آلودگی هوا باعث حاد شدن بیماری کرونا در افراد با زمینه بیماری تنفسی میشود
تحقیقات جدید نشان میدهد احتمال بستری شدن افرادی که بیماریهای تنفسی زمینهای دارند و در مناطق با سطح بالای آلودگی زندگی میکنند، در صورت ابتلا با کرونا ۶۰ درصد بیشتر از افرادی است که در ...
تحقیقات جدید نشان میدهد احتمال بستری شدن افرادی که بیماریهای تنفسی زمینهای دارند و در مناطق با سطح بالای آلودگی زندگی میکنند، در صورت ابتلا با کرونا ۶۰ درصد بیشتر از افرادی است که در مناطق با سطح آلودگی کمتری زندگی میکنند.
محققان دانشگاه «سینسیناتی» با بررسی وضعیت ۱۱۲۸ بیمار مبتلا به کرونا که در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدهاند، میگویند افرادی که از قبل دارای بیماریهای زمینهای تنفسی مانند آسم یا بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) هستند و علاوه بر بیماری زمینهای در مناطقی با سطح بالای آلودگی زندگی میکنند، باید بیشتر مراقب خود باشند. در صورت ابتلای این افراد به بیماری کرونا، احتمال بستری شدن چنین افرادی افزایش می یابد.
تیم تحقیقاتی قرار گرفتن افراد در معرض ذرات معلق در هوا با قطر ۲.۵ میکرومتر یا حتی کمتر را مورد ارزیابی قرار دادند. در برخی مناطق شاخصهای آلودگی نشان میدهد میزان آلودگی هوا در آن مکانها بیشتر است. محققان با بررسی آدرس پستی افراد و بررسی شاخصهای آلودگی، وضعیت بیماران را برای یک دوره ده ساله بررسی کردند.
با وجودی که ذرات معلق در هوا بسیار کوچک هستند، ولی میتوانند وارد ریهها و سپس خون شده و بر سایر اندامهای بدن تاثیر بگذارند. آلودگی هوا در نتیجه تولید گازهای گلخانهای ناشی از تردد خودروها و فعالیت کارخانهها، باعث تولید همین ذرات معلق در هوا میشود.
در مطالعه انجام شده ارتباطی بین شدت بیماری و ذرات معلق در هوا مشاهده نشده است، اما نتایج نشان میدهد افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، اغلب بیش از بقیه در معرض ذرات معلق در هوا قرار داشتهاند. همین مساله باعث شده این افراد در شرایط ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان بستری شوند. در واقع این مطالعه می گوید اگر فردی در مناطق آلوده زندگی میکند و در عین حال از بیماریهای زمینهای تنفسی هم رنج میبرد، بیش از بقیه افراد در معرض بستری شدن در بیمارستان در صورت ابتلا به کرونا قرار دارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.