ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

دادگاهی در روسیه حکم به فیلترینگ فوری پیام‌رسان تلگرام در این کشور داد

دادگاهی در روسیه اخیراً حکم به مسدود شدن اپلیکیشن پیام رسان تلگرام در این کشور داده است. این حکم بعد از ماه ها جدال بین تلگرام و سازمان نظارت بر ارتباطات جمعی و رسانه های ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰

دادگاهی در روسیه اخیراً حکم به مسدود شدن اپلیکیشن پیام رسان تلگرام در این کشور داده است. این حکم بعد از ماه ها جدال بین تلگرام و سازمان نظارت بر ارتباطات جمعی و رسانه های روسیه صادر شده است. سرویس امنیتی فدرال روسیه (یا به اختصار FSB) خواستار دسترسی به اطلاعات کاربران تلگرام از طریق کلیدهای رمزگشایی است اما تلگرام حتی بعد از حکم پیشین دادگاه هم از همکاری سر باز زد.

خبرگزاری Tass روسیه گزارش می دهد که این اپلیکیشن پیام رسان، بعد از حکم اخیر دادگاه «فوراً» از دسترس خارج می شود و این فیلترینگ تا زمانی که تلگرام کلیدهای رمزگشایی را در اختیار FSB قرار دهد به قوت خود باقی می ماند.

هنوز مشخص نیست که این فیلترینگ دقیقاً چقدر فوری است، اما خبرگزاری فایننشال تایمز گزارش می دهد که مسدودیت تلگرام احتمالاً به محض برگزاری دادگاه تجدید نظر این کمپانی طی ماه آتی میلادی صورت خواهد گرفت.

کشور روسیه در سال 2016 میلادی قوانینی ضدتروریستی به تصویب رساند که به تبع آن، از سرویس های پیام رسان خواسته می شود تا امکان رمزگشایی پیام ها را در اختیار مقامات قرار دهند. از همان زمان تلگرام در حال به چالش کشیدن این قوانین تازه بوده است. در حال حاضر پاول دوروف، موسس و مدیرعامل تلگرام نسبت به خبر اخیر واکنشی نشان نداده اما گفته می شود که بعد از صدور حکم دادگاه، که 24 ساعت زودتر از برنامه ریزی پیشین و بدون هشدار قبلی انجام شده، وی وکلای خود را از دادگاه خارج کرده.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (60 مورد)
  • yosof
    yosof | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    قوانین کشورهای دیگه:
    ایران، آمریکا، روسیه، آلمان و هند، پنج کاربر بزرگ ‎تلگرام در دنیا هست
    می دانستید در این میان، ایران تنها کشوری است که هیچ اهرمی برای کنترل تلگرام ندارد و تلگرام خود را ملزم به رعایت قوانین آن نمیداند؟!
    آمریکا
    ‏در آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر با تصویب قانون Total Information Awareness (TIA) که بروز رسانی قوانین قبلی در این زمینه بود تمامی ارائه دهندگان خدمات ارتباطی از جمله شبکه های_اجتماعی نظیر ‎#تلگرام موظف به ارائه کلیه دیتاها کاربران به آژانس امنیت ملی آمریکا NSA شدند.
    ‏همچنین در سال ۲۰۱۱ با تصویب قانون SOPA به بهانه مقابل با پایرسی دولت آمریکا اختیار بسیار زیادی در اعمال سانسور از طریق ارائه کنندگان خدمات تعاملی وب پیدا کرد. این قانون با مخالفت گسترده ارائه کنندگان خدمات وب آزاد نظیر بنیاد موزیلا، ویکی پدیا و … قرار گرفت اما در نهایت تصویب شد.
    ‏مقاله زیر از نیویورک تایمز با عنوان ” شما مظنون هستید“ ارائه مفیدی از قانون ITA است. همچنین با جستجو کلید واژه ها فوق در وب، اطلاعات نسبتا کاملی در این زمینه بدست می آورید.
    https://mobile.nytimes.com/2002/11/14/opinion/you-are-a-suspect.html
    آلمان
    ‏در آلمان قانون Netzwerkdurchsetzungsgesetz یا به اختصار NetzDG، ‎#شبکه_های_اجتماعی را موظف میکند حداکثر ۲۴ساعت پس از گزارش محتوای نفرت انگیز یا خشونت طلبانه – به تشخیص دولت- اقدام به حذف محتوای گزارش شده نمایند. در غیر اینصورت جریمه ای تا ۵۰ میلیون یورو در انتظار شبکه خواهد بود.
    ‏در لینک زیر از بی بی سی می توانید مطالب بیشتری در مورد NetzDG بخوانید
    https://www.bbc.com/news/amp/blogs-trending-41042266
    هند
    ‏در هند قانون IT Rules 2011 سرویس دهندگان را موظف می کند حداکثر پس از ۳۶ ساعت از گزارش محتوای غیر قانونی توسط دولت نسبت به حذف محتوا اشاره شده اقدام کنند. محتوا اشاره طیف‌وسیعی از محتویات را شامل شده و اختیارات وسیعی را به دولت میدهد. متن این قانون را میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید.
    https://cis-india.org/internet-governance/blog/big-data-and-information-technology-rules-2011
    روسیه
    ‏روسیه هم که جدیدا بعلت مغایرت با قوانین ، تلگرام رو فیلتر کرده

