ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
ipad pro keyboard کیبرد آیپد پرو
تکنولوژی

نگاه نزدیک ویدیویی به iPad Pro؛ بزرگترین تبلت اپل و اولین آیپد مجهز به قلم استایلوس [تماشا کنید]

مدتها بود در شایعات مختلف در مورد تصمیم اپل برای عرضه یک نسخه ۱۲.۹ اینچی از آیپد می شنیدیم، محصولی که البته در ابتدا ساخت آن اندکی عجیب به نظر می رسید. همین مورد باعث ...

سینا گلستانه
نوشته شده توسط سینا گلستانه تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۵

مدتها بود در شایعات مختلف در مورد تصمیم اپل برای عرضه یک نسخه ۱۲.۹ اینچی از آیپد می شنیدیم، محصولی که البته در ابتدا ساخت آن اندکی عجیب به نظر می رسید.

همین مورد باعث شده بود بحث های زیادی بین کاربران در مورد شایعات مربوط به این محصول شکل گیرد و تا دیشب هنوز کسی نمی توانست به طور قطع بگوید شرکت ساکن کوپرتینو واقعا چنین دستگاهی را در دست تولید دارد یا خیر.

دیشب اما سرانجام انتظارها به پایان رسید و اپل بزرگترین تبلت خود را با نام iPad Pro رونمایی کرد، محصولی که علاوه بر بزرگترین، نخستین آیپد مجهز به قلم استایلوس نیز به شمار می رود.

در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا نگاهی ویدیویی داشته باشیم به ویژگی ها و نحوه عملکرد خاص ترین آیپد ساخته شده توسط اپل تاکنون، تبلتی که برای رسیدن به موفقیت رقبای قدرتمندی مثل سرفس مایکروسافت را در برابر خود خواهد داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (20 مورد)
  • ارمان
    ارمان | ۲۰ شهریور ۱۳۹۴

    دقت كرديد موقع استفاده از قلم نبايد دستت با تبلت تماس داشته باشه؟
    اينم يك باگ بزرگ!!
    ما نقاش هاي ديجيتال اگر بخوايم ساعت ها با اين تبلت نقاشي بكنيم دستمون خسته ميشه.
    ولي در هر صورت من عاشق شدم. اميدوارم راه حل نرم افزاري براي اين باگ پيدا بكنند

  • farzad
    farzad | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    همون طور كه مك ها air و pro دارند الان ايپد ها هم دارند. از موقعي كه اپل iPad Air رو معرفي كرد ميشد اين موضوع رو پيش بيني كرد. پس لطفا نگيد كه اسم و اين حرفا كپي سرفيس هست. سرفيس ميخواد كه يه كامپيوتر ساده شده و جمع و جور در قالب يك تبلت باشه. اما iPad pro همونطور كه از اسمش مشخصه ميخواد يه تيلت حرفه اي باشه و همون طور كه تيم كوك گفت نتيجه همكاري اپل با IBM و cisco هستش

  • رضا
    رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    من قبول دارم از لحاظ سخت افزارى و حتسيستم عامل به پاى سرفيس پرو نميرسه ولي توجه داشته باشين آيپد پرو همين الان نزديك به چند ميليون اپليكيش رايگان و ارزان قيمت داره و بهينه براى تاچ اسكرين كه نسخه ها ويندوزى اونها بهينه براى تاچ نيستن يا حتي نوسخه ويندوزى ندارن. به نظر من بهترين گزينه براى شركت ها كوچيك در زمينه گرافيك واستوديو هاى ساخت موسيقي و تيزر تبليغاتى هست كه با كنترين هزينه اپليكشن ميتونن كارشون رو انجام بدن درصورتي كه نسخه هاي ويندوزي اون نرم افزارها هزينه چندصد دلاري واسشون در بر داره. انتخاب اپل براى آى او اس بودن آيپد پرو اپليكشن هاى ارزان و بهينه براى تاچ هست.

  • genius
    genius | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    کجان این اپلیهای دوآتیشه که معتقدن این سیب گاز زده کرمو رهبری تکنولوژی رو بدست داره و باقی کمپانیهان که ازش تقلید میکنن تا جواب بدن که اولا اپل مدعی به چه دلیلی انقدر چسبیده به ابداع سامی یعنی فبلت و از اصل صفحه نمایش زیر 5اینچ خودش سرپیچی کرده و از اون بدتر این تقلید جدیدش یعنی استفاده از استایلوس پن رو چجوری میخوان ماله کشی کنن!!
    این از بزرگمنشی سامی که مثل اپل فسقلی نمیره دادگاه و طلب غرامت کنه والا از این واضح تر نمیشه از دستاوردهای یه کمپانی دیگه کپ زد!!مضاف بر این کپی کاری اکوسیستمش(که بهش خیلی مینازید!)از اندروید هم که تو سنوات اخیر بدجوری عیانه بالاخص از ios8 تا حالا.

  • رضا
    رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    واسه دوستانی که کپی کپی میکنند:
    http://blog.scoopz.com/wp-content/uploads/2012/02/KeyCase-iPad-2-Folio-Deluxe-with-Bluetooth-Keyboard-3.jpg
    سالها پیش از سرفیس :)

    • نگو
      نگو | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

      پروفسور این یه کاور جانبی از شرکتای دیگه است.
      پروژه تانگوی گوگل هم تو برنامه فضایی ناسا هست پس فضا پیما‌ها مال گوگلن
      یا مایکروسافت با ناسا برای به نمایش درآوردن مریخ با واقعیت مجازیش شرکت داره لابد مایکروسافت مریخ نورد داره.
      برادر این اپل میگه من فقط مغز دارم همه بی مغزن فقط من.
      سنگ چی و به سینه می‌زنی تو که فقط یه مصرف کننده‌ایی و پول تو جیبه کس دیگری میکنی تو از وسیلت استفاده کن و کیفش رو ببر گور بابای کمپانی‌ها.
      اگر پدرت برات گوشی خریده همین الان برو دستشو ببوس بخاطر زحماتش اگر هم خودت خریدی برو جلو آینه وایسا به خودت یه خسته نباشید بگو. عرقش رو کسی دیگه میریزه پولش تو جیبه کسه دیگری میره.

      • رضا
        رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

        با ترول بحث نميكنم.

    • nokisoft
      nokisoft | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

      تو هم دلت خوشه ها
      اگه این جوریه همه تبلت ها از این کیبوردا میخورن
      فکر کنم قیمتش هم از 29 تومن شروع میشه نه 170 دلار!

      • رضا
        رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

        اون موقع تبلتي به جز آيپد نبوده.

  • R3D
    R3D | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    موقعي كه سرفيس معرفي شد تبم كوك بهش لقب "شتر گاو پلنگ رو داد" ولي الان شاهد آپِليزه شدن كپي شدن همون شتر گاو پلنگ هستيم.البته هنوز با هم ديگه تفاوت هاي بنياديني دارن.

    • رضا
      رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

      بالاخره تفاوت بنیادی دارند یا کپی کرده؟ هر دو با هم که نمیشه.

      • R3D
        R3D | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

        ميشه گفت فلسفش كپي شده.
        ولي راهشون از هم جداست.

        • رضا
          رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

          پاسخت رو کاملن قبول دارم ولی در نظر بگیر که خود سرفیس از کجا اومده؟! به هر حال هر جا رقابت باشه پیشرفت سریعتر خواهد بود و کاربران سود خواهند برد. واسه ما چیز بدی نیست.

    • 7.62mm
      7.62mm | ۲۱ شهریور ۱۳۹۴

      اونقدر لجوج و متعصب هستی که حتی خود اپلی ها هم بهت مثبت نمیدن!

  • مشکل
    مشکل | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    آقایون دیجیاتویی سایتتان مشکل داره صفحه دو ثابت مونده
    کش سایتون پاک کنید!

  • sajed_rashidi
    sajed_rashidi | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    یه سوال: چرا اسم کیبوردشو گذاشته "اسمارت کیبورد"؟ این اسمارتش ینی چی؟ چه کار خاصی انجام میده؟

    • رضا
      رضا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

      کاورهاش رو میگفت اسمارت کاور چون وقتی باز میکردی دیوایس خودبخود روشن میشد. اینم به احتمال زیاد اسمشو از همون برداشته چون کاور هم میشه.

  • ava
    ava | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    کپی از سرفیس
    حتی اسمش

  • محمد
    محمد | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

    شما دوتا خبرنگار فرستادید برن چیکار کنن؟چرا اونا نگاه نزدیک نمیندازن؟

    • حسین
      حسین | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴

      فکر نکنم دیچیاتو خبرنگار فرستاده باشه
      اونایی که وبلاگ نویسی زنده میکردن در واقع ترجمه وبلاگ نویسی از سایت the verge بود تازه اونم همش رو ترجمه نکردند

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی