ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توربین چین
علمی

چین از توربین بادی با ارتفاع ساختمان 70 طبقه و امکان تأمین برق ده‌ها هزار خانه رونمایی کرد

بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی دنیا از پره‌های 140 متری بهره می‌برد و می‌تواند برق 96 هزار نفر را در سال تأمین کند.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۰

به‌نظر می‌رسد رقابت برای ساخت بزرگ‌ترین توربین‌های بادی دریایی دنیا تمامی ندارد و البته شرکت‌های چینی درحال رقابت با یکدیگر هستند. تنها یک هفته پس از معرفی بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی جهان، حالا رقیب آن معرفی شده که از آن هم بزرگ‌تر است و ارتفاعش با یک ساختمان 70 طبقه برابری می‌کند.

در گذشته MySE 16.0-242 شرکت MingYang بزرگ‌ترین توربین بادی دنیا بود که هفته گذشته این لقب به H260-18MW شرکت CSSC رسید. حالا MingYang از توربینی بزرگ‌تر از H260-18MW به نام MySE 18.X-28X رونمایی کرده است.

بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی دنیا با تیغه‌های 140 متری

توربین جدید مینگ‌یانگ نه‌تنها پره‌های بزرگ‌تری نسبت به رقیبش دارد، بلکه فضای بیشتری را برای چرخش (66,052 متر مربع) پوشش می‌دهد. علاوه‌براین، مینگ‌یانگ مدعی شده است که توربین جدیدش می‌تواند در بدترین شرایط دریایی هم دوام بیاورد و به فعالیت ادامه دهد. از این شرایط می‌توان به باد با سرعت بیش از 56.1 متر بر ثانیه (202 کیلومتر بر ساعت) اشاره کرد.

به گفته مینگ‌یانگ، این توربین با فرض سرعت 8.5 متر بر ثانیه‌ای (30.6 کیلومتر بر ساعت) باد، می‌تواند سالانه 80 گیگاوات-ساعت انرژی تولید کند که برای تأمین برق 96 هزار نفر کافی خواهد بود.

توربین بادی

اگرچه این توربین غول‌پیکر می‌تواند انرژی زیادی تولید کند و البته در بدترین شرایط هم دوام بیاورد، اما نصب آن‌ در بستر دریا می‌تواند دردسرهای زیادی برای مزارع بادی به‌همراه داشته باشد. به همین دلیل، هم مینگ‌یانگ و هم CSSC توربین‌های خود را با قیمت‌های تقریباً پایینی عرضه می‌کنند تا هزینه کلی مزارع بادی را کاهش دهند. درحقیقت یک تعادل میان هزینه و تولید انرژی ایجاد می‌شود؛ هرچند درنهایت ظاهراً صرفه‌جویی در هزینه‌ها را در پی دارد.

به گفته مینگ‌یانگ، خروجی بالای MySE18.X-28X می‌تواند منجر به صرفه‌جویی در 18 واحد توربین در مزارع 1 گیگاواتی شود و هزینه‌های ایجاد این مزارع را 120 تا 150 هزار دلار برای هر مگاوات انرژی کاهش دهد. بنابراین در مزارع غول‌پیکر احتمالاً با کاهش چشمگیر هزینه روبه‌رو خواهیم شد.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • kianpnel
    kianpnel | ۳ مرداد ۱۴۰۲

    در داخل ایران هم میشه این کار هارو انجام داد اما کسی انجامش نمیده میدونید چقدر میتونه توی مصرف برق صرفه جویی کرد همین کارخانه هایی که با استفاده از ساندویچ پانل کیان پانل ساخته شدن روی سقفشون میتونن سلول های خورشیدی قرار بدن که برق روشنایی خودشون تامین کنند یا توی سازه های دیگه هم میشه مثل ساختمون ها و... امیدوارم ما هم از این تکنولوژی های روز دنیا استفاده کنیم.

  • Maysamravi
    Maysamravi | ۲۶ دی ۱۴۰۱

    تو ویکیپدیا نوشته هر آمریکایی در سال ۹۳۵کیلوات ساعت برق مصرف میکنه اگر اشتباه نکرده باشم تو تقسیم هایی که کردم ای توربین سالانه ۹۱۳ کیلووات ساعت برق تولید میکنه که. یعنی یه توربین به این بزرگی داره به زور برق یک نفر در سال رو تولید میکنه؟!

مطالب پیشنهادی