ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

آیا می توان روی جیوه ایستاد؟ [تماشا کنید]

جیوه یکی از فلزات جالبی است که در دمای اتاق به حالت مایع درآمده و چگالی آن 13.6 برابر چگالی آب است. اما مایع بودن این فلز سمی باعث می شود خصوصاً در مقادیر زیاد ...

محسن خوشنود
محسن خوشنود منتشر شده در 20 آبان 1396  |  14:30

جیوه یکی از فلزات جالبی است که در دمای اتاق به حالت مایع درآمده و چگالی آن 13.6 برابر چگالی آب است. اما مایع بودن این فلز سمی باعث می شود خصوصاً در مقادیر زیاد ظاهر بسیار جذابی پیدا کند، و انسان به فرو بردن دست در آن ترغیب شود.

«کودی دان ریدر» یکی از افرادی است که علاقه شدیدی به جیوه داشته و با پر کردن یک محفظه مخصوص از 290 کیلوگرم جیوه، امکان ایستادن روی فلز مذکور را آزمایش کرده است:

کودی ریدر توانست روی چند سانتیمتر جیوه معلق شود

نکته جالب اینکه با وجود چگالی بسیار بالا، پای آقای ریدر درون جیوه فرو می رود که به گفته وی، در صورت استفاده از چکمه هایی با سطح زیرین پهن تر احتمالاً امکان ایستادن روی جیوه فراهم می شد. البته نحوه فرو رفتن ریدر در جیوه با آب متفاوت بوده و همان طور که در ویدیو مشاهده می کنید، او در واقع روی چند سانتیمتر جیوه معلق شده است.

کودی ریدر در نهایت آزمایش را با استفاده از دستیار خود (که وزن کمتری دارد) نیز انجام می دهد که این بار شرایط اندکی متفاوت بوده و با همان چکمه ها و البته وزن کمتر، دستیار ریدر بهتر روی سطح جیوه معلق می شود.

READ  واکسن کرونا چینی در افراد بالای ۶۰ سال آنتی بادی تولید کرد
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • pouya s

    باحال بود

  • تکنولوژی برتر

    مسمومیت با جیوه می‌‌تواند باعث آسیب عصبی غیرقابل برگشت در مغز در حال رشد کودک شده و همچنین در بزرگسالان باعث آسیب عصبی منجر به بی‌حسی، احساس گزگز، از دست دادن تعادل، از بین رفتن شنوایی و کاهش بینایی می‌شود.

  • تکنولوژی برتر

    ببینید جیوه در دمای کم هم تبدیل به بخار میشه و بخارش به شدت خطرناکه از سطح پوست هم مقدار جذب پوست انقدر نیست که بخواد مشکل ایجاد کنه ولی به هر حال ماده سمی هست الان خطراتشم مینویسم.

  • Iman Mgh

    عجب خریه خب مگه جیوه سمی نیست که بدون مانع رفته روش

    • آریا

      نخورده که. روش وایساده

  • Erfan Moti

    شنیده بودم تماس با پوست جیوه اثرات خیلی بدی داره....کسی اگه اطلاع داره بگه چه جور بیماری یا مشکلاتی ایجاد میکنه این تماس چ

مطالب پیشنهادی