    • yosof
      yosof | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

      جالبه در آلمان، سرچ درمورد هولوکاست ممنوعه ??
      یعنی باید دست و پاش بلرزه وقتی میخواد تحقیق کنه در این مورد.چه برسه بخواد نظر بده. مستقیم میره حلف دونی
      یعنی دموکراسی، یعنی احترام به شعور انسان
      چطوری وایتکس بیاریم روتونو بشوریم ??

      • alimohammadi15
        alimohammadi15 | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

        لطفا منبعش رو بده.
        چون من میدونم انکارش جرمه، ولی اینو گشتم ندیدم.
        ممنون.

  • yosof
    yosof | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    1-تلگرام در کشورهای دیگه هم فیلتره. مثل چین و اندونزی. انگلیس هم که جدیدا بهش اعتراض کرده.معلومه اشکالاتی داره دیگه
    2-هرکشوری، طبق قانون خودش اجازه دسترسی به اطلاعات پیامرسان فعال در اون کشور رو داره.و اگر پیامرسانی با این کار مخالفت کنه، جریمه و فیلتر میشه:
    قوانین در پست بعدی

    • alimohammadi15
      alimohammadi15 | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

      چین؟ جمعیت چین رو هم میشه بگی؟!

  • حمیدرضا
    حمیدرضا | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    نمی دونم چرا این بازیها و دعواهای زرگری را باور نمی کنم

  • hadi
    hadi | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    اینا با روسیه هماهنگ کردن

  • rad
    rad | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    یعنی امین تر از تلگرام هیچ پیام رسانی در دنیا نداریم . حاضر نیست تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به اطلاعات کاربرهارو بده . من قسم میخورم به سر این مدیر بزرگ آقای پاول دوروف

  • مهدی فراهانی
    مهدی فراهانی | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    واکنش پاول دوروف موسس تلگرام در مورد خبر:
    ?قدرتی که دولت های محلی بر کمپانی های حوزه تکنولوژی دارند بر مبنای پول است. در هر لحظه، یک دولت می تواند با تهدید به مسدود کردن جریان های درآمدزای یک کمپانی در بازار، باعث سقوط سهام آن شود و در نتیجه، این کمپانی ها دست به کارهایی عجیب می زنند. (به یاد بیاورید که چطور اپل طی سال گذشته سرورهای iCloud را به چین منتقل کرد).
    ?در تلگرام، ما از مزیت اهمیت ندادن به جریان های درآمدزا و فروش تبلیغات برخوردار هستیم. حریم شخصی برای فروش نیست و حقوق بشر نباید به خاطر ترس یا طمع به خطر بیفتد.


    #زنده_باد_تلگرام

    • rad
      rad | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

      زنده باد پاول دوروف این مرد شریف و گیاهخوار

      • arashdigital
        arashdigital | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

        زنده باد شرافت و انسانیت و اخلاق، زنده باد پاول دروف، زنده باد تلگرام

  • HITAK1
    HITAK1 | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    آقای ضیایی ممنون میشم منبع خبری را معرفی کنید.

  • nostalgia darvari
    nostalgia darvari | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    داداگاهش ایرانی بوده

  • ali fatemi
    ali fatemi | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    خب کم کم داره مقدمات فیلترینگ تلگرام فراهم کامل میشه.از دید اقا وقتی کشور ازاد و دموکراتیک و برادر روسیه فیلتر میکنه چرا ما نکنیم؟؟?

  • Taper
    Taper | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

    و بزودی در ایران

    • m8n
      m8n | ۲۴ فروردین ۱۳۹۷

      100% همینه،میگن ببینید فقط ما نیستیم بیا روسیه هم فیلتر کرد

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی