ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی گوشی پوکو M3؛ اقتصادی با باتری استثنایی [تماشا کنید]

پوکو کمتر از سه سال قبل به‌عنوان زیربرند شیائومی به دنیای موبایل قدم گذاشت و حدود یک سال قبل هم به برندی مستقل تبدیل شد تا روی پای خودش بایستد. حالا این شرکت جوان به ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۰

پوکو کمتر از سه سال قبل به‌عنوان زیربرند شیائومی به دنیای موبایل قدم گذاشت و حدود یک سال قبل هم به برندی مستقل تبدیل شد تا روی پای خودش بایستد. حالا این شرکت جوان به یکی از پرطرفدارترین سازندگان موبایل بدل شده و محصولاتی را روانه بازار کرده که نمی‌توانید در برابر خریدن‌شان مقاومت کنید. پوکو M3 یکی از این محصولات است که با ویژگی‌های جذاب و کاربردی، پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار ایران را دارد.

پوکو M3 یک گوشی میان‌رده خوش‌قیمت با طراحی متمایز، نمایشگر بزرگ، سخت‌افزار مناسب برای استفاده عمومی و باتری فوق‌العاده است و در حوزه عکاسی هم دستی بر آتش دارد. این‌ها تمام چیزهایی هستند که از یک میان‌رده ارزشمند انتظار دارید. بیایید مشخصات اصلی این گوشی را مرور کنیم.

مشخصات گوشی میان‌رده پوکو M3
  • بدنه و فریم پلاستیکی
  • نمایشگر ۶.۵۳ اینچی IPS با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • چیپست اسنپدراگون ۶۶۲
  • ۴ گیگابایت حافظه رم
  • ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی
  • دوربین سه‌گانه با سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
  • باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ واتی
  • اسپیکر استریو با دو بلندگوی اختصاصی
  • سیستم‌عامل اندروید ۱۰ به‌همراه رابط کاربری MIUI 12
  • قیمت حدود ۵.۲ میلیون تومان (مدل ۱۲۸ گیگابایتی)

پوکو M3 ترکیب متوازنی از ویژگی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را با قیمت مناسب ارائه می‌دهد و حداقل روی کاغذ، گوشی ارزشمندی به‌نظر می‌رسد. حالا باید ببینیم در عمل چه می‌کند. برای خریدن پوکو M3 و انواع محصولات دیجیتال می‌توانید به سایت تکنولایف مراجعه کنید که در حال حاضر تخیفی مناسبی برای این گوشی در نظر گرفته است.

بررسی ویدیویی شیائومی پوکو M3

تماشای ویدیو از آپارات

تماشای ویدیو از یوتوب

طراحی و کیفیت ساخت

پوکو M3 طراحی متمایز و خاصی دارد، یعنی مشابه آن را بین گوشی‌های شیائومی یا دیگر برندها پیدا نمی‌کنید. پوکو M3 را می‌توان با بدنه تمام پلاستیکی بافت‌دار و قطعه شیشه‌ای سیاه بزرگ در قسمت بالای پنل پشتی شناخت. لوگوی بسیار بزرگ پوکو هم در این قسمت خودنمایی می‌کند.

بافت بدنه که به چرم مصنوعی شباهت دارد، چند مشکل اساسی پنل‌های پلاستیکی یعنی سر خوردن گوشی در دست، جذب اثر انگشت و خش‌پذیری را رفع می‌کند. اصلاً چه نیازی بود که پلاستیک را جلا دهیم و به‌جای شیشه قالب کنیم؟ قطعه شیشه‌ای بزرگ بالای پنل پشتی هم فقط نقش تزئینی دارد تا پوکو M3 بین ده‌ها گوشی میان‌رده بازار به‌راحتی شناخته شود.

از نمای روبرو نمایشگر بزرگ ۶.۵۳ اینچی را می‌بینیم که حاشیه نسبتاً کمی دارد و ۸۳ درصد سطح را به خودش اختصاص داده، که رقم خوبیست. ناچ قطره‌ای هم دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی را در خود جا داده است. بالای شیشه نمایشگر شکاف باریکی را می‌بینید که جایگاه اسپیکر مکالمه است. متأسفانه خبری از چراغ نوتیفیکیشن نیست.

