ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینستاگرام
تکنولوژی

تست ابزاری برای جلوگیری از انتشار نظرات توهین آمیز در اینستاگرام

اینستاگرام مدت‌هاست که مبارزه با آزار و اذیت و نظرات تهدیدآمیز در این شبکه اجتماعی را آغاز کرده و در تازه‌ترین اقدام، از هوش مصنوعی بهره جسته است. به لطف یک ویژگی جدید در اپلیکیشن ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۵

اینستاگرام مدت‌هاست که مبارزه با آزار و اذیت و نظرات تهدیدآمیز در این شبکه اجتماعی را آغاز کرده و در تازه‌ترین اقدام، از هوش مصنوعی بهره جسته است. به لطف یک ویژگی جدید در اپلیکیشن حالا کاربران می‌توانند جلوی نظر گذاشتن افراد مزاحم زیر پست‌هایشان را بگیرند.

این قابلیت که هنوز در مراحل آزمایشی به سر می‌برد، قدرتی به کاربران می‌دهد که بتوانند جلوی نظر گذاشتن افراد زیر پست‌هایشان را گرفته یا به اصطلاح آن‌ها را «شدو بن» کنند. این موضوع بدان معناست که کاربران این قدرت را خواهند داشت که جلوی انتشار نظرات توهین‌آمیز یا تهدیدکننده را به طور مستقیم گرفته یا فقط خودشان قادر به مشاهده آن‌ها باشند.

همچنین این موضوع برای پیام‌های دایرکت هم صادق خواهد بود. اما اینستاگرام در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرده که یک خصوصیت جدید را هم به اپلیکیشن اضافه می‌کند که می‌تواند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، پیام‌های توهین یا تهدیدآمیز را شناسایی کرده و به فرد ارسال‌کننده بابت فشردن دکمه Send هشدار بدهد.

اینستاگرام

اینستاگرام می‌گوید که در تست‌های به عمل آمده، وجود چنین قابلیتی سبب شده که بعضی افراد پیش از ارسال پست به تبعات آن فکر کرده و گاها از این کار پشیمان شوند. البته شکی نیست که این ویژگی جلوی افرادی که با هدف تخریب و تهدید در اینستاگرام فعالیت می‌کنند را نخواهد گرفت، اما حداقل می‌توان گفت که وجودش بهتر از نبود آن است.

مبارزه با ارعاب، تهدید و توهین در فضای مجازی اگر چه اقدامی مؤثر و ضروری به نظر می‌رسد، اما تحقیقات نشان داده که همیشه نتایج موفقیت‌آمیزی را به همراه ندارد. به عنوان مثال، نشریه The Atlantic سال گذشته با انتشار مقاله‌ای به رفتار عجیب نوجوانان در اینستاگرام پرداخته بود که بیش از سایر گروه‌های سنی حساب‌های کاربری مخصوصی برای نفرت‌پراکنی و ارعاب افراد دیگر می‌سازند.

این حساب‌های کاربری را می‌توان به اینستاگرام گزارش کرد، اما تا برخورد لازم صورت بگیرد ممکن است زمان زیادی گذشته باشد. بنابراین امکانات جدید شبکه اجتماعی برای مدیریت نظرات توهین‌آمیز می‌توانند راهکارهای موقت خوبی به شمار بیایند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • کتیبه سپید
    کتیبه سپید | ۱۹ تیر ۱۳۹۸

    اینا به فکر حل مشکل از ریشه هستن؛ ما هم یه به‌اصطلاح روشنفکر به اسم بزرگمهر حسین‌پور داریم که راهکارش برای کاهش اینجور کامنت‌ها، بلاک کردنه تا مثلا اون شخص به‌خاطر بلاک شدن، کم‌کم تنها بشه و ابراز پشیمونی کنه! انگار بچه کوچولو هستن که از بلاک شدن ناراحت بشن یا انگار بلد نیستن یه حساب دیگه بسازن! ما هم انگار عقلمون نمی‌رسه که گزینه بلاک هم وجود داره!

    خوش به حال اون‌ور آبی‌ها... آدمایی با فکر باز رو می‌ذارن توی کار.

  • آریا
    آریا | ۱۸ تیر ۱۳۹۸

    این قضیه فقط مربوط به اینجا نیست خارجی ها هم این مشکل را دارند که به هنرپیشه ها خواننده ها بازیگرها، ورزشکارها و ... ف.حاشی میشه ولی اینجا یکم متفاوتتره گذشته از حماسه حملات به صفحات شخصی فوتبالیستها و...خارجی به زبان فارسی! یه عده بصورت سازماندهی شده در حال لجن پراکنی و اختلاف افکنی در social Media به زبانهای مختلف هستند .که به حماسه ساندیس شناخته میشه همیشه هم در حال اهدای جان هستن? ?

  • Arshaam
    Arshaam | ۱۸ تیر ۱۳۹۸

    جلوی دسترسی کاربران ایرانی رو بگیرن خودبخود نظرات توهین آمیز تو کل اینستا 80% کم میشه.

مطالب پیشنهادی