ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پورشه ماکان
اخبار خودرو

فراخوان پورشه ماکان نشانگر وابستگی بیش از حد به فناوری است

درست تمیز نکردن قطعات دوربین و مشکل نرم‌افزاری که باعث ایجاد اخلال در عملکرد دوربین‌های پشتیبان می‌شود، نشانگر بی‌توجهی پورشه به اصول اولیه است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰

پورشه ۸۵۷۱ دستگاه پورشه ماکان الکتریک را به‌دلیل معیوب بودن دوربین دید عقب فراخوانی کرده است. این مشکل توسط یک نمایندگی در اروپا به پورشه گزارش داده شده است. علت وقوع این مشکل نشتی در چسب نگهدارنده دوربین است که باعث ورود رطوبت و گرد و خاک به داخل و ایجاد اخلال در عملکرد دوربین می‌شود.

پورشه این مسئله را «مشکل احتمالی ناشی از تمیزکاری پلاسمایی ناقص در روند تولید» اعلام کرد. این شرکت گفت که ممکن است دوربین‌های دید عقب دسته‌های خاصی از این مدل تحت تأثیر قرار گرفته باشند. دپارتمان ایمنی محصولات پورشه با مشارکت اداره ایمنی ترافیک بزرگراه (NHTSA) برای رفع این مشکل در بازارهای بالقوه تحت تأثیر ازجمله ایالات متحده وارد عمل شدند.

دوربین‌های کثیف پورشه ماکان

در نتیجه ورود رطوبت و ذرات ریز به داخل دوربین، امکان ایجاد یک تصویر تار یا حتی عدم مشاهده تصویر در زمان دنده عقب وجود دارد. بخشی از راه‌حل این مشکل به‌روزرسانی نرم‌افزاری و بازرسی دوربین است. در صورت لزوم، دوربین بدون هیچ هزینه‌ای تعویض خواهد شد. در اسناد مربوطه، به مشکلی به نام «فعال شدن بی‌دلیل دوربین در حالت آماده به کار» اشاره شده که دلیل به‌روزرسانی نرم‌افزاری را توضیح می‌دهد.

پورشه ماکان

درست تمیز نکردن قطعات دوربین و مشکل نرم‌افزاری که باعث ایجاد اخلال در عملکرد دوربین‌های پشتیبان می‌شود، نشانگر بی‌توجهی پورشه به اصول اولیه است. البته دوربین‌ها ابزارهای دقیقی هستند و دوربین‌های پشتیبان در معرض عناصر مختلفی قرار می‌گیرند. در ضمن، پیش‌ازاین هم شاهد انجام فراخوانی توسط سایر خودروسازان به‌دلیل مشابه بوده‌ایم.

ضرورت وجود دوربین در خودروهای امروزی

براساس اسناد اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه، «یک دوربین دید عقب که تصویر را نمایش نمی‌دهد، دید راننده را کاهش داده و خطر تصادف را افزایش می‌دهد.» پورشه می‌گوید تاکنون اخباری درباره وقوع تصادف یا جراحت به‌دلیل این مشکل گزارش نشده است. امروزه دوربین دید عقب به‌عنوان یک لایه دید افزوده در نظر گرفته می‌شود. بااین‌حال اگر رانندگان قبل از دنده عقب به اطراف خودرو توجه کنند می‌توانند بدون اتکا به دوربین از وقوع بسیاری از تصادف‌ها جلوگیری کنند.

دوربین دید عقب

قبل از اینکه دوربین‌های دید عقب در سال ۲۰۱۸ اجباری شوند، رانندگان فقط با کمک چشم‌ها و گوش‌های خود رانندگی می‌کردند. البته به دلیل کوچک‌تر شدن پنجره‌ها و ضخیم‌تر شدن ستون‌ها برای افزایش ایمنی در زمان وقوع تصادف، دوربین‌های پشتیبان کمک زیادی به راننده می‌کنند. اما نکته اینجاست که مردم تا حدی به دوربین‌های دید عقب وابسته شده‌اند که وقتی آن‌ها کار نمی‌کنند خطر وقوع تصادف به شدت بالا می‌رود.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی