ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
مالی و سرمایه گذاری

ارزش توییتر از زمان ورود ایلان ماسک یک‌سوم شده است

یک شرکت سرمایه‌گذاری می‌گوید سهام آن‌ها در توییتر حالا به 33 درصد رقم قبلی خود رسیده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰

ایلان ماسک پاییز پارسال معامله خرید توییتر را با رقم 44 میلیارد دلار تکمیل کرد و بسیاری باور داشتند که این شبکه اجتماعی ارزش بسیار کمتری دارد. حالا یک شرکت سرمایه‌گذاری می‌گوید ارزش سهام آن‌ها در توییتر به یک‌سوم رقمی رسیده است که در پاییز سال گذشته وجود داشت.

به گزارش رویترز، صندوق Fidelity Blue Chip Growth Fund اعلام کرده است که ارزش سهام آن در توییتر که در اواخر ژانویه ارزشی برابر 8.63 میلیون دلار داشت، حالا ارزشی برابر 6.55 میلیون دلار پیدا کرده است. این یعنی ارزش سهام توییتر حالا به حدود 33 درصد رقمی رسیده که ایلان ماسک پذیرفته بود آن را پرداخت کند.

بلومبرگ هم در گزارشی گفته است که نحوه انجام محاسبات فیدلیتی مشخص نیست و به‌طور دقیق نمی‌دانیم چگونه این صندوق این رقم پایین‌تر را به‌دست آورده است. همچنین نمی‌دانیم که آیا فیدلیتی به اطلاعات محرمانه‌ای درباره این شرکت دسترسی دارد یا خیر.

توییتر

شرایط توییتر هنوز از نظر مالی نامساعد است

این اطلاعات به هر شکلی که به‌دست آمده باشد، نشان می‌دهد که شرایط توییتر اصلاً خوب نبوده است. این شبکه اجتماعی تحت مدیریت ایلان ماسک پروژه‌های مختلفی را برای افزایش درآمدزایی آغاز کرد. برای مثال، نسخه جدید سرویس توییتر بلو یکی از همین اقدامات بود که با انتقادات بسیاری درزمینه فروش تیک آبی مواجه شد.

علاوه‌براین، توییتر نزدیک به 80 درصد از کارمندان خود را اخراج کرد تا هزینه‌هایش را کاهش دهد. بااین‌حال، ظاهراً این تصمیمات کمک چندانی به وضعیت این شرکت نکرده‌اند و شرایط در کمتر از یک سال بسیار بدتر شده است.

ایلان ماسک چندی پیش «لیندا یاکارینو»، مدیر ارشد تبلیغات شرکت NBCUniversal را به‌عنوان جانشین خود برای مدیرعاملی توییتر انتخاب کرد. حالا باید دید که این مدیر جدید با تجربه درازی که در دنیای رسانه دارد، می‌تواند این شبکه اجتماعی را از وضعیت فعلی خارج کند یا خیر.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی