ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بازار پردازنده‌ها زیر سلطه کوالکام و مدیاتک؛ کوالکام صدرنشین

گزارش جدید استراتژی آنالتیکس نشان می‌دهد که بازار جهانی پردازنده‌ها نسبت به سال گذشته با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده و درآمد آن در سه ماهه اول سال جاری به ۶.۸ میلیارد دلار رسیده است. ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰

گزارش جدید استراتژی آنالتیکس نشان می‌دهد که بازار جهانی پردازنده‌ها نسبت به سال گذشته با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده و درآمد آن در سه ماهه اول سال جاری به ۶.۸ میلیارد دلار رسیده است. همچنین کوالکام و مدیاتک بازار پردازنده‌ها را به تسخیر خود درآورده‌اند.

کوالکام با سهم درآمد ۴۰ درصدی خود و بعد از آن مدیاتک با ۲۶ درصد بازار پردازنده‌های گوشی‌های موبایل را به خود اختصاص داده‌اند. اپل با سهم بازار ۲۰ درصدی رتبه سوم و سامسونگ (Samsung LSI) و هواوی (های‌سیلیکون) لیست پنج فروشنده برتر را کامل می‌کنند.

همچنین گزارش اضافه می‌کند که سهم پردازنده‌های ۵G در بین تمام پردازنده‌های گوشی‌های موبایلی که طی سه ماهه اول سال جاری عرضه شده‌اند، ۴۱ درصد بوده است. در این میان تقاضای پردازنده‌های ۵G رده پایین مانند اسنپدراگون ۴۸۰ و دیمنسیتی ۷۰۰ بسیار بیشتر بوده زیرا به سازندگان گوشی‌های موبایل کمک می‌کند تا فناوری ۵G را در گوشی‌های پایین رده خود ارائه کنند.

با خروج اجباری هواوی و های سیلیکون از بازار پردازنده‌ها به دلیل تحریم‌های اعمال شده، کوالکام و مدیاتک بیشترین سود را بردند، زیرا میزان عرضه هر دو شرکت در سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ رشد دو رقمی به دست آورده است. از طرفی دیگر، بر اساس برآوردهای استراتپی آنالتیکس، میزان عرضه پردازنده‌های مربوط به گوشی‌های موبایل های سیلیکون در همین بازه زمانی ۸۸ درصد کاهش یافته است.

در آمد و میزان عرضه تراشه های اپل، سامسونگ LSI و شرکت چینی Unisoc نیز در سه ماهه اول سال جاری میلادی رشد چشمگیری داشته است. با افزایش تقاضا پس از دوران همه‌گیری کرونا و ظهور فناوری‌های جدیدی مانند ۵G انتظار می‌رود رشد این شرکت‌ها در طول سال جاری همچنان ادامه پیدا کند.

هواوی پیش از این آنر را فروخته بود تا به یک برند تجاری مستقل تبدیل شود و به محدودیت‌های تجاری این شرکت پایبند نباشد تا بتواند رشد خود را ادامه دهد. اکنون باید دید آیا هواوی در آینده برای فرار از محرومیت‌ها های سیلیکون را نیز به عنوان یک شرکت تولیدکننده تراشه مستقل معرفی خواهد کرد یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی