ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پرینتر سه بعدی
تکنولوژی

چینی‌ها می‌خواهند با پرینتر سه بعدی، سدی به ارتفاع 180 متر بسازند

مقامات چینی قصد دارند با استفاده از پرینتر سه بعدی و بدون دخالت انسان سدی به ارتفاع 180 متر در فلات تبت بسازند و از آن به عنوان نیروگاه برق آبی استفاده کنند. در صورتی ...

مرضیه فرجی
نوشته شده توسط مرضیه فرجی | ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰

مقامات چینی قصد دارند با استفاده از پرینتر سه بعدی و بدون دخالت انسان سدی به ارتفاع 180 متر در فلات تبت بسازند و از آن به عنوان نیروگاه برق آبی استفاده کنند. در صورتی که چین موفق به ساخت این سد شود، رکورد بلندترین سازه با پرینتر سه بعدی در جهان شکسته می‌شود.

این مقاله که ماه گذشته در ژورنال دانشگاه «Tsinghua» منتشر شد، برنامه‌های سد را همانطور که برای اولین بار به مقامات چینی توضیح داده شد، ارائه کرد. مهندسان اتوماسیون سد توضیح می‌دهند که برطبق برآوردها این سد سالانه نزدیک به پنج میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می‌کند. چینی‌ها پیش از این با ساخت سد «سه دره» بر روی رودخانه «یانگ تسه» که بزرگترین نیروگاه تولید انرژی در جهان است، توانایی خود در این زمینه را به اثبات رسانده بودند.

اما در پروژه جدید، آن‌ها قصد دارند سد را با کمک پرینتر سه بعدی بسازند و نیروی انسانی را در تمام مراحل ساخت کنار بگذارند.

پرینتر سه بعدی

به گفته مهندسین، در فرآیند چاپ سد، ماشین‌آلات مصالح ساختمانی را به محل مورد نظر می‌رسانند و بولدزرهای بدون سرنشین با غلتک‌های مخصوص سد را می‌سازند. حسگرهای روی غلتک‌ها از سیستم هوش مصنوعی تبعیت می‌کنند تا لایه‌های سد استحکام و پایداری لازم را داشته باشند.

 بزرگترین سازه‌ای که تاکنون با پرینتر سه بعدی ساخته شده‌ است، حدود 6 متر ارتفاع دارد – خانه‌هایی در چین و ساختمان‌های اداری در دبی. اما استفاده از پرینتر سه بعدی رو به گسترش است. به عنوان مثال، ایالات متحده در تلاش است تا برای ساخت پادگان‌هایی در «فورت بلیس» در تگزاس از این نوع پرینتر استفاده کند.

«لیو تیانیون» نویسنده اصلی مقاله می‌گوید: « سیستم هوش مصنوعی مرکزی خط مونتاژ نگرانی‌های موجود در مسئله ایمنی برای انسان را حذف می‌کند و خطای انسانی پروژه را به صفر می‌رساند. همین امر تحویل به موقع، کیفیت و دقت بالا در پروژه را تضمین می‌کند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • expire expre
    expire expre | ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

    چینی ها 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

    • mrart
      mrart | ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

      ما هم ب مقام انسانیت رسیدیم - گرانی مرغ - خوردوهای اشغال و.....

      • محمد سهیل نعیمی
        محمد سهیل نعیمی | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

        با کمی شعور هم میشه فهمید گرانی ربطی به پیشرفت حوزه های مختلف نداره الان اروپا قحطی روغن و ارد امریکا به 45 میلیون نفر کوپن غذا میده

مطالب پیشنهادی