکی از این خودروسازان است که در تولید قاب ...

سعید علیپور
نوشته شده توسط سعید علیپور | ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۵

فناوری چاپ سه بعدی این روزها مورد توجه خودروسازان قرار گرفته و برخی از آنها در حال حاضر مشغول استفاده از آن هستند. برای مثال پورشه یکی از این خودروسازان است که در تولید قاب آینه 911 اسپیدستر و واشر دهانه باک 959 از فناوری چاپ سه بعدی کمک گرفته است.

چاپ سه بعدی ورودی نازل بنزین در باک پورشه

فورد دیگر شرکتی است که اعلام کرده دو قطعه مهم از اجزای سیستم ترمز شلبی موستانگ GT500 2020 را با فناوری چاپ سه بعدی تولید خواهد کرد. حال خبر می رسد فولکس واگن نیز قصد دارد از این تکنولوژی جهت تامیت قطعات مورد نیاز مدل های پرتیراژ خود کمک بگیرد.

این خودروساز آلمانی اخیرا با انتشار بیانیه ای اعلام کرده یک مرکز ساخت ابزار جدید راه اندازی کرده است. این مرکز که در کارخانه اصلی فولکس واگن در وولفسبورگ قرار دارد، به آخرین و پیشرفته ترین نسل پرینترهای سه بعدی شرکت HP مجهز شده است.

volkswagen-toolmaking-opens-highly-advanced-3-d-printing-center

دکتر آندریاس توستمن (Andreas Tostmann) عضو هیئت مدیره بخش تولید فولکس واگن در مراسم افتتاح مرکز مذکور گفته:

مرکز چاپ سه بعدی فولکس واگن فعالیت های تولیدی فزاینده فولکس واگن را وارد سطح جدیدی خواهد کرد. در عرض دو الی سه سال آینده چاپ سه بعدی برای اولین قطعات تولیدی به کار گرفته می شود. در آینده ما احتمالا خواهیم توانست از پرینترهای سه بعدی در خطوط تولید برای ساخت خودرو استفاده کنیم.

آنطور که جمله آخر دکتر توستمن نشان  می دهد، فولکس واگن می خواهد پنل های فلزی بدنه و قطعات پلاستیکی را که در خودروها کاربرد دارند، در داخل کارخانه خود تولید کند.

3D printing in action

گفتنی است در مرکز چاپ سه بعدی فولکس واگن، مواد اولیه به طور لایه ای نازک بر روی یک صفحه ریخته می شوند. سپس اشعه لیزر پودر موجود را در جایی که باید قطعه ساخته شود، ذوب می کند. زمانی که این اتفاق رخ داد، پودر ذوب شده، به تدریج سفت شده و یک قطعه جامد سخت را شکل می دهد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Ali M
    Ali M | ۲۴ آذر ۱۳۹۷

    خدایا کی پیشرفت کنیم؟کی قراره از اینا راحت بشیم؟

مطالب پیشنهادی