ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی آنر 20
تکنولوژی

آنر و کوالکام برای تامین چیپ‌های اسنپدراگون احتمالا به توافق رسیده‌اند

هواوی در ماه‌های پایانی سال ۲۰۲۰ برند آنر را به علت فشارهای ناشی از تحریم‌های آمریکا فروخت. مدت کوتاهی پس از فروش آنر، گزارشی درباره مذاکرات میان این کمپانی و کوالکام منتشر شد و حالا ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰

هواوی در ماه‌های پایانی سال ۲۰۲۰ برند آنر را به علت فشارهای ناشی از تحریم‌های آمریکا فروخت. مدت کوتاهی پس از فروش آنر، گزارشی درباره مذاکرات میان این کمپانی و کوالکام منتشر شد و حالا به نظر می‌رسد این کمپانی‌ها به توافق رسیده‌اند و به همکاری با یکدیگر ادامه می‌دهند.

در گزارشی جدید که به منابع داخلی آنر استناد کرده، کوالکام به علت عدم نیاز به دریافت مجوز از ایالات متحده آمریکا با این شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند همکاری می‌کند. این شرکت چینی پس از جدا شدن از هواوی، دیگر در لیست سیاه آمریکا قرار ندارد.

در صورتی که خبر این همکاری صحت داشته باشد، یک دستاورد مهم برای آنر محسوب می‌شود چرا که تامین چیپ‌ها یکی از چالش‌های بزرگ این برند و همچنین هواوی بود. آنر به عنوان زیرمجموعه هواوی برای پرچمدارهای خود وابستگی شدیدی به چیپ‌های کرین داشت که به علت تحریم‌های آمریکا، تولید آن‌ها با مشکل مواجه شد چرا که TSMC نمی‌تواند تراشه‌های پیشرفته آن را تولید کند.

آنر

کوالکام یکی از بزرگترین سازندگان تراشه در دنیا محسوب می‌شود که یکی از قدرتمندترین چیپ‌های دنیای اندروید را می‌سازد. با توجه به این موضوع آنر می‌تواند طی قراردادی به جدیدترین تراشه‌های اسنپدراگون دست پیدا کند و پرچمدارهای خود را مجهز به اسنپدراگون ۸۸۸ در سال ۲۰۲۱ در اختیار کاربران قرار دهد.

در حال حاضر این دو کمپانی درباره گزارش اخیر واکنشی از خود نشان نداده‌اند، با این حال اگر همکاری آن‌ها بدون نیاز به دریافت مجوز از دولت آمریکا امکان‌پذیر باشد، گوگل هم احتمالا می‌تواند همکاری خود با آنر را شروع کند.

اگر آنر دوباره به صورت کامل به سیستم عامل اندروید و همچنین سرویس‌های گوگل دسترسی پیدا کند و همچنین گوشی‌های آن به چیپ‌های کوالکام مجهز شوند، احتمالا سازندگان گوشی‌های هوشمند با یک رقیب قدرتمند روبه‌رو خواهند شد. این موضوع همچنین می‌تواند پیش‌بینی‌ها برای میزان فروش موبایل در سال ۲۰۲۱ را با تغییراتی همراه کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی