ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودروهای چینی
اخبار خودرو

خودروهای چینی تا سال 2030، یک‌سوم بازار جهان را در اختیار خواهند گرفت

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تا سال 2030، یک سوم از بازار خودرو جهان در اختیار خودروهای چینی قرار خواهد گرفت. دلیل این رشد چشمگیر، هزینه ساخت پایین خودروهای چینی در مقابل رقبای اروپایی ...

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۲۰:۳۰

پژوهشی جدید نشان می‌دهد تا سال 2030، یک‌سوم بازار خودرو جهان در دست خودروهای چینی قرار خواهد گرفت. دلیل این رشد چشمگیر هزینه ساخت پایین خودروهای چینی نسبت به رقبای اروپایی آن‌هاست. این مطالعه را شرکت مشاوره مدیریت «Alix Partners» انجام داده است.

همچنین بخوانید: کانادا در پیروی از آمریکا و اروپا، تعرفه واردات خودروهای چینی را افزایش می‌دهد

براساس ارزیابی الیکس پارتنرز، خودروسازان چینی نسبت به خودروسازان اروپایی و آمریکایی حاشیه سود کمتری در نظر می‌گیرند؛ در نتیجه تیراژ تولیدشان بیشتر است. تولید کم‌هزینه نیز به خودروسازان چینی اجازه می‌دهد روندهای توسعه را سریع‌تر از سایرین طی کنند. توسعه سریع، قیمت پایین و تیراژ بالای اتومبیل‌های چینی خودروسازان اروپایی، کره‌ای و ژاپنی را به دردسر انداخته است.

خودروسازان چینی برای تولید اتومبیل‌های الکتریکی، یک‌سوم هزینه کمتری نسبت به خودروسازان اروپایی می‌پردازند. علاوه‌براین، زمان موردنیاز برای تولید اتومبیل‌های چینی نیز نسبت به خودروهای اروپایی، کره‌ای و ژاپنی کمتر است. به‌عبارتی، چینی‌ها در مدت مشابه، نسبت به کره‌ای‌ها، ژاپنی‌ها و اروپایی‌ها خودروهای بیشتری روانه بازار می‌کنند.

قیمت‌گذاری تهاجمی، سیاست پیشبرد فروش خودروهای چینی

خودروسازان چینی برای به دردسر انداختن رقبایشان، از سیاست قیمت‌گذاری تهاجمی استفاده می‌کنند. آن‌ها از سود خودشان می‌کاهند تا اتومبیل‌هایشان را با قیمت ارزان‌تری به دست مشتریان برسانند. این رویه در محصولات دیجیتال تولید چین نیز مشاهده شده است.

خودروهای چینی

براساس مطالعه الیکس پارتنرز، خودروسازان اروپایی بابت محصولات خود 15 درصد سود از مشتریان می‌گیرند. این اتفاق درحالی رخ می‌دهد که سود چینی‌ها از فروش خودرو به مشتریان، 7.1 درصد است.

قانون‌گذاران اروپایی برای جبران این موضوع تعرفه واردات اتومبیل‌های چینی به اتحادیه اروپا را افزایش داده‌اند. این کار باعث می‌شود واردات خودروهای چینی در کوتاه‌مدت کاهش یابد. چینی‌ها نیز برای دورزدن قوانین تعرفه‌ای اتحادیه اروپا، سایت‌های تولیدی خودشان را در اتحادیه اروپا به راه انداخته‌اند. تحلیلگران اقتصاد و صنعت اروپا تخمین می‌زنند سهم بازار خودروهای برقی جدید در اروپا از 20 درصد در سال 2024، به 45 درصد در سال 2030 افزایش یابد. بی‌شک سهم خودروهای چینی از این رشد چشمگیر خواهد بود.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی