ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سورن پلاس XU7P
اخبار خودرو

لیست امکانات و مشخصات سورن پلاس XU7P اعلام شد؛ جایگزین ایمن‌تر پژو پارس

خودروی جایگزین پژو پارس ایران‌خودرو، سورن پلاس XU7P است که یاد و خاطره نخستین نسل سورن را برای ما زنده می‌کند.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۰

ایران‌خودرو مدتی پیش از توقف تولید پژو پارس تا پایان سال 1402 خبر داد. خودروی جایگزین پژو پارس نیز سورن پلاس XU7P است که یاد و خاطره نخستین نسل سورن را برای ما زنده می‌کند. نخستین نسل سمند سورن که در میانه دهه 1380 به بازار عرضه شد، درواقع نسخه لوکس‌تر سمند LX بود. این خودرو همانند سمند LX از موتور 1.8 لیتری XU7 پژو بهره می‌برد و بعدها موتور EF7 در قالب سورن ELX روی آن نصب شد.

سورن پلاس XU7P در قالب تیپ پایه این محصول وارد بازار خواهد شد؛ چرا که برخی از امکانات آن حذف شده است. در تصاویری که از این خودرو دیده‌ایم، دکمه‌های کنترلی از روی فرمان این خودرو حذف شده‌اند. ارائه لیست مشخصات و امکانات سورن پلاس XU7P نیز فرضیه ما را تأیید می‌کند. امکاناتی همچون کروز کنترل از روی این خودرو حذف شده که نتیجه آن حذف دکمه‌های یک سمت فرمان است. البته دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی همچنان روی فرمان حضور دارند.

لیست امکانات و مشخصات سورن پلاس XU7P:

لیست امکانات و مشخصات سورن پلاس XU7P

بزرگ‌ترین مزیت و تفاوت سورن پلاس با موتور XU7 پلاس نسبت به پژو پارس، افزایش تجهیزات ایمنی این خودرو است. سورن پلاس به سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی و سیستم ترمز کمکی مجهز است. تمامی این تجهیزات باعث می‌شوند که خریداران خودروهای داخلی، احساس امنیت بیشتری را نسبت به گذشته تجربه کنند. دیگر تجهیزات سورن پلاس را نیز می‌توانید در لیست ارائه‌شده از سوی ایران‌خودرو ببینید.

در بخش فنی، تفاوتی میان سورن پلاس XU7P و نسخه‌های فعلی پژو پارس وجود ندارد، چرا که هر دو خودرو به یک موتور مجهز هستند. ایران‌خودرو حداکثر راندمان این پیشرانه را 98 اسب‌بخار قدرت و 146 نیوتن‌متر گشتاور اعلام کرده است. گیربکس پنج‌سرعته دستی نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو بر عهده دارد. شتاب صفر تا صد رسمی این خودرو نیز 13 ثانیه اعلام شده است که عدد واقع‌بینانه‌ای به‌نظر می‌رسد. حداکثر سرعت سورن پلاس با موتور XU7P نیز 190 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. البته همان‌طور که در جدول بالا مشاهده می‌کنید، رینگ‌های آلیاژی از این خودرو حذف شده‌اند و به‌جای آن از رینگ‌های فولادی 15 اینچی استفاده خواهد شد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی