آمازون پتنتی را برای آنلاک کردن تلفن های هوشمند از طریق گوش به ثبت رسانده
بد نیست تایپ کردن چهار عدد، رسم یک الگوی مشخص و یا حتی استفاده از اثر انگشت برای آنلاک کردن ابزارهای دیجیتالی خود و خصوصاً تلفن های هوشمندتان را به فراموشی بسپارید. زیرا آمازون فکر ...
بد نیست تایپ کردن چهار عدد، رسم یک الگوی مشخص و یا حتی استفاده از اثر انگشت برای آنلاک کردن ابزارهای دیجیتالی خود و خصوصاً تلفن های هوشمندتان را به فراموشی بسپارید. زیرا آمازون فکر می کند بهترین شیوه برای محافظت و ایمن سازی این نوع از دیوایس ها از طریق اسکن نمودن گوش کاربران میسر می شود.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
کمپانی مذکور اخیراً پتنت تکنولوژی را به ثبت رسانده که بر مبنای آن گوش افراد توسط دوربین جلویی موبایل اسکن شده و پس از آن هر بار که تلفن خود را به کنار صورت شان و به منظور مکالمه انتقال دهند، اسمارت فون کاملاً خودکار آنلاک می گردد.
در همین راستا به تازگی تحقیقاتی صورت پذیرفته که نشان می دهند شکل گوش هر کاربر دقیقاً همانند اثر انگشت او می تواند یکتا و منحصر به فرد باشد، بنابراین ایده ی آمازون چندان بدون پایه و اساس علمی نیست. تکنولوژی یاد شده اسمارت فون ها را قادر می سازد با قرار گرفتن در موقعیت مناسب، عضو شنوایی افراد را شناسایی و تشخیص دهند که فرد مجاز قصد مکالمه از طریق آنها را دارد یا خیر.
البته دقیقاً مشخص نیست چرا کمپانی مورد اشاره چنین پتنتی را ثبت کرده و از مکانیسم توضیح داده شده در آن چه مزایایی قرار است حاصل گردد. هم اکنون کلیه ی موبایل های تحت دو پلتفرم اندروید و iOS به کاربران اجازه می دهند بدون آنلاک کردن شان تماس های دریافتی خود را پاسخگو بوده و به مکالمه بپردازید.
این توجیه که افراد برای استفاده از یک اپ خاص نیز نیازمند آنلاک کردن تلفن از طریق گوش شان باشند هم چندان منطقی به نظر نمی رسد، چون در چنین شرایطی باید ابتدا اسمارت فون را در کنار صورت خود قرار داده و سپس آن را مجدداً پایین آورده و به کار با اپ مورد نظر بپردازیم.
تنها جایی که پتنت مذکور کاربردی جدی پیدا می کند هنگامی است که کاربر بخواهد پاسخگویی به تماس های دریافتی اش را ایمن ساخته و اینکار را برای سایرین غیر ممکن نماید و شاید این قابلیت به شکل ویژه در آینده به پلتفرم های مختلف اضافه گردد، ضمن اینکه از راهکار یاد شده برای سوئیچ کردن خودکار بین حالت اسپیکر و گوشی نیز می توان استفاده برد و البته در هنگام مکالمه بر حسب فاصله ی موبایل تا صورت مقدار صدای خروجی را نیز به شکلی مناسب تنظیم نمود.
گفته می شود آمازون برای حق امتیاز این پتنت در سال ۲۰۱۱ اقدام کرده اما پس از بررسی های صورت گرفته به تازگی ثبت آن به شکل رسمی انجام پذیرفته است. مشخص نیست فن آوری فوق الذکر هرگز به واقعیت بپیوندد یا خیر ولی نباید از خاطر برد شرکت مالک آن ذکر نموده قصد دارد یک فایر فون دیگر را در مقطع زمانی نامشخص تولید و روانه ی بازار سازد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اگه نور نباشه چی ؟ :| همه گوشی هاش باید فلاش جلو هم داشته باشن :|
الان جوری شده که دیگه میشه با تمام اعضای بدن گوشی را آنلاک کرد. والاhttp://digiato.com /wp-content/plugins/codeart-emo/images/grin.png
نه آقا ببخشید همون پین با ایموجی کاربردی تر بود. دیگه چی برامون دارین
روشی غیر کاربردی.
خدا رو شکر هنوز به اعضای حیاتی نزول پیدا نکرده این پتنت ها