فریم پوکو M3 هم پلاستیکی است و روکش مات دارد تا زود کثیف نشود. اجزای متعددی روی فریم قرار گرفته‌اند که باید به آنها اشاره کرد. سمت چپ درگاه سیم‌کارت را می‌بینیم که به‌طور هم‌زمان از دو سیم‌کارت و یک کارت حافظه میکرو SD پشتیبانی می‌کند. سمت راست دکمه‌های ولوم و دکمه پاور قرار دارند. دکمه پاور با حسگر اثر انگشت ترکیب شده تا به‌راحتی قفل دستگاه را باز کنید. لبه پایینی بلندگوی اصلی، میکروفون مکالمه و درگاه USB-C را میزبانی می‌کنه و لبه بالایی هم میزبان جک هدفون، میکروفون دوم، فرستنده مادون قرمز و بلندگوی دوم است. بله، درست خواندید. پوکو M3 نه‌تنها بلندگوی استریو دارد، بلکه این ویژگی را با دو بلندگوی اختصاصی در لبه‌های بالا و پایین ارائه می‌دهد.

پوکو M3 ابعاد مناسبی دارد و بر اساس استانداردهای کنونی، گوشی بزرگی نیست. ضخامت ۹.۶ میلی‌متری و وزن ۱۹۸ گرمی گوشی هم کاملاً قابل قبول است، به‌ویژه اگر به یاد بیاورید که باتری پرظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را در اختیار دارید.

نمایشگر

پوکو M3 نمایشگر بزرگ ۶.۵۳ اینچی از نوع IPS LCD دارد که با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، می‌تواند ۳۹۵ پیکسل را در هر اینچ به شما نشان دهد. این رزولوشن در این رده قیمتی، ویژگی مهمی است که نمی‌توان به‌سادگی از آن چشم‌پوشی کرد. نمایشگر میان‌رده جدید پوکو به گوریلا گلس ۳ هم مجهز شده و برچسب محافظ نیز از همان ابتدا روی صفحه نصب شده است.

نحوه نمایش تصویر را می‌توانید روی حالت خودکار، اشباع شده یا استاندارد تنظیم کنید. حالت خودکار بر اساس محتوای صفحه کنتراست تصویر و غنای رنگ را تنظیم می‌کند. حالت اشباع رنگ‌ها را با غلظت بیشتری نشان می‌دهد. حالت استاندارد هم دقت رنگ بیشتری دارد و فضای رنگی استاندارد وب یعنی sRGB را به‌خوبی پوشش می‌دهد. احتمالاً شما هم مثل من حالت اشباع را انتخاب می‌کنید تا تصاویر چشم‌نوازتری را ببینید.

کیفیت کلی تصویر کاملاً رضایت‌بخش است و رنگ‌های زنده را در کنار کنتراست خوب شاهد هستیم. البته با کمی تغییر زاویه، کنتراست تصویر کاهش پیدا می‌کند و رنگ سفید به خاکستری متمایل می‌شود. البته انتظار نداریم که در این رده قیمتی، شرکت‌ها از پنل IPS درجه یک در محصولات‌شان استفاده کنند.

ما حداکثر روشنایی نمایشگر را حدود ۴۰۵ نیت اندازه‌گیری کردیم، یعنی تقریباً همان رقمی که پوکو اعلام کرده است. با این سطح از روشنایی در اکثر شرایط مشکل زیادی برای تماشای محتوا نخواهید داشت اما در محیط‌های خارجی پرنور باید دنبال سایه بگردید تا بتوانید از گوشی استفاده کنید. حالت ویژه‌ای به‌نام Sunlight Mode برای چنین شرایطی در پوکو M3 تعبیه شده که می‌تواند روشنایی صفحه را تا حدود ۴۵۰ نیت افزایش دهد، اما این رقم هم برای استفاده از گوشی زیر تابش آفتاب کافی نیست.

