آیا دسترسی کامل به برنامه های گوگل پلی استور در ایران ممکن می شود؟
شهروندان بسیاری از کشورهای جهان به تمام برنامه های گوگل پلی استور دسترسی دارند، اما برخی از کشورها از جمله ایران از آن بی بهره بودند. حال توسعه دهندگان پلتفرم اندروید می گویند گوگل نام ...
شهروندان بسیاری از کشورهای جهان به تمام برنامه های گوگل پلی استور دسترسی دارند، اما برخی از کشورها از جمله ایران از آن بی بهره بودند. حال توسعه دهندگان پلتفرم اندروید می گویند گوگل نام کشورهای ایران، چین، کوبا، ماکائو، میانمار و سودان را هم به «کنسول توسعه دهندگان گوگل پلی» (Google Play Developer Console) افزوده است.
در همین رابطه، فهرست کشورهایی که به گوگل پلی استور دسترسی دارند نیز به روز رسانی شده و نام ایران هم در این لیست دیده می شود، اگرچه فقط بخش دریافت اپلیکیشن های رایگان برای کاربران ایرانی باز شده است و امکان خرید اپلیکیشن یا پرداخت های درون برنامه ای وجود ندارد.
فعلاً فقط کاربران کشور ماکائو به اپلیکیشن های تجاری دسترسی دارند
در کشور چین هم وضعیت همین طور است و کاربران نمی توانند خرید اپلیکیشن را از طریق گوگل پلی استور انجام دهند. گوگل در زمان انتشار برنامه در این کشورها، به توسعه دهندگان می گوید فقط در صورت رایگان بودن می توانند برنامه خود را در اختیار کاربران ایران، چین، میانمار، سودان و کوبا قرار دهند. در حال حاضر از این شش کشور، فقط ماکائو به دانلود اپلیکیشن های تجاری و پرداخت درون برنامه ای دسترسی دارد.
همان طور که می دانید فقدان دسترسی به پلی استور، باعث شده تا بسیاری از کاربران به منابع غیر معتبر برای دریافت اپلیکیشن روی بیاورند و با انواع خطرات امنیتی روبرو شوند. شاید گوگل با هدف کاهش این خطرات، درهای پلی استور را به روی این کشورها گشوده است.
از طرفی شاید این اقدام گوگل، پیش درآمدی بر ممنوع شدن نصب اپلیکیشن از منابع نامشخص در اندروید اوریو باشد که خبر خوبی برای توسعه دهندگان و کاربران داخلی نخواهد بود.
به هر حال در زمانی که اپل به روی کسب و کارهای ایرانی شمشیر کشیده و اپلیکیشن های پر کاربرد را یکی پس از دیگری از استور حذف کرده، اقدام گوگل را می توان به فال نیک گرفت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.



اندروید پرجمش بالاست
قابل توجه دوست عزیمون که اپل دارن !!!
کی گفت اندروید پرچمش پایینه ؟ ?
یک پیش بینی.
۱) اول میاد ایران رو اضافه میکنه.
۲) بعد استور های ثالث رو اجازه نصب نمیده.
خوب تا اینجاش مشکلی نیست. خوب هم هست
۳) بعد با فشار دولت نامرد های آمریکا ایران رو حذف می کنه.
۴) کاربران از اینجا مونده از اونجا رونده
ببین اسم کشورت هم ردیف کیا شده :
ایران . ماکائو .. سودان ... میانمار ?
چین...!
به برکت اسلام عزیز?
گند بزنن به طرز تفکر احمقانت :)
من یکی دوبار از پلی استور چیزی خریدم از اون موقع به بعد همیشه برام مونده رو استور آمریکا پولیارم میاره?
گوگل مچکریم...!!!✊
?
دمشون گرم همین
من امروز رفتم ، پلی استور اصلی رو میآورد ولی بازم اجازه دانلود یک سری برنامه و بازی رو نمی داد و میگفت قابل دسترسی در کشور شما نمی باشد
یادش بخیر یه رفیق داشتم ۳۰ هزار تومن میداد با برنامه ایفون و کلی کلاس میذاشت ولی الان همونم نمیدن بهش.خخخ
برای من که باز بود . حتی پولی هاش
???
حالا برید هی لاله مالی اپلو کنید که برنامه هاتونو پاک میکنه !