رکوردشکنی ترافیک اینترنت کشور با آمدن رونالدو به ایران
پیش از این نیز یک مسابقه فوتبالی موجب رکوردشکنی ترافیک مصرفی داخل و خارج کشور شده بود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد در جریان بازی پرسپولیس و النصر برای اولین بار، مجموع پیک ترافیک اینترنت داخل و خارجی کشور رکورد زد و از مرز ۱۱ ترابیت برثانیه گذشت.
«امیر محمد زاده لاجوردی»، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی اظهار کرد: «در جریان بازی پرسپولیس و النصر، پیک ترافیک داخل ۶.۳ ترابیتبرثانیه در کشور ثبت شد و برای اولین بار، مجموع پیک ترافیک داخل و خارجی کشور رکورد زد و از مرز ۱۱ ترابیتبرثانیه گذشت.»
رکوردشکنی پیشین باز هم در یک شب فوتبالی رقم خورده بود. آذرماه سال ۱۴۰۱ و در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال، «عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت به رکوردشکنی در ترافیک اینترنت کشور همزمان با پخش زنده بازی ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: «ترافیک تولید و مصرف شده در داخل کشور بهاندازه 6 ترابیت بر ثانیه بوده است که برای اولینبار شاهد چنین ترافیکی در شبکه کشور هستیم.»
به گفته وی بخش قابلتوجهی از این ترافیک به پلتفرم تلوبیون اختصاص داشته است: «تلوبیون شب گذشته 2.5 ترابیت بر ثانیه ترافیک مصرفی داشته که یک دستاورد بزرگ محسوب میشود. هیچ پلتفرمی در داخل کشور تاکنون چنین ترافیکی نداشته است.»
حضور رونالدو در ایران علاوه بر رکوردشکنی در مصرف اینترنت، حاشیههایی درباره اینترنت طبقاتی به دنبال داشت که خشم مردم را برانگیخت.
از همان روزی که بحث ورود بازیکنان بزرگ فوتبال مثل رونالدو و نیمار به ایران برای برگزاری بازیهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا مطرح شد، خبرهای ضد و نقیضی درباره عرضه سیمکارت بدون فیلتر به آنها شنیدیم؛ خبری که منشأ آن نامشخص بود و رسانههای ورزشی به آن دامن زده بودند. با این حال از آنجایی که شنیدن نام اینترنت طبقاتی با خشم عمومی همراه است، حتی شایعه کمرنگ این خبر به شدت برای کاربران ایرانی ناراحتکننده بود؛ شایعهای که حس مرز نامرئی بین شهروندان ایرانی و خارجی را پررنگتر کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.