نرم‌افزار و رابط کاربری

پوکو M3 با اندروید ۱۰ و رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی MIUI 12 به دست ما رسید و طی همین مدت کوتاه، دو آپدیت سبک برای رفع ایرادات جزئی و افزایش امنیت دستگاه را دریافت کرد. هنوز زود است که پوکو به سمت رابط کاربری اختصاصی حرکت کند، ولی به‌نظر می‌رسد این شرکت هم در زمینه آپدیت گوشی‌هایش قوی عمل می‌کند و احتمالاً به‌زودی آپدیت اندروید ۱۱ و MIUI 12.5 را هم برای این گوشی عرضه کند.

صفحه هوم پوکو M3 پر از برنامه‌های مختلف است که بعضی از آنها مثل ابزارهای شیائومی و اپ‌های گوگل در دو پوشه جداگانه قرار گرفته‌اند. اولین کاری که باید انجام دهید مدیریت این برنامه‌هاست. کشوی اپلیکیشن‌ها با سوایپ به سمت بالا باز می‌شود. در این قسمت با دسته‌بندی‌های مختلف روبرو هستیم که کاملاً قابل شخصی‌سازی هستند. سوایپ به سمت پایین از هر قسمت صفحه هم اعلان‌ها را باز می‌کند. برای دسترسی به کنترل سنتر جدید باید از نیمه سمت راست لبه بالای صفحه به پایین سوایپ کنید. البته امکان بازگشت به کنترل سنتر معمولی اندروید هم وجود دارد.

دو تم اصلی و ده‌ها تصویر پس‌زمینه برای اکثر کاربران کفایت می‌کند ولی فروشگاه تم شیائومی بی‌شمار گزینه دیگر را پیش روی شما می‌گذارد. یکی از ویژگی‌های امنیتی جالب MIUI 12 این است که می‌توانید عکس‌ها و فیلم‌ها را بدون اطلاعات اضافه با دیگران به اشتراک بگذارید. این اطلاعات شامل موقعیت مکانی، اطلاعات دستگاه و دیگر موارد هستند. اپ سکیوریتی هم شناسایی و حذف بدافزارها و مدیریت رم و حافظه داخلی را ساده‌تر می‌کند.

رابط کاربری MIUI امکانات زیادی دارد ولی شاید خیلی از آنها استفاده چندانی نداشته باشند. به همین دلیل رابط کاربری پوکو M3 کمی سنگین است و به اندازه‌ای که انتظار داشتم روان کار نمی‌کند. مشکل از سخت‌افزار دستگاه نیست چون گوشی قبلی من (می A3) با سخت‌افزار مشابه به‌مراتب روان‌تر از پوکو M3 بود. از طرف دیگر تعداد زیادی اپلیکیشن و بازی به‌شکل پیش‌فرض روی این گوشی نصب شده که مجبورید اکثر آنها را حذف کنید، ولی با در نظر گرفتن تمام این موارد، تجربه کار کردن با این گوشی قابل قبول است.

سخت‌افزار

پوکو M3 از چیپست ۱۱ نانومتری اسنپدراگون ۶۶۲ به همراه ۴ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره می‌برد که ترکیب مناسبی برای استفاده عمومی و تا حدی تجربه گیمینگ محسوب می‌شود. برای ارزیابی توان سخت‌افزاری این گوشی ابتدا سراغ برنامه‌های بنچمارک همیشگی یعنی آنتوتو ۸، گیک‌بنچ ۵، پی‌سی مارک و تری‌دی مارک رفتم که نتایج به‌دست آمده را در ادامه می‌بینید.

نتایج همان چیزی هستند که انتظار داشتم. این گوشی برای استفاده عمومی کاملاً مناسب است و بازی‌های نه‌چندان سنگین را هم اجرا می‌کند اما برای اجرای بازی‌های سنگین با نرخ فریم بالا روی پوکو M3 حساب نکنید. برای مقایسه هم می‌توان گفت که پوکو M3 کمی قوی‌تر از گلکسی A51 و اندکی ضعیف‌تر از ردمی نوت ۹ عمل می‌کند و از نظر سخت‌افزاری تقریباً هم‌رده هواوی Y9a است. از طرفی ردمی نوت 9s سخت‌افزار قوی‌تری نسبت به پوکو M3 دارد.

