اشتباه دفتر مایکروسافت در چین و خبر از راه رسیدن ویندوز ۹ در آینده نزدیک
مایکروسافت هنوز به صورت رسمی سخنی از ویندوز ۹ به میان نیاورده است اما دفتر این شرکت در چین ظاهراً بر حسب یک اشتباه سبب گشته تا صحبت در مورد سیستم عامل ویندوز و نسخه ...
مایکروسافت هنوز به صورت رسمی سخنی از ویندوز ۹ به میان نیاورده است اما دفتر این شرکت در چین ظاهراً بر حسب یک اشتباه سبب گشته تا صحبت در مورد سیستم عامل ویندوز و نسخه ی بعدیش به شدت بالا بگیرد.
امروز از جانب دفتر مذکور پستی بر روی سرویس وبلاگ نویسی چینی Weibo انتشار یافت که در آن گفته شده بود آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز ۹ به زودی از راه می رسد. آیا فکر می کنید منوی استارت به جایگاهش در دکمه ی پایین سمت چپ باز خواهد گشت؟ در بالای این پست نیز تصویری احتمالی از لوگوی ویندوز ۹ قرار گرفته بود.
مطلب مورد اشاره علی رغم اینکه تنها پس از چند لحظه ی کوتاه حذف گردید ولی پیش از برداشته شدنش توسط وب سایت چینی Cnbeta مورد رویت قرار گرفته بود. از شواهد امر پیداست انتشار این مطلب به وضوح از یک اشتباه ناشی شده است ولی وجود عبارت Coming Soon یا به زودی در آن سبب گشته تا توجه اکثر منابع خبری به آن جلب گردد.
مایکروسافت در حال حاضر رویداد خبری را در ۳۰ سپتامبر پیش رو دارد و انتظار می رود این رویداد به معرفی ویندوز ۹ که در حال حاضر با اسم رمز Threshold شناخته می شود تخصیص یافته باشد. هر چند ممکن است این تاریخ تغییر نماید ولی به یقین یک نسخه ی پیش نمایش از سیستم عامل مورد اشاره در اواخر ماه سپتامبر یا اوایل اکتبر منتشر و در اختیار توسعه دهندگان قرار خواهد گرفت.
به احتمال قوی با انتشار این نسخه ی پیش نمایش خواهیم توانست نگاهی اولیه به منوی استارت جدید و حذف شدن نوار چارمز بیاندازیم، همچنین خبرها حاکی از آن بوده اند تغییراتی در رابطه با نحوه ی عملکرد محیط دسکتاپ در کنار اپلیکیشن های دارای رابط کاربری مترو نیز صورت پذیرفته است و برخی شایعات از حضور کورتانا بر روی این نسخه از سیستم عامل ویندوز سخن به میان آورده اند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ICloud هک شد. تصاویر خصوصی هنرپیشه ها بر روی اینترنت پخش گردید!!!
با حذف نوار چارمز موافق نیستم. اسمش رو خودشه: چارمز(افسون)! یعنی خیلی کارهای طولانی رو میشه در زمان کوتاه باهاش انجام داد و در آینده که صفحات لمسی فراگیر بشه چارمز خیلی به کار میاد.
ویندوز 8 و 8.1 یه خوبی که داشتن این بوده که از نظر امنیتی خیلی خیلی قوی هستن. من بدون هیچ نگرانی فلش های پر از ویروس رو باز میکنم. البته وقتی ملت میشنون ویندوز 8 نیازی به آنتی ویروس نداره خیلی متعجب میشن اما واقعیته. ویندوز دیفندر بهترین آنتی ویروس واسه ویندوزه
ویندوز 8 که واقعا شرم آور بود/
من فقط منتظرم کورتاناشم بی صبرانه دوس دارم باهاش کار کنم
بی صبرانه منتظر یکپارچه شدن ویندوز و ویندوزفون هستم ...
ویندوز حتی از مک هم بیشتر پتانسیل برای یکپارچهسازی داره ... فقط باید زمان داد ... زمان ! :)
باید دید نسخه پیش نمایش چی از آب درمیاد ......................
این چند روز همه چی داره لو می ره !!! از دیجیاتو خواهش می کنم سیاستشون رو تغییر بدهند و اخبار مبتنی بر لو رفتن رو هم پوشش بدهند.
با تشکر :D
اگه خیلی علاقه مندی یه سر برو Reddit
;-)
خوندن اخبار در دیجیاتو یه حال دیگه ای داره!!!
من الانشم از 8.1 راضیم و تجربه کار با سیستم عامل دیگری رو نداشتم رو لپ تاپم.
من که ویندوز 8 و 8.1 رو برعکس اکثریت مردم!!! دوست داشتم.
امیدوارم 9 همه رو مثل همیشه راضی کنه.
باید قبول کرد کاربرای ویندوز به نوآوری های زیاد و تغییرات گسترده همیشه واکنش نشون دادند....
مایکروسافت به طرز عجیبی نسبت به حفظ محصولاتش از لو رفتن موفق بوده! به نظرم باید روش جلوگیریش رو پتنت کنه :)