وب سایت DigiTimes در گزارشی آورده که سونی در حال کار کردن بر روی تبلتی ۱۲.۹ اینچی است و قصد دارد با این محصول مستقیماً با تبلتی که شایعه شده اپل می خواهد تحت عنوان آیپد ۶ پلاس و یا آیپد پرو عرضه نماید رقابت کند.
در این گزارش آمده که تبلت سونی دارای نمایشگری ۱۲.۹ اینچی با رزلوشن بسیار بالای ۳۸۴۰ در ۲۴۰۰ پیکسل خواهد بود و از همین رو می تواند با دقت بالایی تصاویر و ویدئوهای 4K را به نمایش بگذارد. همچنین محصول مورد بحث از یکی از پردازنده های کوالکام بهره خواهد گرفت و دوربین اصلی آن نیز ۸ مگاپیکسلی خواهد بود.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
گفته شده که تولید انبوه تبلت جدید سونی به کمپانی Pegarton (که یکی از اعضای زنجیره تولید محصولات اپل نیز به حساب می آید) واگذار گشته و این محصول دارای ضحامتی ۸.۶ میلی متری خواهد بود. آیپد ایر ۲ که به صفحه نمایشی ۹.۷ اینچی مجهز است دارای ضخامتی ۶.۱ میلی متری است و آیپد ایر که سال گذشته معرفی شد نیز صخامتی ۷.۵ میلی متری داشت، ولی هنوز مشخص نیست تبلتی که اپل قصد دارد تحت عنوان پرو یا پلاس عرضه کند چقدر ضخامت خواهد داشت.
DigiTimes می گوید تبلت آتی سونی احتمالاً با قیمتی هزار دلاری کاربران حرفه ای تر و البته اهالی کسب و کار را هدف قرار خواهد داد و این در حالیست که ارازن ترین نسخه ی آیپد ایر ۲ در حال حاضر قیمتی ۳۹۹ دلاری دارد و گران ترین نسخه اش نیز در ازای ۸۲۹ دلار به مشتریان عرضه می گردد. بر همین اساس احتمال می رود تبلت تولیدی اهالی کوپرتینو که از نمایشگر ۱۲ یا ۱۳ اینچی بهره مند شده با قیمت پایه ی ۶۹۹ دلار به بازار بیاید و البته برخی مدل های دیگرش که حافظه و امکانات بیشتری را ارائه می کنند قیمتی بالاتر از ۱۰۰۰ دلار داشته باشند.
برخی از سایت های معتبر و کارشناسان حوزه ی گجت های دیجیتالی معتقد هستند که DigiTimes در بخش هایی از گزارش خودش قدری اغراق کرده، ولی منابعی که از جانب آنها اطلاعات کسب کرده به نظر معتبر می آیند و به احتمال قوی این خبر با اندکی تغییر در جزئیات به واقعیت خواهد پیوست.
Pegatron یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات تکنولوژیک در آسیا محسوب می شود و تا کنون سابقه ی همکاری بسیار گسترده ای با کمپانی های بزرگی مانند اپل، سونی و مایکروسافت داشته و بعید نیست علاوه بر ژاپنی ها رقیب آمریکاییشان یعنی اپل نیز مسئولیت ساخت محصول جدیدش را به خط تولید های همین شرکت سپرده باشد. DigiTimes معتقد است در سال ۲۰۱۵ بسیاری از بزرگان بازار دست به تولید تبلت ها با سایز نمایشگر ۱۲ و یا ۱۳ اینچی خواهند زد و این تازه شروع یک رقابت جدید است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اولا این مشکل اپ رو درست کنین تا با اکانت خودم نظر بدم. دوما مثل اپل؟ اپل نساخته و شایعه است. مثل سامسونگ !!! اگه سامسونگ نبود که الآن همه موبایلا سه و نیم اینچ و تبلتا هفت اینچ بودن. سونی هم هنوز داشت از اون تبلت خنده دارای تاشو میزد. سامسونگ همیشه پیشرو بوده تو تعریف استاندارد سایزها.