طبق تجربه من، پوکو M3 اپ‌ها را با سرعت مناسبی اجرا می‌کند و معمولاً تأخیر بیش از اندازه‌ای ندارد. لود برنامه‌های سنگین مثل اپ‌های بنچمارک چند ثانیه طول می‌کشد که کاملاً طبیعیست. چهار بازی سونیک دش، کال آو دوتی موبایل، آسفالت ۹ و اسکای را هم روی این گوشی نصب کردم و نتایج زیر را به‌دست آوردم:

  • سونیک دش: لود این بازی حدود ۱۰ ثانیه طول می‌کشد و پس از آن به‌شکل روان اجرا می‌شود. گاهی اوقات در صحنه‌های شلوغ با افت فریم روبرو می‌شویم ولی در کل تجربه قابل قبولی را می‌توان در این بازی داشت.
  • کال آو دوتی موبایل: این بازی با تنظیمات گرافیکی پایین بسیار روان و بدون لگ اجرا می‌شود و در حالت متوسط هم عملکرد مطلوبی دارد. اگر اهل رقابت‌های شدید هستید بهتر است تنظیمات گرافیکی پایین یا متوسط را انتخاب کنید.
  • آسفالت ۹: پوکو M3 برای اجرای این بازی ساخته نشده است. در حالت‌های مختلف تنظیمات گرافیکی (پایین، متوسط، بالا) نرخ فریم بین حدود ۱۵ تا ۲۵ تغییر می‌کند که رقم مطلوبی برای این بازی سریع نیست.
  • اسکای: لود این بازی سنگین حدود ۳۰ ثانیه طول می‌کشد و پس از آن با حداقل تنظیمات گرافیکی و با تأخیر محسوس اجرا می‌شود. در کل، تجربه اسکای روی پوکو M3 به دل نمی‌نشیند و حتی گرافیک بازی هم پایین‌تر از سطح انتظار است.

نکته مهم‌تر این است که هنگام بازی کردن، دمای گوشی خیلی بالا نمی‌رود و می‌توانید مدت زمان زیادی بازی کنید. مصرف باتری هم چندان زیاد نیست و اجرای ۱ ساعت بازی کال آو دوتی موبایل روی این گوشی حدود ۱۵ درصد شارژ باتری را کاهش می‌دهد.

پخش صدا

پوکو M3 یکی از معدود گوشی‌های میان‌رده است که اسپیکر استریو دارد، آن هم با دو بلندگوی اختصاصی که روی لبه‌های بالا و پایین قرار گرفته‌اند. امیدوارم دیگر سازنده‌ها هم این رویه را در تمام گوشی‌ها در پیش بگیرند.

حجم صدایی که از پوکو M3 بیرون می‌آید واقعاً زیاد است و شفافیت خوبی هم دارد. صداهای زیر و فرکانس‌های میانی کمی برجسته‌تر هستند و گاهی اوقات در ولوم‌های بالا صدای بیس خفیفی هم شنیده می‌شود ولی در این سطح از ولوم، شفافیت صدا از بین می‌رود. مسئله دیگر هم اختلاف محسوس بین قدرت و کیفیت اسپیکر اصلی و اسپیکر ثانویه است، یعنی شما بیش از ۷۰-۸۰ درصد صدا را از لبه پایینی می‌شنوید. این وضعیت را قبلا در گوشی‌هایی که از اسپیکر مکالمه برای پخش صدا استفاده می‌کردند تجربه کرده بودم. بنابراین اگرچه اسپیکر استریو در یک گوشی میان‌رده قابلیت خوب و ارزشمندی محسوب می‌شود، اما پوکو باید همچنان روی توازن صدای این دو اسپیکر کار کند.

