پتنت جدید اپل: اتصال مغناطیسی با پشتیبانی از چند وسیله جانبی
بر کسی پوشیده نیست که اپل به شدت تمایل دارد که آیپد پرو، به عنوان جایگزینی برای کامپیوترهای شخصی به شمار رود. اما مشخصا چنین دستگاهی، باید بتواند با لوازم جانبی متعددی به سادگی ارتباط ...
بر کسی پوشیده نیست که اپل به شدت تمایل دارد که آیپد پرو، به عنوان جایگزینی برای کامپیوترهای شخصی به شمار رود. اما مشخصا چنین دستگاهی، باید بتواند با لوازم جانبی متعددی به سادگی ارتباط برقرار کند؛ امری که آیپدهای امروزی اپل از آن بی بهره اند.
اکنون خبر می رسد که اپل به تازگی پتنتی را به ثبت رسانده و حق امتیاز آن را دریافت نموده که همچون کانکتورهای مغناطیسی این شرکت مانند شارژر MagSafe برای مک بوک ها یا شارژر اپل واچ عمل می کند اما تفاوت در این است که با استفاده از همین نوع اتصال، کاربر می تواند چند وسیله را به دستگاه خود وصل کند. شاید بخواهید شارژر خود را به دستگاه متصل کنید یا اطلاعاتی را از آن برداشت نمایید، در این حالت، باز هم قادر هستید وسیله جانبی دیگری را به گجت خود متصل کنید.
اتصالات در این صورت به صورت مغناطیسی روی هم جفت می شوند و کارکرد آنها در یک مدار اتصال، جریان پیدا می کند. به نظر می رسد که پتنت جدید اپل، نسخه ای پیشرفته تر از Smart Connector است که اکنون در دو نمونه آیپد پرو به کار گرفته شده. این نوع اتصال هم به شکل مغناطیسی کار می کند اما صرفا یک وسیله (کیبورد) را می توان به آن متصل کرد، در حالی که پتنت اپل در مورد اتصال چند ابزار توسط رابط های مغناطیسی می گوید.
تصاویری که از این پتنت منتشر شده، حکایت از دو نوع اتصال دارد که یکی از آنها شبیه به Lightning یا USB -C است و دیگری شباهت هایی به شارژر اپل واچ دارد. البته در بخش پایین تصویر یادآور شده که این تصاویر صرفا برای ایجاد ذهنیت از نحوه کارکرد چنین سیستمی طراحی شده اند.
مشخص نیست که اپل از این پتنت در محصولات خود بهره گیرد یا خیر، اما استفاده از تکنولوژی اتصال مغناطیسی با پشتیبانی از چند وسیله، می تواند بهترین خبر برای علاقمندان به نسل های بعدی مک بوک ۱۲ اینچی اپل باشد؛ محصولی که در حال حاضر صرفا با یک پورت USB-C عرضه می شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
است اپل همینطور پشت سر هم اختراع ثبت میکنه اونوقت پدر منو برا ثبت اختراعم در آوردن
بعد آمریکا را برام مثال میزنند که چقدر تو آمریکا ثبت اختراع زمانبره، میگن ۳سال طول میکشه اونجا، من که نرفتم نمیدونم!