ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

سازمان بهداشت جهانی: کرونا سلامت روان جوانان را به صورت جدی تهدید می‌کند

بیماری کرونا طی یک سال گذشته نه تنها باعث شده میلیون‌ها نفر در سراسر جهان درگیر بیماری جسمی شوند، بلکه سلامت روان بسیاری را نیز به دلیل شرایط قرنطینه و مسایل اقتصادی به خطر انداخته ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

بیماری کرونا طی یک سال گذشته نه تنها باعث شده میلیون‌ها نفر در سراسر جهان درگیر بیماری جسمی شوند، بلکه سلامت روان بسیاری را نیز به دلیل شرایط قرنطینه و مسایل اقتصادی به خطر انداخته است. از بین همه اقشار جامعه، کرونا توانسته بیشترین تاثیر منفی را بر روح و روان قشر جوان بگذارد تا جایی که اکنون نگرانی‌هایی زیادی در مورد تبعات روحی و روانی کرونا روی قشر جوان مطرح می‌شود.

سازمان بهداشت جهانی بعد از گذشت یک سال از همه گیری کرونا اعلام کرده که بیماری کرونا باعث شده که وضعیت سلامت روح و روان جوانان با مشکلات جدی روبرو شده است.

پزشکان و محققان معتقد هستند که ماه‌ها انزوا و شرایط قرنطینه، بی ثباتی وضعیت اقتصادی، فشار و استرس‌های ناشی از شرایط ناپایدار کسب و کار و نگرانی در مورد سلامت خود و عزیزان، طی یک سال گذشته باعث شده که مشکلات زیادی از نظر روحی و روانی برای همه اقشار به خصوص قشر جوان در سراسر جهان به وجود بیاید.

به گزارش «نیویورک تایمز»، همه مردم با چنین مشکلات و چالش هایی روبرو هستند، اما پاندمی کرونا از این زاویه بیشترین ضربه را به قشر جوان وارد کرده است.

تحقیقات CDC نشان می‌دهد که بیش از ۲۵ درصد جوانان آمریکایی سنین ۱۸ تا ۲۴ سال در طی دوره همه گیری کرونا به خودکشی فکر کرده‌اند. «آرکادیوس کیلندال» روان درمانگر انگلیسی می‌گوید:

«همه مردم درگیر بیماری کرونا هستند که تاثیر منفی بر سلامت روان آنها دارد. طی ماه‌های اخیر آمار جوانانی که دچار مشکلات روحی روانی شده‌اند، دو برابر شده است.»

مشکلات روحی روانی در برخی از جوانان به قدری حاد بوده است که بعضی از پزشکان به این افراد توصیه کرده‌اند که از قرنطینه خارج شده و با دیگران معاشرت کنند. شاید چنین توصیه‌ای در شرایطی که تهدید کرونا وجود دارد، پیشنهاد خوبی برای سلامت جسمی  این افراد نباشد، اما درمانگران معتقد هستند که شرایط حاد روحی و روانی این افراد باعث شده‌ مجبور شوند چنین پیشنهادی بدهند. دکتر «استفانو ویکاری» مدیر بخش اعصاب و روان کودکان می‌گوید:

«برخی معتقد هستند که جوانان باید بتوانند این وضعیت پرچالش را از سر بگذرانند و خود را قوی‌تر کنند. با این وجود این توصیه برای همه کارساز نیست و برخی از جوانان نمی‌‌توانند با شرایط کنار بیایند.»

باید در نظر گرفت در شرایطی که ویروس کرونا به تهدیدی جدی برای سلامت عموم تبدیل شده است، توصیه‌هایی برای خارج شدن از قرنطینه می‌تواند تبعات بدتری به دنبال داشته باشد و نه تنها سلامت جسمی جوانان با مشکلات حاد روحی را به خطر بیندازد، بلکه تهدیدی  برای سلامت بقیه اقشار جامعه محسوب شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • آریا
    آریا | ۲۹ بهمن ۱۳۹۹

    لعنت به چین

  • Mr. Saxobeat
    Mr. Saxobeat | ۲۸ بهمن ۱۳۹۹

    حالا شما حسابش بکن توی ایرانم باشیم ببین چی میشه.
    پدر ما که هر هفته میگفت برو زن بگیر الان بهم میگه حماقت محضه ادم زن بگیره با این وع اقتصادی

    • AmirHossein
      AmirHossein | ۲۸ بهمن ۱۳۹۹

      به قول یکی از دوستان حتی ایرانی بودن توی این دوران مزیت حساب میشه چون ما اینقدر سختیای بیشتر از این دیدیم که این کرونا و مشکلاتش برامون عادی تر از کشورایی مثل ژاپن و سوئیس و ایناس، در اصل سفت و سخت شدیم دیگه اما این سفت و سخت شدن اصن نشونه خوبی نیست...

      • Mr. Saxobeat
        Mr. Saxobeat | ۲۹ بهمن ۱۳۹۹

        داداش بیخیال هم شدیم .
        داریم برای بقا میجنگیم نه زندگی کردن.
        امیدی دیگه نمونده.نمی خوام نق بزنم ولی یکی مثل من که خیلی امیدوارانه به آینده نگاه میکردم دیگه بریدم.

  • AmirHossein
    AmirHossein | ۲۸ بهمن ۱۳۹۹

    کوچیک تر که بودیم چه رویاهایی برای دوران جوونیمون داشتیم و الان چی شد... هر روزش و هر سالش به دلیلی هدر رفت و دیگه هم برنمیگرده

مطالب پیشنهادی