دوربین

پوکو M3 دوربین اصلی سه‌گانه با ساده‌ترین ترکیب ممکن را دارد: دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی در کنار دو سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و عمق‌سنج. دوربین سلفی هم ۸ مگاپیکسلی است. من شخصاً زمانی که این دوربین‌های ۲ مگاپیکسلی از دنیای موبایل حذف شوند را عید اعلام می‌کنم، هرچند در حال حاضر برای بخش زیادی از خریداران، تعداد دوربین‌ها اهمیت زیادی دارد. مشخصات دوربین‌های پوکو M3 را در ادامه می‌بینید.

  • دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۲.۰ اینچی، ضریب اف ۱.۸، فوکوس خودکار PDAF
  • دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۴.۰ اینچی، ضریب اف ۲.۱
  • دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
  • دوربین عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴

رابط کاربری دوربین پوکو M3 پیچیدگی خاصی ندارد و به‌راحتی می‌توانید به گزینه‌های مورد نیاز دست پیدا کنید. حالت‌های اصلی عکاسی روی نوار پایینی و تنظیمات مربوط به آنها در نوار بالا قرار گرفته‌اند. چند حالت دیگر هم در قسمت More هستند که احتمالاً کاربرد چندانی نخواهند داشت. دو گزینه مهم یعنی HDR و AI در منوی بالا قرار گرفته‌اند. گزینه‌ای هم برای زوم وجود ندارد ولی خودتان می‌توانید با دو انگشت تا نهایتاً ۸ برابر زوم کنید.

دوربین اصلی پوکو M3 در نور کافی عکس‌های بسیار خوبی می‌گیرد و می‌توان بگویم در این رده قیمتی فراتر از انتظار است. رنگ‌ها کاملاً جذاب و چشم‌نواز هستند و کنتراست تصویر هم مطلوب است. سطح جزئیات در بخش‌های میانی تصویر بسیار بالاست ولی گوشه‌های عکس جزئیات کمتری دارند، به‌خصوص گوشه بالای تصویر سمت راست. در بافت‌های یک‌دست هم کمی نویز دیده می‌شود که البته برای دیدنش باید عکس را بزرگ کنید. طبق تجربه من در اکثر شرایط، هوش مصنوعی با افزایش بیش از حد غلظت رنگ و کنتراست، تصویر را خراب می‌کند و پیشنهاد می‌کنم فعال‌اش نکنید. حداقل در هر دو حالت عکس بگیرید تا بعداً بتوانید عکس بهتر را انتخاب کنید. گزینه HDR را هم روی حالت خودکار قرار دهید تا خود گوشی تصمیم به فعال کردن‌اش بگیرد. در ادامه چند عکس با این گوشی را می‌بینید.

دوربین اصلی پوکو M3 در محیط کم‌نور عملکرد متوسطی دارد ولی با توجه به رده قیمتی نمی‌توان ایرادی به این گوشی گرفت. واقعیت دنیای موبایل این است که عکاسی شبانه باکیفیت فقط از پرچمداران برمی‌آید. با کاهش نور شاهد افزایش نویز در عکس‌های پوکو M3 هستیم ولی رنگ‌ها هم‌چنان پویا و چشم‌نواز هستند. هوش مصنوعی در محیط تاریک باز هم بگیر نگیر دارد و ممکن است با افزایش بیش از حد غلظت رنگ، عکس را خراب کند. نایت‌مود هم گاهی اوقات نتیجه را بهبود می‌دهد و گاهی هم نه.

دوربین سلفی پوکو M3 هم کمی بهتر از انتظار عمل می‌کند، به‌خصوص زمانی که نور محیط کافی باشد. اگر قابلیت زیباسازی چهره را کمتر کنید معمولاً نتیجه بهتری خواهید گرفت. جالب این‌که این دوربین پرتره‌های خوبی هم می‌گیرد تا نشان دهد دوربین عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی در اکثر گوشی‌های میان‌رده نقش مهمی ندارد. سلفی گرفتن در محیط تاریک با پوکو M3 کمی چالش برانگیز است و عکس‌ها نویز زیادی دارند. بهتر است از منابع نور محیط برای روشن کردن چهره استفاده کنید.

