ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گزارش کسپرسکی: ایران بالاترین سهم آلودگی موبایل‌ها به بدافزارها را در جهان دارد

در فصل اول 2022، بیشترین موبایل‌های آلوده با سهم 35.25 درصد مربوط به کشورمان بوده است.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

طبق گزارش شرکت امنیتی کسپرسکی (Kaspersky) برای وضعیت بدافزارهای موبایل در فصل اول 2022، ایران با سهم 35 درصدی بالاتر از سایر کشورها قرار گرفته و گوشی‌های کاربران ایران بیش از مناطق دیگر به بدافزار آلوده هستند.

کسپرسکی گفته در فصل اول 2022 از بیش از 6 میلیون حمله بدافزار و تبلیغ‌افزار جلوگیری کرده و بیشترین سهم از تمام تهدیدات موبایل شناسایی شده، 48.75 درصد به برنامه‌های RiskTool تعلق دارد. این شرکت امنیتی همچنین در این بازه زمانی موفق به شناسایی نصب 516,617 پکیج نصب مخرب شده که شامل تروجان‌های بانکداری موبایل و تروجان‌های باج‌افزار می‌شود.

ایران، بالاترین سهم در نصب بدافزارهای موبایل

به گزارش کسپرسکی، تعداد پکیج‌های نصب مخرب شناسایی شده در فصل اول 2022 نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته. این میزان نسبت به فصل چهارم 2021 کاهش 79,448 موردی را تجربه کرده و در مقایسه با فصل اول 2021، کاهش 935,043 موردی داشته است.

با وجود کاهش شناسایی پکیج‌های نصب مخرب، کشورمان همچنان در صدر لیست قرار دارد. در حقیقت بیشترین موبایل‌های آلوده جهان مربوط به ایران می‌شوند. کشورمان با سهم 35.25 درصدی در صدر قرار گرفته و بیشتر کاربران با تبلیغ‌افزارهای خانواده Fyben و Notifyer مواجه شده‌اند. یکی از دلایل اصلی سهم بالای گوشی‌های ایرانی در این لیست می‌تواند مربوط به نصب برنامه‌های تغییر آی‌پی مختلف و رایگان برای دسترسی به سرویس‌های فیلتر شده در کشورمان باشد.

در لیست آلوده‌ترین کشورها بعد از ایران، چین و یمن با سهم 26.85 و 21.23 درصد به چشم می‌خورند. عمان و عربستان سعودی هم به ترتیب با سهم 19.01 و 15.81 درصدی در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

با توجه به سهم بالای کشورمان در گزارش موبایل‌های آلوده کسپرسکی، پیشنهاد می‌کنیم که برنامه‌ها را تنها از منابع معتبر دانلود کنید، لینک‌های ناشناس را باز نکنید، دسترسی اپ‌ها را مورد بررسی قرار دهید و در نهایت هر برنامه‌ای که برایتان در پیام‌رسان و شبکه‌های اجتماعی ارسال شد، روی گوشی‌تان نصب نکنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Tres
    Tres | ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

    خیلیا دنبال برنامه های کرکین میرن تو سایت های نا آشنا میزنن همه چیو Allow میکنن بعد میگن ای وای چرا اینجوری شد نصب جی تی ای تو موبایل 😐 بنظرم هرچی که وجود داشته باشه خبرش میپیچه میاد تو استور دانلود کنی دیگه

  • noisymind
    noisymind | ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

    حالا برید افتخار کنید که اندروید امکان نصب غیر از پلی رو داره!

  • abozorgi80
    abozorgi80 | ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

    اکثرا بخاطر نصب V P N هستش

مطالب پیشنهادی