واقعاً خنده داره که نویسنده فکر میکنن که اپل خالق علم و دیگران دزد علم هستن!تبلت هایه هیبریدی وایو با سایز 13 اینچ رو احتمالا ندیدن که اینطور برند هایه دیگر رو تحقیر و دزد تلقی میکنن!اصولا دلیلی نداره اگه سایته دیگه ای تیتر جانب دارانه بزنه شما هم همون تیتر رو بزنید! کمی انصاف بخرج بدید!
نویسنده ی عزیز ضخامت هارو یه بررسی کن فکر کنم از پهنا به تبلت ها نگاه میکردی یا کلا با واحد ها آشنایی ندارید
این کازو هیرایی با تمامه قوا تصمیم داره سونی رو به ورشکستگی بکشونه!
هی بخشای موزیک و وایو و باطری رو بفروشه بجاش گوشی و تبلتی بسازه که توانایی فروششون رو هم نداره!
یه ساله دیگه بمونه کاره سونی رو یسره میکنه
یه چیز جالب الان اپل نه تبلت ۱۲ اینچی تولید کرده نه اصن معلومه که بخواد تولید کنه یا نه فقط یه مشت شایعه و فرضیاته ولی نحوه تیتر زدن رو نگاه کنید "سونی نیز قصد دارد مانند اپل یک تبلت ۱۲.۹ اینچی تولید کند" خوب میگفتید سامسونگ مثلا حداقل اون یه تبلت ۱۲ اینچی داره... چرا باید بعد محصولات برند ها "مانند اپل" باشه وقتی اپل حتی مشابهشو تولید نکرده؟!
بنظر من هم باید نویسنده های دیجیاتو روی انتخاب تیتر بیشتر دقت کنن
این چندمین بار هست که طی هفت ماه سوتی میدن
واقعا و به نظر من هم اصلا تیتر درستی نیست
اره درسته ...ولی خوده خبر اصلی بدتره تیتر "Sony Might Try To Release A Giant iPad Before Apple Does"
بعد جالب اینجاست که تیتر در منبع اینه:
Sony Might Try To Release A Giant iPad Before Apple Does
یعنی سونی ممکنه است قبل از اپل تبلت بزرگ بزنه، حرفه تر باش دیجی!
قیمت ایپد ایر ۲ که زدید قیمت نسخه وای فای هست اینم ذکر میکردید / نسخه سیم کارت خور ۱۳۰ دلار به هر مدل اضافه میکنه /
تبلت های سونی رو خیلی دوست دارم واقعا عالی هستن اما علارقم میل باطنی نمیشه از قیمت شگفت انگیزشون چشم پوشی کرد
_________
این سیاست تو بخش سونی تبلت وجود نداره که به فکر تبلت های مشخصات متوسط اما قیمت مناسب باشن مثل تولید میان رده...که متاسفانه وجود نداره
ممنون آقای مقدری...
همش تقليد از اپل ... همش تقليد از اپل ... فقط منتظرمد اپل يه چيزي توليد كنه اونا هم برن سمتش ... اون از سامسونگ با تاچ آيدي و رنگ طلايي ... اون از اچ تي سي با بدنه فلزي ... اون از الجي با صفحه ٥.٥ اينچ ... اين هم از سوني تقليدكار ... يه مشت شركت دزد اندرويدي و الته رنگ بندي لوميا ها به تقليد از ٥ سي -
واقعا براي هر كي كه طرفدار اپل نيست متاسفم -
این قضیه اندازه صفحه داره کم کم به اخر خط میرسه و با امدن میکرو ویدیو پروژکتورها کلا تمامه
اب بریز روش :D
:D :D
:D :D
:D :D
شما طرفدار هاي سوني اين ضد آب بودن رو نداشتيد مي خواستيد چي كار كنيد ؟ عزيزم گوشيه صابون حموم كه نيست ! در ضمن اگر اپل تا حالا گوشي هاش رو ضد آب نكرده حتما نيازي بهش نيست .
