ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هند به چین دوم تبدیل می‌شود؛ اصلاح گسترده قوانین برای افزایش تولید موبایل

هند برای تشویق و گسترش تولیدات داخلی توسط شرکت‌های مطرح مانند اپل و سامسونگ اقدامات اساسی انجام داده. این کشور برای افزایش تولیدات، تغییراتی در بندهای برنامه تشویقی مرتبط با تولید (PLI) اعمال می‌کند. هند ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰

هند برای تشویق و گسترش تولیدات داخلی توسط شرکت‌های مطرح مانند اپل و سامسونگ اقدامات اساسی انجام داده. این کشور برای افزایش تولیدات، تغییراتی در بندهای برنامه تشویقی مرتبط با تولید (PLI) اعمال می‌کند.

هند با این تغییرات قصد دارد میزان سرمایه‌گذاری خارجی مخصوصا سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی را در کشور خود افزایش دهد و هند را به یک شریک مناسب در استراتژی «چین بعلاوه یک» تبدیل کند. در سال‌های گذشته اقتصاد چین رشد پایداری داشته و همین موضوع باعث افزایش درآمد نیروی کار شده که برای شرکت‌ها خوشایند نیست.

افزایش هزینه‌های مربوط به نیروی کار شرکت‌ها را به این فکر انداخته که خط تولید خود را به کشورهای آسیایی دیگر مانند ویتنام، تایلند و کامبوج منتقل کنند. این اقدامات در راستای بخش بعلاوه یک استراتژی آن‌ها انجام می‌شود و اپل یکی از شرکت‌هایی است که قصد دارد تولید محصولات خود در هند را افزایش دهد.

در حال حاضر بیشتر محصولات اپل در کشور چین تولید می‌شوند، البته این شرکت برخی از گوشی‌های هوشمند خود مانند آیفون ۷، آیفون X و آیفون XR را در هند می‌سازد تا دیگر مالیات ۱۰۰ دلاری واردات را پرداخت نکند. با وجود اینکه هند دومین بازار بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان محسوب می‌شود، مردم آن قدرت خرید پایینی دارند که آن را تبدیل به بازار مناسبی برای برخی شرکت‌ها مانند شیائومی می‌کند.

هند بسیاری از بندهای قانون PLI را حذف کرده که یکی از آن‌ها، ارزیابی ۴۰ درصدی ارزش کارخانه و ماشین آلات وارد شده به این کشور است. بخش‌های مختلفی برای مشوق‌های برنامه PLI دولت تغییر کرده که یکی از آن‌ها نگرانی‌های زیادی را برای شرکت‌ها در پی داشته. بر اساس این بند، اگر دولت محلی پول کافی در اختیار نداشت، می‌توانست مشوق به شرکت‌ها پرداخت نکند که هم اکنون این بند اصلاح شده است.

از اصلاحات دیگر در قوانین PLI می‌توان به کاهش بیش از حد اطلاعات تجاری که دولت برای اشتراک به آن‌ها نیاز داشت و همچنین بندهایی که امکان تغییر یکجانبه قوانین سرمایه‌گذار را برای دولت مجاز می‌دانست، اشاره کرد.

اپل می‌تواند از این تغییرات بهره ببرد و با انتقال خط تولید خود به هند، علاوه بر دریافت مشوق‌های مالی، هزینه تولید خود را نیز کاهش دهد و در نتیجه آیفون‌ها را با قیمت مناسب‌تری در اختیار مشتریان هندی قرار دهد. در گذشته گزارش‌ها به انتقال بخشی از خط تولید این شرکت به هند اشاره کرده بودند.

شرکت‌های «ویسترون» و «فاکسکان» احتمالا بخشی از خط تولید خود را به هند منتقل می‌کنند. دیگر تولیدکننده آیفون، «پگاترون» نیز احتمالا بخش بزرگی از تولیدات خود را به هند منتقل خواهد کرد. علاوه بر اپل، سایر تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند مانند سامسونگ، اوپو و ویو به لطف تغییرات در PLI بدنبال افزایش میزان تولیدات خود در این کشور هستند.

حالا که این کشور تصمیم به اعمال این تغییرات گرفته، احتمالا گزارش‌های گذشته به حقیقت می‌پیوندند و میزان تولید آیفون‌ها در هند افزایش چشمگیری پیدا می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • آریا
    آریا | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

    امیدوارم امریکا اشتباهی که سر چین کرد رو سر هند نکنه. چند سال دیگه هندی ها هم شاخ بشن برای امریکا.
    تولیداتت رو برگردون به خاک امریکا

    • Tyler
      Tyler | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

      شرکت های آمریکایی به چین لطف نکردن که تولیداتش رو بردن اونجا
      به خاطر اینه که شرایط کار تو چین با بردگی خیلی فرق نمی کنه، به دلیل نبود قوانین حمایت از کارگر تو چین شرکت هایی امریکایی میتونن با کمترین هزینه تا سر حد مرگ از کارگرای چینی کار بکشن.
      مثلا کارگر های شرکت اپل یه بار در اعتراض به شرایط کار خودکشی کردن بعد اپل در مقابل قانون وضع کرد اگه خودکشی کنید بیمه به خانوادتون تعلق نمی گیره
      امازون هم به استفاده از نیروی کار زیر سن قانونی در چین متهم شد
      اینا اون روی سکه بیشتر برند های پر زرق و برقه

      • آریا
        آریا | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

        بله درسته به خاطر طمع این شرکت ها برای سود بیشتر کارخونه هاشون رو فرستادن به چین. حالا چین براشون شاخ شده. دموکراتها همیشه منفعت طلب بودند و منافع اقتصادی رو بر منافع ملی و حقوق بشر ترجیح دادند
        امیدوارم دور دوم ترامپ سنا و کنگره یکدست جمهوری خواه بشن و به این اوضاع خاتمه بدن

    • itachi
      itachi | ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

      حالا شما چرا اینقدر نگران آمریکایی؟

      • آریا
        آریا | ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

        شما هم باید باشی

  • HOSSIEN
    HOSSIEN | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

    این تیتر خوندم ، یاده جلد نسخه ویژه مجله economist اوایل 2020 افتادم

مطالب پیشنهادی