ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مهاجران غیرقانونی
تکنولوژی

ردیابی از طریق بازی‌ها؛ دولت آمریکا اطلاعات مکانی مهاجران را می‌خرد

وزارت امنیت داخلی آمریکا برای ردیابی فعالیت مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک، اقدام به خرید داده های مکانی موبایل کرده است. داده های خریداری شده از نوع اطلاعات جغرافیایی ناشناسی است که معمولا موسسات تبلیغاتی برای ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۸

وزارت امنیت داخلی آمریکا برای ردیابی فعالیت مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک، اقدام به خرید داده های مکانی موبایل کرده است.

داده های خریداری شده از نوع اطلاعات جغرافیایی ناشناسی است که معمولا موسسات تبلیغاتی برای هدف گرفتن گروه خاصی از کاربران از کمپانی های تحلیلی خریداری می کنند. بخش قابل توجهی از این داده ها زمانی به دست کمپانی ها می رسد که کاربران حین نصب اپ با به اشتراک گذاری آن موافقت می کنند.

به گزارش وال استریت ژورنال سازمان های دولتی نظیر «پلیس مهاجرت و گمرک ایالات متحده» (ICE) با استفاده از این داده ها به پایش مرزهای جنوبی و شناسایی مهاجران غیرقانونی پرداخته اند. در یک مورد این سازمان به لطف همین داده ها تونلی را شناسایی کرده که از خاک مکزیک شروع شده و به یک فست فود تعطیل شده در آریزونا ختم می شد.

مهاجران غیرقانونی

ظاهرا سازمان های دولتی این داده ها را از شرکتی به نام Venntel خریده اند که خود این کمپانی هم آنرا از چندین کمپانی بازاریابی خریداری کرده بود. پلیس مهاجرت دو سال قبل در ازای این داده ها ۱۹۰ هزار دلار به Venntel پرداخت کرده. وزارت امنیت داخلی علی رغم تایید گزارش وال استریت، به ناشناس بودن هویت افراد در این داده ها اشاره کرده است. این وزارتخانه چگونگی استفاده از این اطلاعات را مشخص نکرده است.

روش دولت برای دستیابی به داده های مذکور از نظر قانونی زیر سوال است چرا که در سال ۲۰۱۷ دادگاه عالی دسترسی سازمان های دولتی به داده های مکانی گوشی را به دریافت مجوز مشروط کرد. با این وجود به گفته وزارتخانه این داده ها به صورت تجاری ارائه شده اند و شامل رای مذکور نمی شوند.

این گزارش یکی دیگر از مواردی است که نشان می دهد چگونه می توان از داده های ظاهرا بی ضرر و ناشناس برای رهگیری فعالیت های افراد استفاده کرد. پیش از این نیویورک تایمز در گزارشی نشان داده بود که چقدر ساده می توان با داده هایی از این دست افراد خاص را رهگیری کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی