کلیات سند صیانت از کودکان در فضای مجازی تایید شد: تلاش برای حفاظت از کودکان و نوجوانان
کلیات «سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی» مورد تایید تمامی دستگاهها و سازمانهای مربوطه برای اجرایی سازی قرار گرفت. فیروزآبادی با تاکید بر این که سند صیانت نیاز به نگاه حمایتی دارد ...
کلیات «سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی» مورد تایید تمامی دستگاهها و سازمانهای مربوطه برای اجرایی سازی قرار گرفت. فیروزآبادی با تاکید بر این که سند صیانت نیاز به نگاه حمایتی دارد گفت باید به مساله بازیهای فضای مجازی در حوزه کودکان توجه شده و همچنین نقش خانوادهها در این سند پررنگتر شود.
اولین جلسه کارگروه اجرایی سازی «سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی» در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد و کلیات این سند مورد تأیید تمامی دستگاهها و سازمانهای مربوطه قرار گرفت. در این جلسه «ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت:
«سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سندهایی است که در راستای تأکیدات رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده چرا که بر آسیب پذیرترین بخش جامعه که کودکان هستند تاکید داشته و برای کاهش آسیب پذیری در این حوزه مؤثر است.»
وی با اشاره به مباحث محتوایی این سند، بر توجه به مساله بازیهای فضای مجازی در حوزه کودکان و همچنین پررنگسازی نقش خانوادهها در این سند، تاکید کرد.
به گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی این سند حاصل مذاکرات متعدد با سازمانها و دستگاههای ذی ربط بوده و باید تمامی مسئولان همت کنند تا این مهم به انجام برسد: «این گونه بخش بزرگی از فضای مجازی که به صورت بسیار حساس نسل آینده ما را میسازد بیش از پیش امن و قابل استفاده میشود. همچنین میتوانیم در برابر آسیبهای فضای مجازی از کودکان و نوجوانان حفاظت کنیم.»
فیروزآبادی با تاکید بر این که سند صیانت نیاز به نگاه حمایتی دارد، افزود: «میتوان برای اجرای این سند از ظرفیت بسیاری از سازمانهای فعال در این حوزه نیز استفاده کرد و مرکز ملی فضای مجازی از این همکاری استقبال میکند.»
این جلسه با حضور مسئولان دستگاههای مرتبط همچون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت دادگستری، حوزه علمیه قم، دادستانی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان امور اجتماعی کشور، صدا و سیما، سازمان بهزیستی و اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی برگزار شد و در خصوص چگونگی تشکیل کمیته مدیریت، راهبری و تدوین مقررات عمومی، پیگیری اقدامات ضروری و وظایف دستگاهها و تاکید بر مباحث کارگروه مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی تبادل نظر صورت گرفت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فرزند آوری در این مملکت بدترین و بزرگترین ظلم به کودکی هست کهبه دنیا میاد تا در این فضای بینهایت افتضاح رشد کنه و ذهنش با مزخرفات و خرافات پر بشه