سامسونگ در سال جاری ۱۳.۴ میلیارد دلار را صرف تحقیق و توسعه کرده است
یک تحقیق جدید نشان می دهد سامسونگ علیرغم همه ی مشکلاتی که در طول ماه های اخیر در زمینه ی فروش تلفن های هوشمندش تجربه کرده، کماکان نسبت به سایر رقبایش بیشترین هزینه را برای ...
یک تحقیق جدید نشان می دهد سامسونگ علیرغم همه ی مشکلاتی که در طول ماه های اخیر در زمینه ی فروش تلفن های هوشمندش تجربه کرده، کماکان نسبت به سایر رقبایش بیشترین هزینه را برای تحقیق و توسعه در رابطه با خلق تکنولوژی های تازه می نماید.
بر اساس گزارش های صورت پذیرفته کمپانی کره ای در طول سال ۲۰۱۴ رقمی برابر با ۱۳.۴ میلیارد دلار را صرف توسعه و پدید آوردن تکنولوژی های جدید نموده تا شاید بتواند به روزترین و برترین موبایل های دنیا و ابزارهای دیگر در زمینه های مختلف را در آینده ای نزدیک تولید نماید.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
تحقیق یاد شده می گوید سامسونگ در قیاس با سایر کمپانی های فعال در حوزه ی IT بیشترین هزینه ها را در واحد تحقیق و توسعه اش می نماید و وقتی در مقیاس جهانی با سایر شرکت ها مورد مقایسه قرار گیرد به آسانی در این زمینه می تواند جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد و یک پله بالاتر از این غول تکنولوژی، کمپانی خودروسازی فولکس واگن قرار گرفته است.
آمارها نشان می دهند سامسونگ تقریباً چندین سال است که این رویه را مد نظر قرار داده و از آن پیروی می کند، کمپانی مذکور در سال ۲۰۱۳ نیز بودجه ای ۱۰.۴ میلیارد دلاری برای تحقیق و توسعه تکنولوژی های جدیدش در نظر گرفته بود.
پس از کره ای ها بزرگترین تولید کننده ی پردازنده در جهان یعنی اینتل جایگاه سوم را خود اختصاص داده، این شرکت آمریکایی در سال جاری ۱۰.۶ میلیارد دلار برای پدید آوردن تکنولوژی های جدید هزینه کرده و جایگاه چهارم نیز به مایکروسافت تعلق دارد. نکته در اینجاست که اپل یکی از بزرگترین رقبای سامسونگ در زمینه های مختلف جایگاه به خصوصی در جدول ارائه شده ندارد و به نظر می آید در این زمینه رقبایش کاملاً به آن برتری دارند.
صرف بودجه ی کلان تحقیقاتی توسط غول تکنولوژی کره جنوبی در سال ۲۰۱۴ به عرضه ی محصولی خلاقانه همانند تلفن هوشمند نوت اج منجر گشته و برخی از کارشناسان بر این باور هستند که در سال آتی سامسونگ نوآوری های بسیاری را در زمینه ی تلفن های هوشمند، لوازم خانگی و موارد دیگر از این دست را از خود بروز خواهد داد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مطلب خوبی بود مرسی
این تفاوته یک برند معتبره با برنذ های چینی
این هزیه
نه صرف فعالان صنعت تکتولوژی میشه و شرکت سامسونگ باید اینو از یه جایی تامین کنه
وقتی بری گوشی کپی بخری که فقط سخت افزار یه پرچمدار رو داره توی خودش نابود میکنی همچین تحقیقاتی رو
واقعا جایگاه سامسونگ توی تحقیق و توسعه ستودنی هست
بزرگترین مشکل سامسونگ اینه که اکوسیستم از خودش نداره. این همه پول تحقیق توسعه باید آخرش به اج ختم بشه. همین.