نه دادا . منظورمو نگرفتی .
اب بریز روش
:Dیوقت نسوزه
شهریار! داداش مراعات حال بچه رو بکن.جمله هات واسش سنگینه.
سلام آقای تیم کوک
اپل همچین چیزی نساخته که کسی ازش تقلید کنه!
متاسفانه اپل با اینکه بزرگترین شرکت دنیاست بی سواد ترین طرفدار هایه دنیا رو داره.
اولین گوشی لمسی دنیا رو شرکتی غیر اپل ساخت پس اپل کپی کرده؟اولین سنسور اثر انگشت مال شرکت دیگه بود پس اپل دزده؟ سطح سواد شما تا حدی هست که فقط اسم محصولات اپل رو شنیدی!!اولین تبلت دنیا هم ساخت مایکروسافت بوده پس اپل بازم کپی کرده؟من حرف میزنم پس شما هم حرف بزنید کپی کردید؟
عزیزم بازار همینه سونی میسازه یکی دیگه بسازه اونی موفق تره که بیشتر بفروشه که صدالبته با طرفدار هایه چشم و گوش بسته ی اپل(زامبی هایه اپل) فروشش بیشتر میشه!البته همشون نه درصدی هم بسیار محترم تشریف دارن
دیوان یه خوبی خیلی خوب داشت این بود که این دیوونه های اپل صفت رو روساکت میکرد. اما با رفتنش این روانی ها هم شروع به برگشتن کردن. دوستان فقط منفی بدید و رد شید
واقعا شما طرفداراي سوني چقدر با ادب و كمالاتيد - ژاپني يه خوبي دارند كه خيلي خوبه اين كه عين تو بي ادب و نضاكط نيستند .
عزیزم تقلید چی از اپل ؟ الان اپل تبلت 12 اینچی داده به بازار؟؟؟ فقط در حد شایعست. نکنه شایعه هایی که به اپل نسبت میدن هم جزو محصولاتش حساب میشه . لطفا از روز تعصب حرف نزنین
حتما نبايد بياد تو بازار - مثل غضيه ساعت هوشمند كه سامسونگ و شركت هاي ديگه تا فهميدند اپل مي خواد اپل واچ رو معرفي كنه ده ها مدل ساعت در ارض يك سال دادند بيرون -
غضیه = قضیه
ارض = عرض
در ضمن من واقعا برای شما متاسفم که فکر میکنی رنگ بندی لومیا به تقلید از فایو سیه . وقتی لومیا داشت با اون رنگ بندی گوشی میداد اپل هنوز توی فکر فایو سی هم نبود . در ضمن مگه فلزی بودن آیفون پتنته که اچ تی سی نباید از روش میزد ؟
اولين ها رو هميشه اپل توليد كرده و مي كنه - بدنه فلزي مال اپله - در مورد رنگ بندي لوميا ها هم همون كه گفتم وقتي شايعه شده كه اپل مي خواد در آينده گوشي چند رنگ بده نوكيا هم رفته ازش تقليد كرده - كاملا مشخص بود -
مهندس، لومیا 620 یک سال قبل از آیفون 5سی اومد. اوهوم!
بخواب بابا
کار از این حرفا گذشته. نعوذبالله ، خدایا دیگه خودت ظهور کن. جماعت به این غلط افتادن که جابز خداونده و شما کارمند پاره وقتش هستی خدا جون.
بنظرم تبلت 12 تا 13 اینچی دیگه یکم از اون معنای تبلت بودنش فاصله میگیره ...
سونی است دیگر ...
گاهی دوست دارد با همه اتفاقات بد ، غوغا کند