حالا می‌توانید جلوی اضافه شدن‌ خود به گروههای واتساپ را بگیرید

واتس اپ در مقایسه با بسیاری از پیام‌رسان‌ها، با محدودیت‌های عجیبی دست و پنجه نرم می‌کند و در عین حال به ارائه آپدیت‌های دیرهنگام هم شهرت دارد. در همین راستا، تیم سازنده این اپلیکیشن قابلیتی ارائه کرده که می‌تواند کنترل بیشتری روی حریم خصوصی را برایتان به ارمغان آورد.

به لطف این ویژگی جدید، درست مثل تلگرام می‌توانید تعیین کنید که چه افرادی قادر به اضافه کردن شما به چت‌های گروهی هستند. برای دسترسی به این قابلیت کافیست مسیر Settings > Account > Privacy > Groups را در تنظیمات اپلیکیشن دنبال کنید.

اینجا سه گزینه «همه»، «مخاطبین» و «هیچ کس» را مشاهده خواهید کرد. با انتخاب «همه» هیچ محدودیتی برای اضافه شدن‌تان به ‌چت‌های گروهی نخواهید گذاشت. اما با انتخاب «مخاطبین» می‌توانید ترتیبی اتخاذ دهید که فقط افرادی که شماره تلفن‌تان را دارند بتوانند شما را به گروه‌های مختلف اضافه کنند.

واتس اپ

انتخاب گزینه «هیچ کس» هم تضمین می‌کند که دیگر به طور ناخواسته عضو چت‌های گروهی نمی‌شوید. با این وجود، کسانی که قادر به اضافه کردن‌ شما به گروه‌ها نیستند همچنان می‌توانند با ارسال دعوت‌نامه شما را وارد گروه‌های خود کنند. اما باید بدانید که دعوت‌نامه‌های واتس‌اپ، فقط ۷۲ ساعت انقضاء دارند و اگر طی این زمان به درخواست دعوت پاسخی ندهید از بین خواهند رفت.

انتشار قابلیت جدید واتس اپ از همین حالا برای کاربران این اپلیکیشن آغاز شده و طی هفته‌های آینده، کلیه افراد می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. آخرین نسخه این پیام‌رسان را می‌توانید همین حالا از اپ استور و گوگل پلی دانلود کنید.

مطالب مرتبط

گوگل از این پس سوابق فعالیت کاربران جدیدش را پاک میکند

گوگل اعلام کرده که در راستای ترویج حفظ حریم خصوصی دیگر سوابق کامل جستجوهای انجام شده توسط کاربران جدید را ذخیره نمی کند.به گفته سوندار پیچای مدیر عامل این شرکت، حالا به صورت خودکار کلیه سوابق ذخیره شده از فعالیت های کاربران جدید در وب و همچنین اپلیکیشن ها ظرف ۱۸ ماه از آغاز فعالیت... ادامه مطلب

واتساپ به سرویس پرداخت و انتقال پول مجهز شد

پس از مدت‌ها انتظار، قابلیت پرداخت موبایل واتساپ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. از امروز کاربران در کشور برزیل می‌توانند توسط این پیام‌رسان پول ارسال کنند و هزینه خریدهای خود از فروشندگان محلی را پرداخت کنند.پرداخت در این پیام‌رسان توسط «فیسبوک پی» انجام می‌شود و به معنای آن است که کاربران می‌توانند از اطلاعات... ادامه مطلب

کاربران بعد از افشای اطلاعات سرویس های اینترنتی هم پسورد خود را عوض نمی کنند

طبق پژوهشی تازه اغلب مردم بعد از فاش شدن اطلاعات هویتی شان هم اقدام به تعویض پسورد خود نمیکنند و این مساله را جدی نمی گیرند. براساس گزارشی که اوایل همین ماه موسسه امنیت و حریم خصوصی دانشگاه کارنگی ملون منتشر کرده است تنها حدود یک سوم کاربران بعد از انتشار خبر هک یا لو... ادامه مطلب

گوگل در مد Incognito کروم نیز کاربرانش را دنبال می کند

شکایت جدیدی علیه گوگل مطرح شده مبنی بر اینکه این شرکت فعالیت های آنلاین کاربرانش را حتی در مُد Incognito یا ناشناس نیز دنبال می کند. در متن این شکواییه آمده است که غول تکنولوژی آمریکایی با استفاده از ابزارهایی نظیر Google Analytics، Google Ad Manager، اپلیکیشن های مخصوص موبایل و پی سی و همچنین پلاگین های وبسایتی... ادامه مطلب

کابوس حریم خصوصی؛ نظارت دولت هند بر کاربران با برنامه ردیابی تماس کرونا

بررسی‌ اپلیکیشنی که هند برای ردیابی تماس‌های بیماران مبتلا به کرونا توسعه داده نشان می‌دهد که این برنامه به دولت هند اجازه نظارت بر میلیون‌ها شهروند هندی را می‌دهد.دولت هند ماه گذشته میلادی اپلیکیشنی به نام «Aarogya Setu» را برای ردیابی تماس‌های بیماران مبتلا به کرونا منتشر کرد. نصب این اپلیکیشن در ابتدا آزاد بود... ادامه مطلب

گوشی‌های شیائومی به جمع‌آوری مخفیانه اطلاعات کاربران متهم شدند

بر اساس ادعای یک محقق امنیتی که با فوربس همکاری دارد، اطلاعات کاربران با استفاده از مرورگر مورد استفاده در گوشی‌های شیائومی جمع آوری می‌شود. گفته شده که این اطلاعات در زمان استفاده از حالت ناشناس یا موتورهای جستجویی مانند DuckDuckGo نیز جمع آوری می‌شوند.محقق امنیتی، «گابریل سیرلیگ» که از ردمی نوت 8 به عنوان گوشی... ادامه مطلب

ویجیاتو

نظرات ۰

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود

رمزتان را گم کرده‌اید؟