من اینجا در مورد دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی پوکو M3 صحبت نمی‌کنم تا وقت شما را نگیرم. بعید است بتوانید عکس خوبی با این دوربین بگیرید. فیلم‌برداری این گوشی هم به رزولوشن فول اچ‌دی و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه محدود است و لرزشگیر درست و حسابی هم ندارد. بنابراین شرایط فیلم‌برداری با پوکو M3 بسیار محدود خواهد بود.

باتری و شارژ

پوکو M3 با باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی رکورد جدید شارژدهی باتری را در دیجیاتو به‌دست آورد. این گوشی با وای‌فای روشن و روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر توانست نزدیک به ۲۰ ساعت در تست سنگین پی‌سی مارک دوام بیاورد که رقم فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود. طبق تجربه من حتی با استفاده بسیار سنگین هم نمی‌توانید طی یک روز باتری این گوشی را خالی کنید و به‌راحتی دو روز کامل را همراه شما خواهد بود.

خوش‌بختانه پوکو قابلیت شارژ سریع را هم در پوکو M3 گذاشته تا شارژ باتری تا ابد طول نکشد. این گوشی از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند اما جالب این‌که داخل جعبه گوشی شارژر ۲۲.۵ واتی قرار گرفته است، یعنی می‌توانید گوشی‌های پرچمدار را هم با این شارژر تغذیه کنید. پوکو M3 طی نیم ساعت تا ۲۸ درصد و طی یک ساعت تا ۴۹ درصد شارژ می‌شود و شارژ کامل آن به کمتر از ۳ ساعت نیاز دارد. این ارقام با توجه به ظرفیت باتری، کاملاً قابل قبول است.

جمع‌بندی

پوکو M3 را نمی‌توان یک گوشی بی‌نقص دانست ولی اگر قیمتش را در نظر بگیریم، می‌بینیم امکانات گوشی‌های میان‌رده را با قیمت یک محصول اقتصادی در اختیار شما قرار می‌دهد؛ از طراحی زیبا و نمایشگر بزرگ و باکیفیت گرفته تا سخت‌افزار نسبتاً قدرتمند و دوربین اصلی بسیار خوب. اگر شارژدهی فوق‌العاده و اسپیکر استریو را هم به این مجموعه اضافه کنید، پوکو M3 به یکی از ارزشمندترین گوشی‌های بازار ایران در بازه قیمتی حدود ۵ میلیون تومان تبدیل خواهد شد.

رقبای اصلی این گوشی در بازار ایران هم اکثراً ساخت شیائومی هستند. ردمی نوت ۹ اندکی گران‌تر از پوکو M3 به فروش می‌رسد و برتری خاصی نسبت به این گوشی ندارد، اما در بخش دوربین و باتری ضعیف‌تر است. ردمی نوت ۹ اس قیمت بیشتر و سخت‌افزار قوی‌تری دارد ولی باز هم در زمینه باتری ضعیف‌تر از پوکو M3 عمل می‌کند. بنابراین اگر شارژدهی باتری در یک گوشی خوش‌قیمت اهمیت زیادی برایتان دارد، پوکو M3 یکی از بهترین انتخاب‌های شما خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (15 مورد)
  • Sina Nasro
    Sina Nasro | ۲ مهر ۱۴۰۰

    سلام
    سلام
    آقای مقدسی لطفاً یه مقاله بنویسید که چرا گوشی poco m3وredmi 9t وقتی خود فرد گوشی رو خاموش می‌کنه دیگه روشن نمیشه

  • مهدی مولان زاده
    مهدی مولان زاده | ۲۹ شهریور ۱۴۰۰

    سلام من گوشی پوکو 3 دارم ولی صدای اسپیکر بالش قطع شده موقع پخش آهنگ چکار کنم اولش کار میکرد ولی حال ن

  • hoomanmelody
    hoomanmelody | ۸ تیر ۱۴۰۰

    سلام می‌بخشید چطوربایدفضای دوم روفعال کرد.تو پوکو ام۳نیست.باتشکر

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی