ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بنیاد گیتس
علمی

کمک ۱۰۰ میلیون دلاری بنیاد گیتس برای مهار کرونا ویروس

روز گذشته بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون دلار را به درمان و حفاظت در برابر کرونا ویروس اختصاص می دهد. در بیانیه خبری منتشر شده آمده است که این ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰

روز گذشته بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون دلار را به درمان و حفاظت در برابر کرونا ویروس اختصاص می دهد.

در بیانیه خبری منتشر شده آمده است که این کمک علاوه بر مبلغ ده میلیون دلاری است که بنیاد گیتس پیشتر برای مبارزه با این بیماری صرف کرده بود.

روز گذشته دبیر کل سازمان بهداشت جهانی خواستار تخصیص ۶۷۵ میلیون کمک برای جلوگیری از شیوع این ویروس مهلک شد.

و اما از مجموع کمک اهدایی بنیاد گیتس، ۲۰ میلیون دلار آن به چندین سازمان فعال در این زمینه از جمله سازمان بهداشت جهانی، مرکز مقابله و پیشگیری از بیماری آمریکا، کمیسیون سلامت ملی چین و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری این کشور اختصاص داده می شود که مشخصا سعی در شناسایی، ایزوله سازی و درمان مبتلایان به کرونا ویروس دارد.

بنیاد گیتس

در ادامه بیانیه خبری بنیاد گیتس آمده است:

هدف از اعطای این مبلغ کمک به مقامات بهداشت عمومی است تا هزینه های اولیه خود برای تامین دارو و درمان مبتلایان را پوشش داده و سازمان های بین المللی و نهادهای دولتی نیز بتوانند منابع مورد نیاز برای ادامه فعالیتهای خود در این زمینه را تامین نمایند.

۲۰ میلیون دیگر از این مبلغ نیز صرف حفاظت از جمعیت های تحت خطر در آفریقا و جنوب آسیا می شود. این بودجه قرار است صرف حمایت از سازمان های بهداشتی با تاسیسات اضطراری شود و توانمندی های آنها برای ایزوله سازی و درمان موارد ابتلا به ویروس را بهبود بدهد.

۶۰ میلیون باقی مانده نیز صرف شتابدهی به فرایند کشف، ساخت و تست واکسن ها و درمان و تشخیص کرونا ویروس می شود.

مارک سوزمان مدیرعامل این بنیاد در رابطه با کمک اخیر گفته است:

سازمان های چندجانبه، دولت ها،‌ بخش های خصوصی و نهادهای بشردوستانه باید ضمن همکاری با یکدیگر فرایند شیوع این بیماری را کند کرده و به کشورها در حفاظت از شهروندان آسیب پذیر خود و کنترل این بیماری کمک کنند.

امید می رود که این منابع به واکنش بین المللی موثر و سریع کمک کند. این واکنش نیز باید به واسطه علم و نه ترس هدایت شود و برپایه گام هایی صورت بگیرد که سازمان بهداشت جهانی تا به امروز انجام داده است.

بنیاد بیل و ملیندا گیتس در سال ۲۰۰۰ میلادی توسط بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت و همسرش ملیندا تاسیس شد. پیشتر جک ما موسس علی بابا نیز از اهدای ۱۴ میلیون دلار کمک برای ساخت واکسن کرونا ویروس خبر داده بود. به نظر می رسد ائتلافی جهانی میان بزرگان عرصه تکنولوژی برای مقابله با این ویروس شکل گرفته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • molavy
    molavy | ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

    از این خیریه های آمریکایی مستند زیاد ساخته شده، خیلی نون داره

  • Javad Fathi
    Javad Fathi | ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

    نیستش خیره ولی اگه امریکا زود تر از بقیه به واکسن برسه به ما نمیدن ?
    اون زمان دیگه خدا میدونه جنگ بشه یا نه.

    • Akswho
      Akswho | ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

      نمیشه اینجوری گفت دوست عزیز بارها گفته شده کمبود دارو در ایران بخاطر اینه که پول رو جای دیگه هزینه میکنن وگرنه دارو تحریم نیست بله خریدش و انتقال پول سخته اینو قبول دارم ولی اینکه بگیم دارو نمیدن بهمون اینجوری نیست و میتونن وارد کنن

  • reza
    reza | ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

    ایول دارن به مولا اینا مرد واقعی هستند

مطالب پیشنهادی