ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواوی
تکنولوژی

ممنوعیت استفاده از تجهیزات هواوی و ZTE برای شرکت هایی که از دولت آمریکا یارانه می گیرند

کمیسیون ارتباطات دولت فدرال آمریکا قصد دارد محدودیت های تازه ای را روی مراوداتش با غول های صنعت تکنولوژی چین از قبیل هواوی و ZTE اعمال کند و Ajit Pai رئیس هیئت مدیره FCC (یا همان رگورلاتوری ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰

کمیسیون ارتباطات دولت فدرال آمریکا قصد دارد محدودیت های تازه ای را روی مراوداتش با غول های صنعت تکنولوژی چین از قبیل هواوی و ZTE اعمال کند و Ajit Pai رئیس هیئت مدیره FCC (یا همان رگورلاتوری چین) قصد دارد ماه آینده جلسه ای را برای رای گیری در این رابطه برگزار کند. به موجب این طرح شرکت های آمریکایی که از دولت سوبسید یا یارانه می گیرند اجازه خرید تجهیزات مخابراتی از شرکت های مخابراتی چین را پیدا نخواهند کرد.

براساس گزارشی که وال استریت ژورنال در این رابطه منتشر کرده هر دوی این شرکت ها در زمره تهدیدات ملی قرار می گیرند و در نتیجه اجازه مشارکت در طرح ۸.۵ میلیارد دلاری توسعه اینترنت روستایی در آمریکا که بازار اصلی برای هر دوی آنها محسوب می شود را پیدا نمی کنند.

این قانون ۳۰ روز بعد از رای گیری اجرایی می شود و اگر هر کدام از این شرکت ها به آن اعتراض کنند این بازه به ۱۲۰ روز افزایش می یابد. FCC همچنین قصد دارد شرکت های آمریکایی را ملزم کند که تجهیزات مورد استفاده خود از برندهای هواوی و ZTE را به خاطر خطرات امنیتی شان با محصولات دیگر جایگزین کنند.

تجهیزات هواوی

وبسایت تک کرانچ گزارش داده است که FCC مشغول بررسی طرحی است تا جبران هزینه ها برای شرکت هایی که باید تجهیزاتشان را تعویض کنند را به عمل آورد. این وبسایت به نقل از FCC گزارش داده است که تعدادی از اپراتورهای کوچک آمریکایی با کمک یارانه و وام های دولتی اقدام به خرید تجهیزات هواوی کرده اند و به موجب پیش نویس قانون جدید، فرایندهایی در حال انجام است تا تهدیدات ناشی از دیگر تامین کنندگان نیز شناسایی شود.

سخنگوی FCC این نکته را که جنگ تجاری میان آمریکا و چین احتمالا انگیزه اصلی رای گیری برای تصویب چنین قانونی بوده رد کرد و در مقابل به ادعاهای تکراری سازمان های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر جاسوسی احتمالی شرکت های چینی اکتفا کرد.
هواوی اما همانطور که در خبرها خوانده اید علیرغم مشکلاتی که اخیرا برای آن ایجاد شده (از دستگیری مدیر ارشد مالی آن گرفته تا پرونده شکایت دولت آمریکا به خاطر سرقت تکنولوژی های آن) کلیه این ادعاها را رد کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Ali Reza
    Ali Reza | ۸ آبان ۱۳۹۸

    تا نباشد چیزگی نگویند چیزها، حتما چیزهایی هست که در سطح امنیت ملی خودشون بهش رسیدگی میکنند و بعضی از نتایجش رو علنی میکنند و خیلی هاش رو نمیگند و به صورت محرمانه عملیش میکنند،

مطالب پیشنهادی