به کجای اپل می نازید به سی پی یو که مغز یک گوشی هست که سامسونگ براش میزنه یا صفحه نمایش رتینا که شارپ براش می زنه اینقدر متعصب نباشید تازه وقتی تمام محصولات سامسونگ رو داشته باشی و راحت با هم با وای فای دایرکت وصل شدن میفهمی که سامسونگ تکه
اخر معنی این لگ رو ما نفهمیدیم
بعد از داشتن 3جی اس تا 5اس و الان یک سال نوت3 و 5اس در کنار هم من نفهمیدم این نوت کی لگ میزنه که این دوستان میگن
والا کنار 5اس که هیچ تفاوتی نداره
--
امان از تعصب و تحجر
اولا صد افرین به سامی
خیره کننده است هوش اقتصادیشون
مثلا یه زمانی جز سامی هیچ کس بیگ لیتل رو توسعه نمیداد
یه جایی خوندم سامی دارنده 85درصداز پتنت های تکنلوژی بیگ لیتله
درنظر بگیرید چندساله دیگه اینتل هم مجبور میسه تن به بیگ لیتل بده همون جوری که کوالکام داده و این میشه منبع عظیم درامد پتنتی واسه سامسونگ
برخلافش اپل هم همین قدر صرف تحقیق و توسعه میکنه اما به شکل دیگه ای
شرکتهای دانش بنیان قوی رو رصد میکنه و میخره و از تکنلوژیشون اسنفاده میکنه
من که فقط از نوت4 خوشم اومد بقیه ....... خوشم نیومد.
اگه به edge دست میزدی ، متوجه می شدی نوت 4 هیچی مقابلش نیست
واقعا نوت اج فبلت خوبی هست ولی نوت4 بیشتر میپسندم راستی دیوان بیشتر طرفدار سامسونگی تا مایکروسافت.
این شده کار هر روزم که دیگه عادت کردم ، اصلن بهش توجه نکنم ، از مایکروسافت تعریف کنم می گن طرفدار مایکروسافتی ، از سامسونگ خوب بگم می گن طرفدار سامسونگی ، از htc بگم باز همین و همین / اگه فردا از اپل خوب بگم می گن .... کلن متاسفانه عادت دوستان اینجوری شده که از هر چی خوب یا بد بگی می خوان سریع یه برچسب طرفداری بهت بزنن ، بخدا یکی از دلایل پیشرفت نکردن ایران همینه ، دیروز یکی می گفت طرفدار ایرانسلی
از روز اولی که اومدی تو سایت فهمیده بودم طرفدار سامسونگی خودت رو مایکروسافتی غالب کردی.
خخخخخخ، تو راست می گی الان دارم تو سئول زندگی می کنم فردا هم می خوام برم تو سامسونگ کار کنم ، اینم بهش اضافه کن که داستانت زیباتر بشه ، من طرف برندی رو نمی گیرم تو اینستاگرم می تونی صحت صحبتامو متوجه بشی از اکثر کمپانی ها انباکس و ... دارم / دادا مشکل از جای دیگست
منم خارج تشریف داشتم از هر چی که جلو دستم بود آنباکس میگرفتم چون یکی از تشنگان تکنولوژیم راستی نظراتت رو چرا اینجوری میدی وقتی میخوای انتقاد کنی از کامنتی انگار دشمنی داری با اون فرد خوشحال میشم این رفتارت رو اصلاح کنی.
داداش راستش من مولتی میلیاردر نیستم که هر چی دیدم بخرم ، بعد بیام انباکسش کنم ، خب عزیزم تا محصول رو نخرم چطوری می شه انباکسش کرد ، من خوشحال می شم تا به دیگران تهمت های بیجا نزنی و سعی نکنی چهره بقیه رو خراب کنی ،
این سامسونگ اگر اینقدری که خرج تحقیقات کرده ما تو صنعت گاز روی توسعه میدانهای مشترکتمون نکردیم حالا تحقیقات نخواستیم از سامسونگ خوشم نمیاد حتی نوت 4 ولی جددا افرین
ای !! جمله بندی من رو !!
