ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

ناسا دوباره پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب را به تعویق انداخت

تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار بود ۱ دی بالاخره زمین را ترک کند، اما ناسا یکبار دیگر پرتاب این تلسکوپ را به تعویق انداخته و قرار نیست زودتر از ۳ دی شاهد پرواز آن باشیم. ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار بود ۱ دی بالاخره زمین را ترک کند، اما ناسا یکبار دیگر پرتاب این تلسکوپ را به تعویق انداخته و قرار نیست زودتر از ۳ دی شاهد پرواز آن باشیم. سازمان فضایی آمریکا می‌گوید این بار مشکلی در بخش ارتباطات باعث شده پرتاب تلسکوپ جیمز وب به تعویق بیفتد.

«الیس فیشر»، سخنگوی ناسا در بیانیه‌ای در این باره گفت: «تیم تلسکوپ فضایی جیمز وب در حال کار روی یک مشکل ارتباطی میان تلسکوپ و سامانه پرتاب است.» او وعده داد که اطلاعات بیشتر درباره تاریخ جدید پرتاب تا روز جمعه منتشر خواهد شد.

جیمز وب نسل بعدی تلسکوپ‌های فضایی است که توسعه آن با همکاری ناسا، سازمان فضایی اروپا و سازمان فضایی کانادا صورت گرفته. این تلسکوپ می‌خواهد اطلاعات تازه‌ای درباره تاریخچه جهان به دست آورد و ما را برای آینده آماده‌تر کند. با این حال، پرتاب جیمز وب سال‌هاست که به تعویق افتاده و هر بار به دلیل مشکلات مختلف شرایط رفتن به فضا را نداشته است.

بخت با تلسکوپ فضایی جیمز وب یار نیست

ناسا چند هفته پیش اعلام کرد که آخرین سانحه در زمان قرارگیری تلسکوپ روی موشک «آریان ۵» آسیب خاصی به دستگاه وارد نکرده و شرایط مهیای پرواز است. با این حال، تعداد دفعات تاخیر در پرتاب این رصدخانه از شمارش خارج شده و باید منتظر بمانیم تا ببینیم بخت سرانجام چه زمانی با تلسکوپ جیمز وب یار خواهد بود تا به سلامت زمین را ترک کند.

این تلسکوپ طراحی فوق‌العاده پیچیده‌ای دارد و باید به شکلی ویژه شبیه اوریگامی تا زده شود تا روی موشک آریان ۵ قرار بگیرد. ناسا در ابتدای فرآیند توسعه امیدوار بود که جیمز وب را در سال ۲۰۰۷ پرتاب کند. ولی با گذشت سالیان متمادی هنوز وضعیت مطلوب برای ارسال این تلسکوپ به دست نیامده است. در شرایطی که هنوز باید منتظر اخبار بیشتر از سوی ناسا باشیم، می‌توانیم با پنج حقیقت جالب درباره این تلسکوپ شگفت‌انگیز آشنا شویم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی