ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

چیپست دیمنسیتی ۷۰۰ مدیاتک با لیتوگرافی ۷ نانومتری و مودم 5G از راه رسید

مدیاتک به رونمایی از چیپ‌های جدید برای گوشی‌های 5G مقرون به صرفه ادامه می‌دهد و اخیرا چیپست دیمنسیتی ۷۰۰ را معرفی کرده است. چیپست جدید مدیاتک مانند دیمنسیتی ۷۲۰ با لیتوگرافی ۷ نانومتری توسعه پیدا ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۵

مدیاتک به رونمایی از چیپ‌های جدید برای گوشی‌های 5G مقرون به صرفه ادامه می‌دهد و اخیرا چیپست دیمنسیتی ۷۰۰ را معرفی کرده است.

چیپست جدید مدیاتک مانند دیمنسیتی ۷۲۰ با لیتوگرافی ۷ نانومتری توسعه پیدا کرده و از مودم 5G بهره می‌برد که حداکثر سرعت دانلود آن به ۲.۷۷ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد و عملکرد مناسبی از خود نشان می‌دهد. این مودم از دو سیمکارت، استندبای دوگانه و VoNR برای بهبود کیفیت صوتی در مکالمات پشتیبانی می‌کند.

مودم 5G مورد استفاده در تراشه جدید مدیاتک از باند جهانی 5G NR و همچنین فناوری صرفه‌جویی انرژی «5G UltraSave» مدیاتک پشتیبانی می‌کند. CPU چیپست دیمنسیتی ۷۰۰ از دو هسته Cortex-A76 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز بهره می‌برد و حداکثر از ۱۲ گیگابایت رم LPDDR4x و فضای ذخیره‌ سازی UFS 2.2 پشتیبانی می‌کند.

گوشی‌های مجهز به این چیپست می‌توانند دارای نمایشگر با رزولوشن فول اچ دی پلاس و رفرش ریت ۹۰ هرتز باشند. GPU این تراشه عملکرد پایین‌تری نسبت به دیمنسیتی ۷۲۰ دارد و بجای Mali-G57 MC3 به Mali-G57 MC2 مجهز شده است.

چیپست دیمنسیتی ۷۰۰

دیمنسیتی ۷۰۰ قادر به ضبط ویدیو با رزولوشن 1080p است، در حالی که دیمنسیتی ۷۲۰ می‌تواند ویدیوهای 4K ضبط کند. در بخش عکاسی، تراشه جدید مدیاتک از دوربین تکی ۶۴ مگاپیکسلی و همچنین هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند. دستگاه‌های مجهز به این چیپست قادر به پشتیبانی از چندین دستیار صوتی مانند گوگل اسیستنت و الکسا خواهند بود.

مدیاتک علاوه بر چیپست دیمنسیتی ۷۰۰، از دو چیپ برای کروم بوک‌ها با نام‌های MT8195 و MT8192 نیز رونمایی کرده که مورد اول، پیشرفته‌تر است و با لیتوگرافی ۶ نانومتری TSMC به تولید می‌رسد. این چیپست از ۴ هسته Cortex-A78 و ۴ هسته Cortex-A55 به همراه واحد پردازش گرافیکی Mali-G57 با ۵ هسته بهره می‌برد.

چیپست MT8192 با لیتوگرافی ۷ نانومتری به تولید می‌رسد و دارای ۴ هسته قدیمی Cortex-A76 است. GPU مورد استفاده در این تراشه تفاوتی با MT8195 ندارد و می‌تواند از نمایشگر 1440p با رفرش ریت ۶۰ هرتز یا 1080p با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز پشتیبانی کند. کروم بوک‌های مجهز به این پردازنده‌ها در سه ماهه دوم ۲۰۲۱ از راه می‌رسند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی