ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوشی پی 30
تکنولوژی

کالبدشکافی پی 30 پرو میزان وابستگی هواوی به منابع ایالات متحده را نشان می‌دهد

به دنبال جنگ تجاری ایالات متحده و چین که گریبان هواوی را گرفته، این بزرگترین تجارت تکنولوژیک چین با مشکلات متعددی مواجه شده. در یک کالبدشکافی گوشی پرچمدار هواوی پی 30 پرو، میزان وابستگی تولید ...

علی باقرزاده
نوشته شده توسط علی باقرزاده | ۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰

به دنبال جنگ تجاری ایالات متحده و چین که گریبان هواوی را گرفته، این بزرگترین تجارت تکنولوژیک چین با مشکلات متعددی مواجه شده. در یک کالبدشکافی گوشی پرچمدار هواوی پی 30 پرو، میزان وابستگی تولید این گوشی به ایالات متحده مشخص شده است.

بررسی قطعات گوشی هواوی پی 30 پرو (بررسی دیجیاتو) نشان می دهد که این شرکت باید برای 15 مورد از قطعات با ارزش بالای گوشی پرچمدار خود به دنبال تأمین کننده های دیگری بگردد. این در حالی است که این موارد تنها یک درصد از تمام 1631 قطعه گوشی را تشکیل می دهند اما به تنهایی 16 درصد از قیمت تمامی قطعات گوشی را شامل می شوند.

علاوه بر این به گفته شرکت تحقیقاتی Fomalhaut Techno Solutions مستقر در توکیوی ژاپن، از نظر هزینه در حدود 62 درصد از هواوی پی 30 پرو به شرکت هایی در خارج از چین وابسته است.

کالبدشکافی هواوی پی 30

قطعاتی که از ایالات متحده می آیند شامل نیمه هادی های ارتباطی از شرکت های Qorvo (تولید کننده چیپ ساکن کارولینای شمالی)، میکرون تکنولوژی (تولید کننده ماژول های DRAM) و نیز محافظ نمایشگر تولید کورنینگ هستند.

هواوی که بر بازار گوشی های هوشمند چین حکمرانی می کند قصد داشت تا سال 2020 به بزرگترین تولید کننده گوشی های هوشمند در جهان بدل شود اما با جنگ تجاری بین ایالات متحده و چین و تحریم هایی که علیه این شرکت اعمال شد هدف خود را کاهش داد. اکنون هواوی هدف فروش خود برای دو سال آینده را به میزان 30 میلیارد دلار کاهش داده و پیشبینی فروش 100 میلیارد دلاری را برای سال 2020 دارد.

بر اساس گزارش ها هواوی ذخیره ای از قطعات مورد نیاز برای تولید را در اختیار دارد اما زمانی که این ذخایر به اتمام برسند چینی ها باید در پی تأمین کننده های جایگزین باشند. البته باید اشاره کرد که برخی از شرکت ها از جمله کوالکام، اینتل و میکرون راه هایی برای گذر از تحریم های ایالات متحده یافته و ارسال برخی محصول به هواوی را از سر گرفته اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • molavy
    molavy | ۹ تیر ۱۳۹۸

    اگر چین موفق بشه تو این جنگ تعرفه و اقتصاد آمریکا رو شکست بده برای ایران خیلی خوبه

  • Bardia Ath
    Bardia Ath | ۷ تیر ۱۳۹۸

    تکنولوژی جهان به آمریکا وابسته است
    آمریکا نباشد تکنولوژی هم نیست جای تعجب ندارد که تمام شرکتها به آمریکا و قطعات فوق العاده آمریکایی وابسته باشند

مطالب پیشنهادی