ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

محکومیت ایران خودرو
اخبار خودرو

محکومیت ایران خودرو از سوی تعزیرات حکومتی در رأی اولیه

ایران‌خودرو، محکومیت خود را ناشی از شکایت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صمت دانسته است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع تاریخ انتشار: 2 ساعت قبل

شرکت ایران‌خودرو با صدور اطلاعیه‌ای خطاب به سازمان بورس و اوراق بهادار، از صدور رأی اولیه شعبه دوم تعزیرات حکومتی علیه این شرکت خبر داد. براساس نامه منتشر شده، محکومیت ایران خودرو در رأی اولیه صادر شده از سوی تعزیرات حکومتی ثابت شده است. سازمان تعزیرات حکومتی پیش از این ایران‌خودرو را به گران‌فروشی متهم کرده بود.

همچنین بخوانید:‌ واکنش ایران خودرو به تصمیم سازمان تعزیرات: فروش خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود

جزئیات محکومیت ایران خودرو از سوی سازمان تعزیرات

براساس رأی صادر شده از سوی شعبه دوم سازمان تعزیرات حکومتی، جریمه‌های زیر برای ایران‌خودرو در نظر گرفته شده‌اند:

  • شرکت ایران‌خودرو معادل دوبرابر درآمد حاصل از گران‌فروشی به میزان هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان جریمه مالی می‌شود.
  • «عادل پیرمحمدی»، مدیرعامل این شرکت، دو ماه از سمت خود برکنار خواهد شد.
  • اعضای هیئت‌مدیره این شرکت شامل آقایان «جمشید ایمانی»، «یوسف الهی شکیب»، «عبدالله سلطانی ثانی» و «مرتضی شفیعی منفردا» به یک‌ماه برکناری از سمت خود محکوم می‌شوند.

این رأی بدوی است و قابل تجدیدنظر خواهی خواهد بود.

محکومیت ایران خودرو

ایران‌خودرو در نامه ارسالی به سازمان بورس، محکومیت خود را ناشی از شکایت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صمت دانسته است. این خودروساز در تابستان امسال، قیمت محصولات خود را بیش از حد تعیین‌شده توسط وزارت صمت افزایش داد و همین مسئله باعث شکایت دو نهاد یاد شده از این شرکت شده است. ایران‌خودرو در نامه خود به سازمان بورس اعلام کرده است که این شرکت صرفاً مجری سیاست‌های دولتی است. این شرکت اعلام کرده است که موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد کرد.

پس از اعلام رأی اولیه سازمان تعزیرات علیه ایران‌خودرو، موجی از موافقت‌ها و مخالفت‌ها با این رأی به راه‌ افتاده است. «علی ادیبی»، حقوقدان و وکیل دادگستری، ایران‌خودرو را شرکتی خصوصی می‌داند و اعمال ماده ۱۸ قانون تعزیرات حکومتی برای آن را غیرقانونی تلقی می‌کند. این ماده برای شرکت‌های دولتی مصداق دارد. بااین‌حال اعلام رأی سازمان تعزیرات و جریمه ایران‌خودرو، حداقل برای مدتی فروش و عرضه محصولات این شرکت را با تأخیر مواجه خواهد کرد. در شرایطی که قیمت‌ها در بازار خودرو صعودی هستند، عدم عرضه فوری محصولات ایران‌خودرو می‌تواند موجب افزایش دوچندان قیمت‌ها شود.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Vahidb1370
    Vahidb1370 | 2 ساعت قبل

    تموم اینا فیلمه همه میدونیم هیچ جریمه ای در کار نیست این جیب به اون جیبه

مطالب پیشنهادی