ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رویداد سرمایه‌گذاری تخصصی فینتک
فناوری ایران

۴ تیم استارتاپی در رویداد سرمایه‌گذاری تخصصی فینتک سرمایه جذب کردند

چهار تیم استارتاپی در رویداد سرمایه‌گذاری تخصصی فینتک موفق به جلب نظر سرمایه‌گذاران شدند. در این رویداد تیم‌های استارتاپی علاوه بر جذب سرمایه، امکان مشاوره با راهبران حوزه خود و شبکه‌سازی با سایر فعالان اکوسیستم ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۵

چهار تیم استارتاپی در رویداد سرمایه‌گذاری تخصصی فینتک موفق به جلب نظر سرمایه‌گذاران شدند. در این رویداد تیم‌های استارتاپی علاوه بر جذب سرمایه، امکان مشاوره با راهبران حوزه خود و شبکه‌سازی با سایر فعالان اکوسیستم را داشتند.

سکوی پرتاب فینتک روز گذشته 21 دی ماه با همکاری 100استارتاپ و مدیریت ثروت ستارگان، با حضور 8 تیم در مرکز رویدادهای 100استارت‌آپ برگزار شد. در این رویداد که با حضور فعالین حوزه فینتک، سرمایه‌گذاران و تیم‌های استارتاپی همراه بود 4 تیم موفق به جلب نظر سرمایه‌گذاران شدند. تیم نیوکاش با یک میلیارد تومان سرمایه قطعی و تیم‌های بلاکچین بلورین، همسو و استاک سرف که به مرحله بررسی موشکافانه راه پیدا کردند، از تیم‌های برگزیده این رویداد بودند.

در این رویداد تخصصی مانند سایر رویدادهایی که توسط مجموعه 100استارتاپ برگزار می‌شود، تیم‌های استارتاپی علاوه‌بر رقابت برای جذب سرمایه، امکان مشاوره با راهبران حوزه خود و شبکه‌سازی با سایر فعالان اکوسیستم را داشتند.

رویداد سرمایه‌گذاری تخصصی فینتک

آینده فینتک ایران

در حاشیه سکوی پرتاب فینتک، پنلی تحت عنوان آینده فینتک ایران با حضور فعالین این حوزه برگزار شد. در این پنل، «حسین عبده تبریزی» بنیان‌گذار بانک اقتصاد نوین (اولین بانک غیر دولتی ایران)، «مهدی شریعتمدار» هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل جیبیت، «تیم لطیف» مدیرعامل هلدینگ مکس و «رضا نظری» معاون توسعه کسب‌وکار هلدینگ فناوری نگاه حضور داشتند. در ادامه می‌توانید قسمتی از مهم‌ترین عناوینی که در این پنل مطرح شد را بخوانید.

شریعتمدار ضمن بیان اینکه فینتک در ایران رشد خوبی داشته است، عنوان کرد:

«تا زمانیکه زیرساخت‌های خوبی که در دسترس و سریع باشد، نداشته باشیم مشکل مشتری حل نمی‌شود. معمولا برای استارتاپ‌ها یا قوانین خاصی وجود ندارد یا همان قوانین موجود را هم بازتعریف می‌کنیم که این مورد پذیرش نهاد قانون‌گذار نیست.»

پنل آینده فینتک

عبده تبریزی نیز با اشاره به بحث رگولاتوری گفت: «یکی از مقصرین بحران 2008 بی‌سوادی رگولاتورها بود. باید دنبال رگولاتور باسوادتری بگردیم، از سطح ذهنی بالاتری استفاده و باحوصله‌تر برخورد کنیم.»

در ادامه لطیف، مدیرعامل هلدینگ مکس اظهار داشت:

«ما روزانه با خروج آدم‌های نابغه روبه‌روییم. باید این را در نظر داشته باشیم که رگولاتورها از طرفی حق دارند چون اگر اتفاقی بیفتد همه یقه دولت را می‌گیرند اما بعضی از آن‌ها حرف شرکت‌ها را گوش نمی‌دهند و همگام با اتفاقات جهانی نیستند.»

در پایان نظری در مورد رگولاتوری بیان کرد: «من در حوزه رگولاتوری به صفر و یک اعتقادی ندارم، باید بین فعالان و رگولاتور چیزهایی شکل بگیرد و کارهایی که انجمن‌ها می‌توانند انجام دهند، به آن‌ها سپرده شود.»

او با بیان اینکه به کارگزاری رگولاتوری اعتقاد دارد بر لزوم نظارت روی رگولاتوری تاکید کرد: «نخبه‌ترین افراد دور هم جمع شوند، قوانین را بنویسند و بر آن‌ها نظارت داشته باشند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی