ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

محققان MIT موفق به ساخت پهپادی در ابعاد بسیار کوچک با الگوبرداری از حشرات شدند

محققان «MIT» موفق به طراحی پهپاد بسیار کوچکی با الگوبرداری از ‌حرکت حشرات شده‌اند که علی رغم ابعاد کوچکی که دارد از استحکام بیشتری نسبت به نمونه‌های قبلی برخوردار است. پهپاد جدید سبک وزن با ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰

محققان «MIT» موفق به طراحی پهپاد بسیار کوچکی با الگوبرداری از ‌حرکت حشرات شده‌اند که علی رغم ابعاد کوچکی که دارد از استحکام بیشتری نسبت به نمونه‌های قبلی برخوردار است. پهپاد جدید سبک وزن با ظرافت خاصی به پرواز می‌درآید ولی آسیب نمی‌بیند.

محققان MIT تاکنون نمونه‌های متعددی از پهپادها در ابعاد مختلف، خصوصا نمونه‌‌های بسیار کوچک با بدنه سرامیکی  طراحی کرده‌اند.  اکثر نمونه‌‌های توسعه یافته در این آزمایشگاه از استحکام لازم در برخورد با موانع مختلف برخوردار نیستند و در اولین تماس به سرعت آسیب می‌بینند. اما نمونه جدید پهپاد توسعه یافته در این آزمایشگاه مجهز به سیلندرهای لاستیکی با روکش نانو کربن است که استحکام بیشتری نسبت به نمونه‌های قبلی دارد.

پهپاد کوچک مجهز به بال‌های کوچکی است و همانند یک حشره بسیار کوچک در هوا به پرواز در می‌آید. با برقراری جریان الکتریسیته، پهپاد کوچک می‌تواند در هر ثانیه ۵۰۰ مرتبه بال بزند تا بتواند از زمین بلند شده و به پرواز درآید.

پهپاد جدید با وزن حدود ۰.۶ گرم، جزو نمونه‌های بسیار سبک محسوب می‌شود و طراحی آن از حرکت زنبور عسل وام گرفته است. با وجودی که هنوز محدودیت‌هایی برای پرواز نمونه اولیه این پهپاد وجود دارد، اما نمونه جدید استحکام بیشتری نسبت به مدل‌های قبلی دارد.

محققان MIT در تلاش هستند پهپاد جدید را به باتری قوی‌تر و دوربین مجهز کنند تا بتواند از عهده ماموریت‌های مهمی که برای آن طراحی شده برآید.

ساخت پهپاد در ابعاد بسیار کوچک، مشکلات و چالش‌های خاص خودش را دارد. هر چقدر در ساخت پهپادها از قطعات کوچکتری استفاده شود، محصول نهایی از مقاومت و استحکام کمتری برخوردار خواهد بود و در واقع شکننده‌تر می‌شود. در نتیجه با اولین برخورد به هر مانعی ممکن است به شدت آسیب ببیند. به علاوه وقتی ابعاد پهپاد بسیار کوچک می‌شود، تامین انرژی مورد نیاز برای پرواز کردن نیز به یکی دیگر از چالش‌های جدی تبدیل خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • saeed۱۹۸۵۹
    saeed۱۹۸۵۹ | ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

    قشنگ مشخص تنها مشکل بشر برای فراگیر شدن ربات ها به شکل های مختلف باطری وگرنه الان انجمن های حمایت از حیوانات داشتن از حقوق حیواناتی که این ربات ها رو شکار کردن خوردن مردن دفاع میکردن

مطالب پیشنهادی