ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کمپانی هندی ۱۰۰ میلیون گوشی اقتصادی تولید می‌کند؛ Jio چالش جدید چینی‌ها

شرکت تحت مدیریت «موکش آمبانی»، «Reliance Jio» با همکاری گوگل می‌خواهد گوشی‌های هوشمند جدید و اقتصادی توسعه دهد تا همراه با نسخه مخصوص اندروید، ۳۵۰ میلیون کاربر فیچرفون در هند را وارد اکوسیستم گوشی‌های هوشمند ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۵

شرکت تحت مدیریت «موکش آمبانی»، «Reliance Jio» با همکاری گوگل می‌خواهد گوشی‌های هوشمند جدید و اقتصادی توسعه دهد تا همراه با نسخه مخصوص اندروید، ۳۵۰ میلیون کاربر فیچرفون در هند را وارد اکوسیستم گوشی‌های هوشمند کند.

این کمپانی هندی می‌خواهد بیش از ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند اقتصادی مجهز به اندروید تولید کند. طبق گزارشی جدید، این گوشی‌های هوشمند همراه با بسته‌های اینترنت، اواخر سال جاری میلادی یا اوایل ۲۰۲۱ وارد بازار خواهند شد و تولیدکنندگان هندی وظیفه تولید آن را برعهده خواهند داشت.

به نظر می‌رسد Jio با چندین سازنده گوشی هوشمند در چین مذاکره کرده است. Jio با تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند مانند «لاوا» و تولیدکنندگان برتر مانند فاکسکان و ویسترون جلساتی داشته است.

Jio با فیچرفون‌های 4G برای اولین بار اینترنت پرسرعت را در اختیار میلیون‌ها کاربر در هند قرار داد و حالا می‌خواهد شروع به تولید گوشی‌های هوشمند کند، موضوعی که می‌تواند نگرانی‌های زیادی برای برندهای چینی به همراه داشته باشد.

گوشی اقتصادی

در گزارش اخیر به این موضوع اشاره شده که این گوشی‌های هوشمند چالش جدی برای سازندگان چینی مانند شیائومی و «BBK Electronics» که مالک برندهای ریملی، اوپو و ویوو است، به همراه خواهد داشت. در حال حاضر این برند سهم ۲ میلیارد دلاری در بازار گوشی‌های زیر ۱۰۰ دلار در بازار هند دارند.

چنین اقدامی از سوی Jio چندان تعجب‌برانگیز نیست، چرا که این کمپانی تنها در مدت زمان سه سال توانست به بزرگترین اپراتور موبایل در هند بدل شود و حالا می‌خواهد چنین کاری را در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند نیز انجام دهد.

در هندوستان بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر شبکه 2G وجود دارد و آمبانی می‌خواهد به عمر این شبکه در این کشور پایان دهد. آمبانی با تولید گوشی‌های هوشمند اقتصادی علاوه بر ایجاد چالش جدی برای تولیدکنندگان چینی، سهم سایر اپراتورهای فعال در هند را نیز کاهش خواهد داد. غول‌های دنیای فناوری مانند گوگل، فیسبوک، اینتل و کوالکام از این کمپانی حمایت مالی می‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • شاهین دژ
    شاهین دژ | ۲۳ شهریور ۱۳۹۹

    هندیهای گاوپرست خداکنه هیچوقت مثل عربها پیشرفت نداشته باشن

    • ابراهیم
      ابراهیم | ۲۷ شهریور ۱۳۹۹

      داداش تمدن 3500 سالت رو بزار لب کوزه آبشو لخور. همین عرب هایی که میگی زندگیشون هزار برابر بهتر از من و توعه

  • molavy
    molavy | ۲۲ شهریور ۱۳۹۹

    عالی،هند هم باید مثل چین تمام صنعتی و پیشرفته بشه

    • M. Chapdast
      M. Chapdast | ۲۳ شهریور ۱۳۹۹

      چطوره مثل آلمان صنعتی بشه؟؟؟
      گمون نکنم دنیا تحمل یک چین دوم داشته باشه

      • molavy
        molavy | ۲۳ شهریور ۱۳۹۹

        منظورت همون هست که بزرگترین تسلیحات شیمیایی و تحقیقات سلاح کشتار جمعی دنیا رو دارن و به صدام هم می‌فروختن، نه مرسی، جمعیتش به چین نزدیک تره

مطالب پیشنهادی