نشد یه نظر با جمله بندی درست منتشر کنیم
اگر اینقدری که خرج تحقیقات کرده ما تو صنعت گاز روی توسعه میدانهای مشترکمون میکردیم الان ....بگزریم همون بهتر که جمله سر تهش باهم نمیخونه ....
خب با این گزارش وضعیت پست قبل کاملن مشخص شد / باشد تا بعضی ها متوجه بشن که سامسونگ چه قدر واسه یه تلفن زحمت می کشه ، مشکلات خرابی همین s5 چی بودن ؟؟؟
داغ شدن بدنه-لگ و باگ-نامقاوم در برابر ضربه-طراحي زشت-درست كارنكردن نشأن دهنده ضربان قلب....
مشکلات خرابی گفتم . طراحی زشت از نظر شماست، در ضمن من هیچ مطلبی راجب به این چیزا تو سایت دیجیاتو ندیدم / کار نکردن ضربان قلب هم شبیه جک بود ، اونو خودم امتحان کردم ، که خدایی خوب بود ، خوب هم می شد باهاش سلفی گرفت ، لگ وباگ جدیدن شدن جزو مشکلات سخت افزاری شدن ، مثلن اگه زیاد استفاده میکردی ، تلفن می پرید بالا ؟؟؟ نا مقاوم در برابر ضربه ، لینک بده ؟؟
دوست عزيز من چند بار باهاش ضربان قلبو گرفتم ضربان قلبو حدود ٣٠يا٤٠نشون داده يعني شما ميگي گلسي اس٥هيچ لگي نداره؟ اگه مشكلات نداره علت افت فروشش چيه؟
علت افت فروش سونی چیه ؟؟؟ علت افت فروش htc چیه ؟؟؟ علت افت فروش اپل تو چین چیه ؟؟؟ لگ و باگ رو نمی دونم ، اما الان همه شرکت ها اینجوری شدن خود ios 8 و 7 خدای باگ بود ، یعنی خود اپل قبول کرد اما طرفداراش نه ،
Ios7خداي باگ بود؟؟!من كه باگ خاصي نديدم علت افت فروش اپل تو چين=به بلوغ رسيدم برند هايي مثل huaweiو...و محدوديت استفاده در ارگان هاي دولتي.
خوب افرین ، اومدن شرکت هایی مثل شیامی و ... به اینا هم صدمه زده / ios 7 بیشترین میزان کرش رو داشت ، اینم قبول نداری ؟؟؟
سامسونگ دیگه تنها چیر سامسونگ که جای کمی کمی تحسین داره توسعه نمایشگر LED و هم خانواده هاش
100 درصد موافقم مخالف 100 درصدی سنسور ضربان قلبم.
بعد کجای ایفون تحسین داره ، خم شدنش یا عوض شدن جای دوربین ؟؟؟ خدایی عوض شدن جای دوربین جایزه نوبل داره ، همین نمایشگرو نمی زد اپل هنوز روی زیر HD مونده بود
دوست عزیز این جک ها رو از خودت گفتی؟! البته میدونم همش از رو تعصب زیادته. من اگه اس 5 نداشتم قبلا شاید حرفتو باور میکردم، یه چیزایی از خودت درآوردی فقط میشه خندید بهش. من حدود 300 تا برنامه روش نصب داشتم ولی کند نمیشد و لگ نمیزد، خیلی خیلی کم پیش میومد!! در برابر ضربه هم بخاطر پلاستیک بودن مقاومتر از ایفون و امثالهم بوده!! طراحی هم از نظر شما زشته و از نظر خیلی ها هم خوب بود منم که تجربشو داشتم طراحی خوبی داشت و خیلی هم خوشدست بود!!!
رو گوشي خودم ios7 فقط از موقع خريد ٢يا٣بار ريستارت شده أصلا در حد اندروييد نيست .ولي ios8 رو نميدونم.
اسم گوشی اندروییدیت چی بود ؟؟؟ برنامه و بازی غیر قانونی دانلود میکردی ؟؟؟