بیلد ۱۰۱۵۸ از ویندوز ۱۰ به همراه نسخه بهبود یافته از مرورگر اج منتشر شد
اکنون مایکروسافت این شانس را به شما و سایر کاربران داده تا مرورگر اینترنتی جدید این شرکت موسوم به اج را پیش از عرضه ی رسمی ویندوز ۱۰ در روز ۲۹ جولای (۷ مرداد) تجربه ...
اکنون مایکروسافت این شانس را به شما و سایر کاربران داده تا مرورگر اینترنتی جدید این شرکت موسوم به اج را پیش از عرضه ی رسمی ویندوز ۱۰ در روز ۲۹ جولای (۷ مرداد) تجربه کنید. برای اینکار کافیست پس از تهیه نسخه ی پشتیبان از اطلاعات ضروری خود آخرین نسخه ی پیش نمایش سیستم عامل مورد بحث برای کامپیوترهای شخصی را دانلود و سپس نصب نمایید.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
کمپانی ردموندی همانطور که وعده داده بود درخواست های کاربرانش را شنیده و بسیاری از آنها را در مرورگر جدیدش اعمال کرده. برای مثال اج به دکمه ی Home مجهز شده، قابلیت های سفارشی سازی تب جدید در آن افزایش یافته اند، قادر است نوار مرتبط به کلمات عبور را به شکل خودکار پر کند و امکان وارد نمودن بوک مارک ها از دیگر مرورگرهای معروف نیز فراهم گشته.
کورتانا می تواند هشدارهای مرتبط به قرارهای کاری و یا ساعت پروازتان را اعلام نماید و در عین حال به شما کمک کند تا بدون تایپ نمودن یک ایمیل را نوشته و سپس آن را ارسال کنید.
در بیلد تازه ی ویندوز ۱۰ با شماره ۱۰۱۵۸، اپلیکیشن Photos عاقبت از تصاویر با فرمت GIF پشتیبانی می نماید و مایکروسافت WiFi به صورت کامل جانشین اسکایپ WiFi شده. کاربران با استفاده از این سرویس می توانند اعتبار زمانی به منظور استفاده از هات اسپات های اینترنتی بی سیم در نقاط مختلف تهیه کنند.
در صورتیکه میخواهید بیلد تازه ی نسل آتی ویندوز (اطلاعات بیشتر در مورد این بیلد) را محک بزنید، از یاد نبرید که عضویت در طرح اینسایدر ضرورت دارد و البته بد نیست تجربیات خود از آن را با ما و سایر کاربران دیجیاتو نیز در میان بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بهترین ویندوز به نظر من ویندوز 7 بوده و هست...
من پیش نمایش 10 رو نصب کردم اصلا باحال نبود! دوباره 7 نصب کردم.
هیچ چیز دیگهای توی دنیای آیتی مثل این ویندوز ۱۰ پوشش داده نشده.
یعنی اینقد خبر کمه که هر لحظه بیلد جدید باید گزارش بشه؟
اینجا که سایت اختصاصی ویندوز نیست.
خسته شدیم از این بیلد بیلد بیلد
سلام دوستان یه سوال
من بیلد ۱۰۱۳۰ رو دارم میشه از با آپدیت کوچیک برم رو ۱۰۱۵۸ یا حتما باید کل حجمشو دانلود کنم
دوست عزیز کل حجم رو باید دانلود کنی. اگه میخوای به بیلد جدید اپدیت کنی پیش نهاده من دانلود و نصب فایل iso هستش
میتونید آپدیت کنید !
نیاز حتمی نیست که کلش رو دانلود کنید.
اگر به قسمت آپدیت مراجعه کنید میبینید که آپدیت رو نشون میده .
لامصب رو نصب کردم
پر باگ بود یکدفعه همه چی بسته میشد، پیرینت هم نمیشد بگیری، حتی با DVD Rom هم مشکل داشت ینی اصلا نمیخوند، خلاصه از خیرش گذشتم.
شما چه بیلدی رو نصب کردی؟؟ این 3تا بیلد اخری خداییش خوب و پایدار بودن
تجربه : نصب کنید !
من که رفتم برای آپدیت 10158. تا قبل اون داشتم از بیلد 10130 استفاده میکردم که واقعا عالی و بدون نقص بود . حتی تو سرعت از ویندوز 8.1 یکجورایی سرتر بود . و جالبیش اینجاست استور ویندور در حال حاضر برای همه کاربرا و بدون نیاز به فیلتر شکن بازه . کسانیکه که میگن نصب نکنین چند دلیلی بیارین که قانع بشیم نصب نکنیم . چون هر چی فکر میکنم میبینم از خیلی جهات از وین 8.1 سرتره و سرعت نسبتا بالایی داره . من واقعا راضیم
دوستان سلام
یه کمکی به من کنییید
من ویندوز 10 بیلد 10130 رو نصب کردم اما همش این ارور رو میاره :
Critical Error in the Shell Infrastructure Host. Start Menu, Cortana and some apps may not be available
چی کار کنم ؟؟ توی فرومهای خارجی سرچ کردم هرکاری بود انجام دادم اما نمیره....کسی به این مشکل برنخورده ؟
تجربه: نصب نكنيد!
یعنی بیلد های آزمایشی که پایداری ندارن رو آپدیت نکنیم؟
آپدیت کن آقا این بیلدهای آخر به پایداری خوبی رسیدن
این مایکروسافت WiFi قضیش چیه؟ یه نفر به من توضیح بده لطفا
(:
گفته مایکروسافت
«تایید می کنیم که در حال توسعه یک سرویس جدید به نام Microsoft WiFi هستیم؛ سرویسی که اینترنت Wi-Fi رایگان را در اختیار میلیون ها نفر قرار خواهد داد. در آینده، اطلاعات بیشتری را در خصوص این سرویس منتشر خواهیم کرد.»
www.microsoftwifi.com
چون زده بزودی دقیقا نمیدونم قرار چی کار بکنه
http://dgto.ir/1GjNtQ3
.
اج نسخه آزمایشی نصبی روی وین 8 یا 7 هم داره؟ /سرچ کردم پیدا نکردم .میخوام محیطش یه تست کنم