ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار خودرو

مدیرعامل بوگاتی و لامبورگینی: موتورهای درون‌سوز باید تا حد امکان زنده نگه داشته شوند

با آنکه گروه فولکس واگن سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی روی برقی‌سازی محصولات خود انجام داده، ولی برندهای رده‌بالا و لوکس این خانواده بزرگ استقبال گرمی از پیشرانه‌های الکتریکی نداشته و حتی بعضا روی خوشی به آنها نشان ...

سعید علیپور
نوشته شده توسط سعید علیپور | ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۰

با آنکه گروه فولکس واگن سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی روی برقی‌سازی محصولات خود انجام داده، ولی برندهای رده‌بالا و لوکس این خانواده بزرگ استقبال گرمی از پیشرانه‌های الکتریکی نداشته و حتی بعضا روی خوشی به آنها نشان نمی‌دهند. به عنوان نمونه لامبورگینی تولیدات خود را فقط با موتورهای بنزینی V8، V10 و V12 به فروش می‌رساند؛ بوگاتی هم دست از سر موتور 8 لیتری W16 خود بر نمی‌دارد!

استفان وینکلمن که علاوه بر مدیریت بوگاتی، سکان هدایت لامبورگینی را نیز در اختیار گرفته، اخیرا مصاحبه‌ای با نشریه انگلستانی تاپ گیر انجام داده و به نکات جالبی در رابطه با آینده صنعت خودرو اشاره کرده است.

آقای وینکلمن در مصاحبه خود از علاقه‌اش به موتورهای درون‌سوز صحبت کرده و گفته باید «تا زمانی که امکان دارد» این موتورها را زنده نگه داشت. وی معتقد است دو برند لامبورگینی و بوگاتی تیراژ تولید بسیار محدودی دارند، از این رو اثرات منفی آنها بر محیط زیست نیز خیلی کم‌تر از برندهای تولید انبوه است.

مدیرعامل بوگاتی افزوده دارندگان مدل‌های مختلف این کمپانی به ندرت با خودروی خود رانندگی می‌کنند، طوری که میانگین کارکرد هر دستگاه شیرون چیزی در حدود هزار مایل (1609 کیلومتر) است.

مرد پر سر و صدای جهان خودرو به نشریه تاپ گیر گفته در آینده نزدیک و تا پایان دهه کنونی، خبری از سوپر اتومبیل یا ابرخودروی الکتریکی با نشان لامبورگینی و بوگاتی نخواهد بود.

آقای وینکلمن دلیل این مساله را عدم پیشرفت کافی تکنولوژی‌های مرتبط با خودروهای برقی – مثل میزان شارژدهی و عملکرد پیشرانه‌های الکتریکی – دانسته و اضافه کرده باید مشکلاتی چون هزینه و قوانین را نیز در نظر گرفت.

در کنار مواردی که ذکر شد، به اعتقاد استفان وینکلمن باید اطمینان پیدا کرد مشتریان آمادگی پذیرش محصولاتی برقی از لامبورگینی و بوگاتی را داشته و در صورت عرضه از آنها استقبال خواهند نمود.

اگر چه علی‌رغم برخی شایعات، بوگاتی هنوز هیچ اقدام عملی نسبت به برقی‌سازی محصولات خود انجام نداده، اما لامبورگینی با معرفی سیان FKP 37 گام اول را در این زمینه برداشته است.

همانطور که قبلا به اطلاعتان رسانده‌ایم، این سوپر اتومبیل تولید محدود بر اساس اونتادور توسعه یافته و از تکنولوژی هیبرید مبتنی بر ابرخازن سود می‌برد.

آقای وینکلمن مهم‌ترین اولویت خود در دوره دوم مدیریت کمپانی لامبورگینی را جانشین اونتادور عنوان کرده است. شاید بدانید سنت‌آگاتایی‌ها تایید کرده‌اند جانشین این مدل محبوب نیروی خود را از یک پیشرانه هیبریدی که قلب اصلی آن را موتور V12 تشکیل می‌دهد، دریافت خواهد نمود.

نسل بعدی هوراکان و اوروس نیز از اولویت زیادی برای آقای وینکلمن برخوردار هستند. او بدون وارد شدن به جزئیات، به تاپ گیر گفته آنچه که رئیس دپارتمان تحقیق و توسعه و سر طراح لامبورگینی روی آن کار می‌کنند را مشاهده کرده است.

ناگفته نماند بوگاتی خود را برای توسعه دومین محصول جهت عرضه در کنار شیرون آماده کرده بود، اما شیوع ویروس کرونا سبب شد فولکس واگن این پروژه را متوقف کند. برخی بر این باور بودند مدل مذکور در مقایسه با شیرون، قیمت به مراتب کمتری داشته و احتمالا مثل کانسپت گالیبیر در کلاس خودروهای گرند تورر (GT) قرار می‌گرفت.

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • Sadra.Z
    Sadra.Z | ۲۰ آذر ۱۳۹۹

    امیدوارم روزی بشه که بدون دردسر و به راحتی، سیستم حمل‌ونقل از ناوگان برقی استقبال بکنه... اما این رو میدونم که این روز، هنوز کمی با ما فاصله داره.

  • Sadra.Z
    Sadra.Z | ۲۰ آذر ۱۳۹۹

    بدون محیا بودن شرایط لازم و کافی در صنعت حمل‌ونقل و یک باره تغییر دادنش به الکتریکی، مضراتش حتی ببشتر از سودش خواهد بود!

    • ali_mlk
      ali_mlk | ۲۱ آذر ۱۳۹۹

      قطعا همینطوره، اول باید فکری به حال تأمین انرژی لازم برای حجم وسیعی از خودروهای الکتریکی کنن که باعث آلودگی کمتری بشه، چون اگه از روش های کنونی استفاده بشه طبق تحقیقات انجام شده نه تنها باعث کاهش آلودگی نمیشه بلکه بیشتر هم میشه، چون اکثر مراکز تأمین برق میزان آلودگی زیادی دارن و دوم اینکه با سرعت بیشتری مراکز شارژ رو زیاد کنن چون میزان زمان شارژ شدن زیاده قطعا نیاز به چندین برابر بیشتر از پایگاه های پمپ بنزین هست، مگر اینکه تکنولوژی باتری ها پیشرفت کنه و زمان شارژ رو به حد زیر پنج دقیقه برسونه اونم با طی مسافت بالای 1000 کیلومتر با هربار شارژ

      • Sadra.Z
        Sadra.Z | ۲۱ آذر ۱۳۹۹

        قضیه خیلی پیچیده‌تر از این حرفاست که یه دولت بگه از فردا دیگه ماشین بنزینی نسازین و تموم! کلی جوانب داره که باید سنجیده بشه. دو موردی که شما فرمودین، با تکنولوژی‌های حاضرم کم‌وبیش حل میشن و فقط سرمایه میخوان. نگرانی‌های خیلی جدی‌تریم هست که شاید غیرقابل جبران باشن! منابع و معادن، میزان مصرف برق، منابع تولید مصرف برق و...

  • Sadra.Z
    Sadra.Z | ۲۰ آذر ۱۳۹۹

    مطمئنا خیلیا قراره از حرفش بد برداشت کنن. خوشحالم که عبارت (تا جای ممکن) رو درون پارانتز نوشتین...

مطالب پیشنهادی