ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مایکروسافت با خرید شرکت RiskIQ به جنگ تهدیدات سایبری می‌رود

مایکروسافت رسما در حال خرید شرکتی به نام RiskIQ است که در زمینه تولید نرم‌افزارهای امنیتی و مقابله با تهدیدات سایبری فعالیت می‌کند. مایکروسافت با این خرید می‌خواهد امنیت سرویس‌های ابری را افزایش داده و ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰

مایکروسافت رسما در حال خرید شرکتی به نام RiskIQ است که در زمینه تولید نرم‌افزارهای امنیتی و مقابله با تهدیدات سایبری فعالیت می‌کند. مایکروسافت با این خرید می‌خواهد امنیت سرویس‌های ابری را افزایش داده و حملات زنجیره تامین را کاهش دهد.

در حال حاضر رقم دقیقی برای این معامله اعلام نشده، اما بلومبرگ می‌گوید مایکروسافت احتمالا بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برای خرید RiskIQ هزینه خواهد کرد. نرم‌افزار ابری RiskIQ ایرادات امنیتی را در شبکه‌ها و دستگاه‌های شرکت‌های مختلف شناسایی می‌کند و شرکت‌های بزرگی مثل فیسبوک، امریکن اکسپرس، بی‌ام‌و و اداره پست آمریکا از مشتریانش هستند. RiskIQ در سال ۲۰۰۹ تاسیس شد و کم‌کم به یکی از بازیگران مهم بازار امنیت سایبری بدل گشت.

مایکروسافت هنوز اعلام نکرده که چگونه از خدمات RiskIQ در محصولاتش استفاده خواهد کرد، ولی احتمالا باید در «مایکروسافت ۳۶۵ دیفندر»، «مایکروسافت آژور دیفندر» و «مایکروسافت آژور سنتینل» منتظر نرم‌افزارهای RiskIQ باشیم.

«اریک دوئر»، معاون ایمنی ابری مایکروسافت می‌گوید: «RiskIQ موفق به ساخت جامعه‌ای قوی از مشتریان و حرفه‌ای‌های حوزه امنیت شده و ما هم به پشتیبانی، پرورش و توسعه آن‌ها ادامه می‌دهیم. اضافه شدن فناوری و تیم توسعه RiskIQ به تیم امنیت ما اتفاق مهمی است که موجب خدمت‌رسانی بهتر به مشتریان مشترکمان می‌شود.»

مایکروسافت از زمان شدت گرفتن حملات باج‌افزاری، به مرور در حال توسعه و بهینه‌سازی ابزارهای امنیتی خود بوده است. این غول نرم‌افزاری حدود یک ماه پیش شرکت ReFirm Labs را به زیرمجموعه خود اضافه کرد تا از سرورها و دستگاه‌های حوزه اینترنت اشیاء در برابر حملات سایبری دفاع کند.

مایکروسافت یکی از قربانیان حمله گروه هکری REvil بود که در چند هفته اخیر با باج‌افزارهای خود زنجیره تامین را دچار مشکل کرده است. این شرکت همچنین از قربانیان حمله بزرگ سولار ویندز به حساب می‌آید که در کنار سیستم‌های مایکروسافت، بسیاری از سیستم‌های دولت و سازمان‌های فدرال آمریکا را تحت تاثیر قرار داده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی