ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک چین
تکنولوژی

درخواست پکن از ایلان ماسک: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک نباید در چین ارائه شود

مدیرعامل اسپیس ایکس می‌گوید چین به‌طور مستقیم از او خواسته که اطمینان دهد اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را در این کشور ارائه نمی‌کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰

ایلان ماسک اخیرا در گفتگویی با نشریه فایننشال تایمز اعلام کرده که مسئولان دولت چین به‌طور مستقیم از او خواسته‌اند که از ارائه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشور خودداری کند. مدیرعامل اسپیس ایکس می‌گوید پکن مخالفت خود را با عرضه استارلینک در اوکراین اعلام کرده و خواستار حصول اطمینان از بابت عدم فروش اینترنت ماهواره‌ای در چین شده است.

بر اساس مصاحبه ایلان ماسک با فایننشال تایمز، مشخص نیست که او با درخواست پکن موافقت کرده یا خیر، اما نقشه سرویس‌دهی استارلینک نشان می‌دهد که این شرکت هیچ برنامه‌ای برای عرضه سرویس خود در چین ندارد. با این حال، مناطق مجاور مثل تایوان، مغولستان و ویتنام تحت عنوان «در انتظار دریافت مجوز رگولاتوری» فهرست شده‌اند.

استارلینک

چین اجازه عرضه استارلینک در این کشور را نمی‌دهد

با توجه به محدودیت‌های گسترده در زمینه دسترسی به اینترنت در کشور چین، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک می‌تواند به یک روش مناسب برای دسترسی به اینترنت آزاد تبدیل شود. با این حال، به نظر می‌رسد که تلاش برای دور زدن این محدودیت‌ها از طریق ماهواره‌های اسپیس ایکس در نطفه خفه شده و این شرکت در صورت سرپیچی باید منتظر اقدامات متقابل از سوی پکن باشد.

این خبر نشان می‌دهد که با وجود ادعای ایلان ماسک مبنی بر اعتقاد به آزادی بیان مطلق، او چقدر در برابر فشارهای بین‌المللی آسیب‌پذیر است. تسلا در شانگهای چین کارخانه دارد و تاکنون بیش از 80 هزار خودرو در این کشور فروخته است. در نتیجه، ظاهرا او ترجیح می‌دهد تابع خواسته‌های پکن باشد تا بازار خود را در چین از دست ندهد و به کارخانه‌اش دسترسی داشته باشد.

ایلان ماسک چندی پیش اعلام کرده بود که به دنبال رفع بخشی از تحریم‌های فناوری آمریکا، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را در ایران فعال می‌کند. با این حال، همان طور که در این مطلب توضیح دادیم، وصل شدن به این اینترنت مستلزم پیش‌نیازهایی است که کاربران در تمام کشورهای تحت پوشش این خدمات باید از آن‌ها برخوردار باشند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی