ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فروش اجباری تیک تاک به اوراکل متوقف شد

با آغاز دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» در ایالات متحده به نظر می‌رسد بحث جنجالی فروش اجباری تیک تاک به شرکت‌های آمریکایی نیز سرنوشت دیگری پیدا خواهد کرد. به گفته منابع آگاه، پروژه فروش اجباری تیک ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۲

با آغاز دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» در ایالات متحده به نظر می‌رسد بحث جنجالی فروش اجباری تیک تاک به شرکت‌های آمریکایی نیز سرنوشت دیگری پیدا خواهد کرد. به گفته منابع آگاه، پروژه فروش اجباری تیک تاک به اوراکل تا زمانی نامعلوم متوقف شده است.

پاییز امسال،‌ دولت ترامپ طی فرمانی با تحت فشار قرار دادن شرکت «بایت دنس» مالک تیک تاک درصدد بود کسب و کار این شبکه اجتماعی محبوب به شرکت‌هایی آمریکایی واگذار شود. دلیل صدور این فرمان، نگرانی در مورد همکاری این شرکت با پکن برای دسترسی غیر مجاز به اطلاعات کاربران آمریکایی بود.

بایت‌دنس برای فرار از تحریم‌های آمریکا با شرکت‌های «اوراکل» و «والمارت» بر سر فروش 20 درصد از سهامش در تیک‌تاک به توافق رسید،. دولت ترامپ نیز این توافق را تایید کرد. از نظر چینی‌ها خطر جاسوسی یک بهانه بود و دولت ترامپ قصد داشت به بهانه به خطر افتادن امنیت، مانع رشد تجاری یک کسب و کار موفق آنها شود.

شرکت بایت دنس علی رغم مخالفت‌های اولیه مسیرهای قانونی را طی کرد و کار را پیش برد اما با روی کار آمدن جو بایدن ظاهرا ورق برگشته است. با روی کار آمدن جو بایدن ظاهرا ورق برگشته است. «وال استریت ژورنال» در آخرین گزارش خود به نقل از منابع آگاه، اعلام کرده که پروژه فروش تیک تاک به شرکت‌های آمریکایی برای مدت زمانی نامعلوم متوقف شده است.

با این وجود مذاکره بین تیک تاک و مقامات امنیت ملی ایالات متحده همچنان ادامه دارد تا نگرانی‌ها در مورد جمع آوری داده،‌ احتمال دستکاری و سانسور محتوای اپلیکیشن مرتفع شود. در عین حال، طبق گفته «امیلی هورن» سخنگوی شورای امنیت ملی، ایالات متحده در حال بررسی تهدیدهای بالقوه برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها و امنیت در برابر نفوذ دولت‌های خارجی است.

امیلی هورن می‌گوید:

«قصد داریم رویکردی جامع برای تامین امنیت داده‌های ایالات متحده ایجاد کنیم. در نتیجه طیف گسترده‌ای از تهدیدها را مورد توجه قرار می‌دهیم. در این بین بررسی وضعیت اپلیکیشن‌های چینی و سایر نرم افزارهایی که در آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرند نیز در دستور کار قرار گرفته است. طی ماه‌های آینده موارد خاص و خطرات احتمالی آنها با جزئیات بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • آریا
    آریا | ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    باید جلوی چین رو هر طور شده گرفت. وگرنه دنیا دوباره به تاریکی دوران جنگ سرد وارد میشه

  • Mehrdad A.S.H
    Mehrdad A.S.H | ۲۴ بهمن ۱۳۹۹

    جلوگیری از شرکتهای چینی کاری بس اشتباهه چون اونا بر پایه ی تکنولوژی محض کار میکنن ،،، آمریکا نه تونست کمپانی شازنده پهپاد چینی dji رو جلوشو بگیره نه تیک تاک ،،،، دوره زمونه ی همکاریه نه تحریم ،،، هر کشوری در بخش هایی ممکنه چیزهایی داشته باشه که بقیه ندارن از همه لحاظ ،،،، پس بهتره استفاده بشه نه تحریم

مطالب پیشنهادی