ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بینگ
تکنولوژی

مکالمه صوتی با بینگ چت در نسخه دسکتاپ ممکن شد

چت‌بات هوش مصنوعی بینگ مایکروسافت حالا در نسخه مرورگر اج دسکتاپ به شما اجازه می‌دهد تا پرسش و پاسخ صوتی داشته باشید.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰

پس از آنکه اعلام شد پشتیبانی از کورتانا قطع می‌شود، مایکروسافت حالا قابلیت استفاده از حالت صوتی بینگ چت را که پیش‌تر در اپ موبایل این سرویس دیده شده بود، به نسخه دسکتاپ می‌آورد تا به‌راحتی امکان پرسیدن سؤال و دریافت جواب را داشته باشید.

با این تغییر جدید می‌توانید با کمک حالت صوتی بینگ روی مرورگر اج دسکتاپ، سؤالات را با صدای خودتان بپرسید و جواب‌ها را هم به‌شکل صوتی دریافت کنید. این ویژگی درحال‌حاضر فقط از زبان‌های انگلیسی، ژاپنی، فرانسوی، آلمانی و ماندارین پشتیبانی می‌کند، اما مایکروسافت وعده عرضه زبان‌های بیشتر را هم داده است.

برای استفاده از این قابلیت کافی است دکمه میکروفن را از چت باکس بینگ انتخاب کنید و سپس با صدای بلند سؤال خود را بپرسید. به‌نظر می‌رسد که این سرویس با کمک قابلیت‌های صوتی خود می‌خواهد به‌نوعی جایگزین کورتانا شود. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد که در ادامه سال 2023 پشتیبانی از اپلیکیشن کورتانا در ویندوز را قطع می‌کند.

بینگ چت به سایر مرورگرها می‌آید

در آپدیت این هفته بینگ چت تغییر بزرگ دیگری دیده نمی‌شود، اما مایکروسافت ظاهراً در تلاش برای افزودن پشتیبانی از این چت‌بات به سایر مرورگرها ازجمله کروم و سافاری است. درحال‌حاضر ظاهراً افراد کمی روی این مرورگرها به بینگ چت دسترسی پیدا کرده‌اند و کاربران مرورگر ویوالدی هم با به‌روزرسانی 6.1 به این چت‌بات دسترسی دارند.

از زمان عرضه عمومی ChatGPT و موفقیت این چت‌بات، مایکروسافت تلاش زیادی کرده است تا بخش عمده قابلیت‌های این مدل هوش مصنوعی را به چت‌بات بینگ بیاورد. این سرویس حالا باعث مراجعه هرچه بیشتر کاربران به این موتور جستجو شده است که قبلاً در مقابل گوگل حرف زیادی برای گفتن نداشت.

حالا باید منتظر ماند و دید که بینگ چت درنهایت به‌طور کامل جای کورتانا را به‌عنوان یک دستیار صوتی شخصی خواهد گرفت یا عمدتاً به‌عنوان یک چت‌بات به حیات خود ادامه می‌دهد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی