هفت عادت رایج میان مدیران موفق
هر کسب و کار موفقی نیاز به یک مدیر عالی و موثر دارد؛ مدیران خانم و آقایی که باید بتوانند به حدی الهام بخش کارمند خود باشند تا آنها هم با اعتماد به نفس کامل ...
هر کسب و کار موفقی نیاز به یک مدیر عالی و موثر دارد؛ مدیران خانم و آقایی که باید بتوانند به حدی الهام بخش کارمند خود باشند تا آنها هم با اعتماد به نفس کامل وظایف شغلی خود را به نحو احسنت انجام دهند.
ولی متاسفانه در حدود ۶۰ درصد کسب و کارها مدیران آنطور که باید توانا نیستند و این موضوع باعث می شود عملکرد کلی سازمان خوب پیش نرود و حتی در برخی مواقع باعث شکست آن کسب و کار شود. ۳۷ درصد کارمندان هم شغل خود را صرفا به دلیل رفتار نامناسب و مدیریت بد ترک می کنند.
مدیریت بیشتر یک هنر است تا یک علم و هر کسی که در این حیطه بهتر عمل کند و اثربخش تر باشد، قطعا موفق تر هم خواهد بود. برای رسیدن به این اثربخشی هفت تمرین وجود دارد که تمام مدیران موفق آنها را انجام داده اند.
پیشنهاد می کنیم افرادی که به مدیریت علاقه دارند، ادامه مطلب را از دست ندهند.
۱ - عرق ریختن
تعجب نکنید! یکی از نشانه های یک مدیر موفق همگام بودن با مجموعه از ابتدا تا انتهای پروژه ها است. می توان گفت یک مدیر موفق در یک کلمه خلاصه می شود: تلاش و تلاش و تلاش. یاد بگیرید چگونه هم پای دیگران به انجام امور کاری بپردازید، چطور تیم های تاثیرگذار تشکیل دهید و در نهایت آینده روشنی را برای کسب و کار خود ترسیم کنید. تا می توانید هرآنچه که به هنر مدیریت مربوط است را فرا بگیرید و مدیر بودن را تمرین کنید. در نهایت به خود این باور را بدهید که شما قادر خواهید بود یکی از بهترین مدیران باشید.
۲ - حفظ آرامش سازمان در شرایط پر فشار
زمانی که شرایط سختی در سازمان حاکم است، آن شخصی باشید که افراد به دنبال الهام گرفتن از او هستند. از صحبت در رابطه با اینکه شما در آن لحظه چه کار می کنید بپرهیزید و در عوض، راه بازگشت به مسیر اصلی را هموار کنید. به کارمندان اطمینان ببخشید و به آنها کمک کنید تا بر احساسات بد و اضطراب خود غلبه کنند. آرامش سازمان شما از اعتماد به نفس، وقار و جلوگیری از خشونت ساخته می شود.
۳ - صداقت
اگر از کارمندان بپرسید اولین چیزی که از مدیرشان می خواهند را بگویند، قریب به اکثریت آنها پاسخ می دهند: صداقت. کارمند می خواهد مدیری صادق، منصف و رک داشته باشد. زمانی که شما اصل صداقت و تساوی را با کارمندان خود رعایت کنید، در مقابل آنها نیز بیشتر نسبت به شما و کسب و کارتان وفادار خواهند ماند.
۴ - الهام بخشی کار تیمی
در تیم ها و گروه هایی که با یکدیگر همکاری مناسب و تلاش متقابل دارند، وظایف هم به خوبی و با موفقیت پیش می رود. تمام افرادی که در یک گروه به صورت تیمی مشغول به فعالیت هستند به این موضوع اذعان دارند که برای رسیدن به موفقیت در کارهای گروهی نیاز به حمایت و کمک همزمان همکاران و مدیران حاضر در گروه است. زمانی که شما به عنوان یک مدیر از تیم خود حمایت می کنید، بهره وری بالا رفته و در نهایت، نتیجه نهایی زودتر و بهتر حاصل می شود.
۵ - داشتن ایمان راسخ به خود و کارمندان
بدون ترس از آینده به اهداف خود در رابطه با سازمان تان ایمان داشته باشید. از ته دل مطمئن باشید شما به همراهی کارمندان خود می توانید بر هر مسئله ای چیره شوید و نهایتا به اهداف خود برسید. مطمئنا در طول راه با موانعی روبرو خواهید شد ولی نباید بگذارید شما را از مسیر دور کنند. از موانع فقط صرفا به عنوان منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر استفاده کنید و با استفاده از تجربیات و حفظ اعتماد به نفس، عملکرد کسب و کار خود را بهبود ببخشید.
۶ - ارتباطات
یکی از عادات مدیران موفق این است که با تمام اعضای مجموعه ارتباطی صادقانه برقرار می کنند و مستقیما از آنها بازخورد می گیرند. این کار باعث برانگیخته شدن انگیزه در کارکنان می شود. زمانی که کلمات و پیام ها مستقیما بین شما و کارمندانتان منتقل شود تاثیرات بسیار مثبتی در فرهنگ مجموعه و پیش برد اهداف می گذارد.
۷ - به هدف نهایی خود نگاه کنید
بخش عمده ای از کار هر مدیری مواجه شدن با بحران ها و مشکلات است که این خود یکی از کلیدهای موفقیت هر کسب و کاری است. اما رهبران موفق همیشه به یاد دارند که باید به تصویر بزرگی که برای خود مجسم کرده اند نگاه کنند و اهداف خود و مجموعه را یادآوری کنند. به این معنی که باید همیشه چشمانی تیز بین داشت و فرصت های جدید را کشف کرد و نباید به دنبال چالش های جدید غیر ضروری رفت. موفقیت بزرگ، هدف بزرگ می طلبد و رسیدن به موفقیت، مستلزم متمرکز بودن بر روی آن اهداف است.
در آخر سخن معروفی است که می گوید: "مدیران عالی زاده نمی شوند، بلکه ساخته می شوند." با تمرین و شبیه سازی این عادات اثر بخشی خود را به حداکثر خود برسانید تا بتوانید سازمان خود را به بالاترین درجات موفقیت برسانید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینا تو ایران جواب نمیده