ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

صنعت آدم‌های مجازی
تکنولوژی

شرکت‌های چینی حالا می‌توانند با پرداخت سالانه 14 هزار دلار، انسان مجازی استخدام کنند

آدم‌های مجازی شخصیت‌هایی دیجیتالی هستند که با هوش مصنوعی کار می‌کنند و در چین محبوبیت بالایی پیدا کرده‌اند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۰

بسیاری از شرکت‌های چینی مشغول تولید محصولاتی برای صنعت انسان‌های مجازی هستند که در سال‌های اخیر محبوبیت بالایی در این کشور پیدا کرده است. بایدو به‌عنوان یکی از غول‌های فناوری چین می‌گوید تعداد پروژه‌هایی که این شرکت در سال گذشته انجام داده، دو برابر شده است و حالا مشتریان می‌توانند با پرداخت مبالغی تا 14,300 دلار سرویس یک‌ساله انسان مجازی خود را دریافت کنند.

به گزارش CNBC، شرکت بایدو اعلام کرده است که حالا افراد بیشتری از صنایع گوناگون، از گردشگری گرفته تا رسانه‌ها و بخش سرگرمی به‌دنبال توسعه انسان مجازی مخصوص به خود هستند. انسان‌های مجازی ترکیبی از انیمیشن، صدا و یادگیری ماشینی‌ هستند که معمولاً ظاهری شبیه به انسان‌ها دارند و می‌توانند با مخاطبان خود تعامل داشته باشند.

«لی شیان»، رئیس کسب‌وکار انسان‌های مجازی و رباتیک بایدو می‌گوید هزینه توسعه این پروژه‌ها با پیشرفت فناوری در یک سال گذشته حدود 80 درصد کمتر شده است. حالا تولید و پشتیبانی از یک انسان مجازی سه‌بعدی حدود 14,300 دلار و یک انسان مجازی دوبعدی 2,900 دلار هزینه برمی‌دارد. لی انتظار دارد که این صنعت به‌طور کلی تا سال 2025، سالانه 50 درصد رشد کند.

صنعت انسان‌های مجازی در چین رشد خواهد کرد

از دید کسب‌وکارها، انسان‌های مجازی می‌توانند گزینه‌های بهتری برای معرفی برندها باشند. بسیاری از چهره‌های شناخته‌شده در چین در چند وقت اخیر با رسوایی‌های مالیاتی و شخصی روبه‌رو شده‌اند، درنتیجه، شرکت‌ها ترجیح می‌دهند که سرمایه‌گذاری خود را روی انسان‌های مجازی بگذارند.

براساس نظرسنجی شرکت Kantar در پاییز امسال، حداقل 36 درصد از مصرف‌کنندگان در یک سال گذشته یک اینفلوئنسر یا سلبریتی دیجیتال را تماشا کرده‌اند. یکی از این چهره‌های مجازی با نام «لو تیان‌یی» حالا حدود سه میلیون طرفدار دارد و حتی اخیراً در مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی پکن اجرا داشته است.

شهرداری پکن تابستان امسال گفته بود در نظر دارد تا ارزش صنعت انسان‌های مجازی این شهر را تا سال 2025 به 7.2 میلیارد دلار برساند. مقامات این شهر همچنین اعلام کرده بودند که می‌خواهند یک تا دو کسب‌وکار انسان‌های مجازی بسازند که درآمد عملیاتی هر کدام از آن‌ها بیش از 700 میلیون دلار باشد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی