پاناسونیک از اسمارت فون مقاوم Toughpad FZ-N1 رونمایی کرد
اواسط دهه نود میلادی، کمپانی نام آشنای پاناسونیک با لپ تاپ های سری ToughBook اش سلطان بلامنازع بازار نت بوک های مقاوم محسوب می شد. اما کمپانی مورد بحث طی سالیان اخیر، سخت در تلاش بوده تا خصوصیت مقاومت و ...
اواسط دهه نود میلادی، کمپانی نام آشنای پاناسونیک با لپ تاپ های سری ToughBook اش سلطان بلامنازع بازار نت بوک های مقاوم محسوب می شد. اما کمپانی مورد بحث طی سالیان اخیر، سخت در تلاش بوده تا خصوصیت مقاومت و سختی محصولات خود را این بار با سری موبایل های ToughPad مجددا در بازار مطرح نماید.
در راستای همین سیاست، پاناسونیک امروز و طی نمایشگاه MWC 2016 از یک تلفن هوشمند مقاوم جدید و مبتنی بر اندروید تحت عنوان ToughPad FZ-N1 رونمایی به عمل آورده است.
گجت مذکور از یک پردازنده اسنپدراگون هشت هسته ای (با مدلی نامشخص)، دو گیگابایت رم، نمایشگر 4.7 اینچی با وضوح تصویر 720p، شانزده گیگابایت حافظه داخلی و امکانات ارتباطی همچون جی پی اس، NFC، بلوتوث 4.1، وای فای و درگاه میکرو USB بهره می برد. باتری FZ-N1 هم قابل تعویض بوده و طبق ادعای پاناسونیک، می تواند "فراتر از هشت ساعت شیفت کاری" دستگاه را برای صاحبانش روشن نگه دارد.

البته اگر باتری دستگاه برای هشت ساعت کاری برایتان کافی نبود، پاناسونیک گزینه هایی را نیز برای افزایش عمر باتری در نظر گرفته تا از FZ-N1 بتوان در دو شیفت کاری کامل استفاده کرد.
اگرچه FZ-N1 از منظر سخت افزاری در دسته گجت های میان رده قرار می گیرد، اما مقاومت استثنایی آن به آب، ضربه و گرد و غبار است که آن را به محصولی متمایز بدل نموده. این اسمارت فون می تواند افتادن از ارتفاع 1.8 متری را تحمل کند، و ضمنا تست 2000 مرتبه سقوط متوالی از ارتفاع یک متری را با موفقیت و بدون بروز هیچ مشکلی پشت سر گذاشته است.
ToughPad جدید پاناسونیک به آب و گرد و غبار مقاوم است، و می توان آن را طبق استانداردهای IP65 و IP67، به مدت 30 دقیقه در عمق یک متری آب نگاه داشت.
پاناسونیک FZ-N1 با وجود این بدنه مستحکم و تخریب ناپذیر، قیمت نسبتا بالایی دارد. گجت مذکور در ماه مارس سال جاری با قیمت 1499 دلار در اختیار مشتریان خاصش قرار خواهد گرفت که البته این قیمت تنها برای نسخه Wi-Fi Only دستگاه در نظر گرفته شده. طبق گفته پاناسونیک، مدل نرمالی از FZ-N1 هم به بازار خواهد آمد که البته قیمت آن هنوز مشخص نگردیده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

به نظرم این گوشی ظاهرش عالیه و البته برای عموم مردم ساخته نشده
دوستان دیجی کالا ، نام محصول رو درست نوشتید ؟ touch نیست احیانا ؟؟؟؟
من نفهمیدم این گوشی چیداره ؟؟؟
فقط مقاومه و فقط هشت ساعت قابلیت نگداری شارژ داره اونم به این گرونی ؟؟؟
کلا یکی بگه پاناسویک فازش چی بوده این پاره آجر معرفی کرده ؟؟؟؟
خب میری مثلا یه xperia z2 میگری با گارد محمکم و گلاس تانکی میشه واسه خودش تازه با همه ی اینا هم نه اینقدر قیمت میره بالا نه اینقدر زمخت و زشت میشه .
دوستان من سونی باز نیستم چون خودم دارم میگم.
موافقم
تازه چرا xperia
یه caterpillar بگیری هم ارزون تره هم قشنگه هم مقاوم هم شکل دسته بیل نداره
تانکه
درود به علاقه مندان با ادب تکنولوژی, بنازم , پاناسونیک یک نام بزرگ و یک شرکت ریشه دار در صنعت الکترونیک به ویژه لوازم خانگی هس و بعدش در دوربین فیلم برداری عکس برداری , آفرین به پاناسونیک داره خودش رو نشون میده در صنعت موبایل , این تلفن همراه F1_FZ پاناسونیک واقعا اگه بهش لقب تانک داده بشه برازندش هس آفرین
تانکه یا گوشیه؟
اگه بهش لقب تانک داده بشه برازندش هس