ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بازار گوشی های هوشمند
تکنولوژی

تداوم کاهش فروش گوشی‌های هوشمند در سه‌ماهه دوم ۲۰۱۹

روند نزولی فروش گوشی های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۱۹ ادامه یافته و ظاهرا عرضه تعداد معدودی گوشی 5G نتوانسته مانع منفی شدن نمودارها شود. بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی گارتنر در بهار سال ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۱

روند نزولی فروش گوشی های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۱۹ ادامه یافته و ظاهرا عرضه تعداد معدودی گوشی 5G نتوانسته مانع منفی شدن نمودارها شود.

بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی گارتنر در بهار سال جاری ۳۶۸ میلیون موبایل در سراسر دنیا فروخته شده که نشانگر افت ۱.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است. این بازار در چارک اول ۲۰۱۹ هم افت ۲.۷ درصدی را تجربه کرده بود و  پیش بینی گارتنر از ادامه این روند نزولی تا نیمه دوم ۲۰۲۰ حکایت دارد.

در بین نام های برتر سامسونگ و هواوی به ترتیب با فروش ۷۵.۱ میلیون و ۵۸.۰ میلیون دستگاه عملکرد قابل قبولی داشته اند اما کاهش استقبال خریداران از گوشی های اپل کماکان ادامه دارد. این شرکت در بازه مذکور ۳۸.۵ میلیون گوشی فروخته که ۶.۲ میلیون واحد از مدت مشابه سال گذشته کمتر است، هرچند با معرفی سری آیفون ۱۱ احتمالا فروش کوپرتینویی ها بهتر خواهد شد.

برآوردهای گارتنر نشان می دهد کمپانی کره‌ای با در اختیار داشتن ۲۰.۴ درصد بازار در رده اول موبایل‌سازها قرار داد و در رده های بعدی نیز هواوی و اپل به ترتیب با ۱۵.۸ و ۱۰.۵ درصد قرار گرفته اند، شیائومی هم با تسخیر ۹ درصد بازار سایه به سایه اپل پیش می رود.

بخش مهمی از موفقیت سامسونگ ناشی از عرضه مدل های میان رده و اقتصادی های سری M است. هواوی هم به واسطه تعویق تحریم ها و معرفی مدل های پرچمدار سری پی ۳۰ هنوز به درخشش در بازار گوشی های هوشمند ادامه می دهد.

بیشترین کاهش در بازار گوشی پرچمدار رخ داده که به باور گارتنر ناشی از قیمت بالا، طولانی تر شدن چرخه تعویض و عدم ارائه قابلیت های جذاب در این دستگاه ها است.

بازار گوشی های هوشمند

در حالی که بازار چین در سه ماهه اول ۲۰۱۹ شاهد ۳.۳ درصد افت در فروش بود اینبار ۰.۵ درصد رشد داشته که ظاهرا بخشی از آن مدیون تخفیف در قیمت پرچمدارهای قدیمی بوده؛ سیاستی که هدف از آن آماده سازی شرایط برای تولید مدل های 5G عنوان شده است.

هند هم به عنوان یکی از بزرگترین بازارها از این موج منفی در امان نمانده است. در این شبه قاره کند شدن آهنگ تعویض فیچرفون ها با گوشی های هوشمند باعث شده میزان فروش نسبت به سال قبل ۲.۳ درصد کاهش پیدا کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Bardia Ath
    Bardia Ath | ۵ شهریور ۱۳۹۸

    دیگه نوآوری وجود نداره یا در حدی نیست ک کاربران ترغیب بشند به سمت گوشی نو
    الان مثلا کسی ک اس ۷ داره اگر منطقی باشه سمت اس ۹ یا اس ۱۰ نمیره درسته ک بهینه تر هستش و دوربین و صفحه نمایش بهتری داره ولی ن در حدی ک تفاوت محسوس باشه

مطالب پیشنهادی