ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
تکنولوژی

اینتل رسما اعلام کرد: با ساخت تراشه‌های ماینینگ وارد دنیای بلاکچین می‌شویم

اینتل رسما اعلام کرد که می‌خواهد به‌طور کامل وارد بازار فناوری بلاکچین شود و با تراشه‌های جدیدی که قرار است در ادامه سال 2022 معرفی کند، در حوزه استخراج بیت کوین ایفای نقش داشته باشد. ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰

اینتل رسما اعلام کرد که می‌خواهد به‌طور کامل وارد بازار فناوری بلاکچین شود و با تراشه‌های جدیدی که قرار است در ادامه سال 2022 معرفی کند، در حوزه استخراج بیت کوین ایفای نقش داشته باشد.

اینتل در پستی در وبلاگش توضیح داده که نقشه راه پردازنده‌های خود را برای سال جاری میلادی تدوین کرده است. این شرکت می‌داند که برخی بلاکچین‌ها به حجم بالایی از توان رایانشی نیاز دارند. به همین دلیل اینتل تمرکز خود را روی توسعه فناوری‌های بهینه خواهد گذاشت.

در حال حاضر از Argo Blockchain، بلاک (اسکوئر سابق) و GRID به عنوان اولین مشتریان این محصولات نام برده می‌شود. از سوی دیگر، با توجه به این که معماری اینتل روی تراشه‌های بسیار کوچک کارگذاری می‌شود، بعید است که این پروژه تاثیری بر فرآیند تامین سایر پردازنده‌های اینتل بگذارد.

اینتل

تراشه‌های اینتل زیرنظر مدیر بخش GPU ساخته می‌شوند

تراشه‌ساز بزرگ آمریکایی به منظور طراحی و ساخت تراشه‌های مخصوص استخراج در بلاکچین واحد جدیدی را تحت عنوان Custom Compute Group به وجود آورده که زیر نظر «راجا کادوری»، رئیس واحد کارت‌های گرافیک و سیستم‌های رایانشی شتاب‌یافته این شرکت فعالیت خواهد کرد.

چند وقت پیش اطلاعاتی درباره سخت‌افزارهای استخراج بیت کوین در یکی از فایل‌های ارائه اینتل برای کنفرانس ISSCC پیدا شده بود. این فایل به تراشه‌های Bonanza Mine اشاره می‌کند، با این حال، اینتل مدتی پیش به سراغ نسل دوم این تراشه‌ها با نام BMZ2 رفت.

تراشه BMZ2 دارای نوعی معماری اختصاصی است که به‌طور ویژه برای افزایش سرعت پردازش‌های SHA-256 با ولتاژ بسیار پایین طراحی شده است. در واقع، اینتل مدعی است که این تراشه‌های بهینه به ازای هر وات بیش از 1000 برابر بهتر از GPUهای مبتنی بر SHA-256 رایج در بازار عمل می‌کنند.

البته شایان ذکر است که GPUها معمولا به ندرت برای استخراج SHA-256 استفاده می‌شوند و ماینرها معمولا برای استخراج بیت کوین از تراشه‌های اختصاصی ASIC استفاده می‌کنند. با این وجود، تراشه‌های ASIC بسیار پرهزینه‌اند و در بازار فعلی به راحتی نمی‌توان آن‌ها را پیدا کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی