ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

موسسه Kantar: کاربران پلتفرم موبایلی ویندوز بازهم کاهش یافته اند

موسسه تحقیقاتی Kantar امروز در طی گزارشی تمامی فراز و فرودهای سهم بازار ویندوز فون در سه ماهه اول سال جاری میلادی را منتشر نموده. بر اساس این بررسی، شمار کاربران این سیستم عامل همچنان ...

فروغ بیداری
نوشته شده توسط فروغ بیداری تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۵

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

موسسه تحقیقاتی Kantar امروز در طی گزارشی تمامی فراز و فرودهای سهم بازار ویندوز فون در سه ماهه اول سال جاری میلادی را منتشر نموده.

بر اساس این بررسی، شمار کاربران این سیستم عامل همچنان رو به کاهش است به طوری که در حال حاضر سهم بازار ویندوز فون در اروپا به 5.9 درصد رسیده. این در حالیست که در زمان مشابه در سال پیش، این سهم 10.1 درصد بوده و در 6 ماه گذشته نیز 6.4 درصد اعلام شده بود.

در انگلستان این سهم به 6.2 درصد نزول یافته و در ایتالیا که همیشه بیشترین سهم بازار برای این پلتفرم را داشته نیز شاهد کاهش چشمگیری بوده ایم به طوری که از 14.4 درصد در سال پیش به 6.7 درصد در زمان کنونی رسیده.

روند عدم محبوبیت و کاهش توجه مردم به سیستم عامل موبایل اهالی ردموند در مورد دیگر نقاط جهان نیز رواج دارد به طوری که سهم بازار آن در آمریکا 2.6 و در چین فقط 0.9 درصد است.

البته اینطور  به نظر می رسد که شرکای سخت افزاری تازه مایکروسافت به نوعی جذب ویندوز ده موبایل شوند یا این آمار و ارقام در طول 6 تا 12 ماه بهتر شده و دوران خوش گذشته را بار دیگر برای این شرکت تکرار نماید.

در جدول پائین می توانید آمار دقیق سهم بازار پلتفرم های مختلف را با هم مقایسه نمائید.

kantar-February-2016

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • lili
    lili | ۲۲ فروردین ۱۳۹۵

    از اين آمار ميشه فهميد چقدر ژاپني ها آدمهاي با ثباتي هستند

  • امیر
    امیر | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

    حالا گردول میاد میگه سهم اش توی چین 50درصده!
    مثله لومیا 1520 که میگه سال 2012 معرفی شده!

  • امیر
    امیر | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

    کله پاچه مورچه!خحخحخ

  • علی صالحی
    علی صالحی | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

    مشکل از نبود برنامه ها بود که با سیاست درست مایکروسافت داره درست میشه. از حالا هر کس واسه ویندوز برنامه می نویسه برای همه ی پلتفرم های مایکروسافت می نویسه. همین میشه یه دلیل که خیلی از برنامه ها یا دارن میان یا به تازگی اومدن. ویندوز همیشه از چرخ شکسته ی نبود برنامه، نبود کاربر؛ نبود کاربر، نبود برنامه ضرر خورده. اما بالاخره یه راه خوب پیدا کرده. اگه دو سه تا گوشی خیلی خوش قیمت با مشخصات دهن پر کن بده مطمئنا بازارو می گیره. مشکل مایکروسافت اینه که مثل اپل واقع گراست و گوشیاشو با شماره مگاپیکسل های خیلی زیاد و کلاک های بالا تزیین نمی کنه. مردم چششون به شماره هاست. نمیگن سیستم عاملش چقدر قدرتمند و فوق العادهست.

  • ali
    ali | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

    از همون موقع که نادلا اومد فاتحه لومیا و وینفون خونده شد بی علاقه بودن ساتیا دقیقا تو تعلل بیش از اندازه تو دادن گوشی پرچمدار آخرشم یه چیزی داد که نیومده کهنه شد تعلل زیاد تو آپدیت کردن که آخر سر رو اندروید سفید کرد جالبه برنامه های خودش رو اندروید و آی او اس بهتر از پلتفرم خودشه خلاصه ساتیا از mobile first cloud first فقط بخش کلودش و گرفت.
    الفاتحه.

  • ag2000
    ag2000 | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

    طبیعیه وقتی به وینفون اهمیت نمیده .

    نادلا قشنگ وینفون و ایکس باکس وان رو فدای ویندوز 10 کرد.

    الان خیلی ها اگه بخوان از ویژگی های وین 10 هم استفاده کنن ترجیح میدن برن یه 2 در 1 بگیرن که علاوه بر اپ های یونیورسال بیتونه فایل های exe رو هم اجرا کنه و مهم تر ازاون برای تولید محتوا خیلی بهتر هستن .

    من خودم هم با اینکه الان یه تبلت اندرویدی دارم و یه لومیا 930 میخوام برم یه galaxy tab pro s بخرم با یه گوشی اندوریدی .

    و مطمئن هستم خیلی ها هم یواش یواش همین کار رو میکنن ...

    • علی صالحی
      علی صالحی | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

      من بعد از دیدن نسخه ی آزمایشی ویندوز 10 دقیقا همین کارو کردم. اما الان یه هفته ایه که برگشتم. دلیل برگشتنمم دیدن نسخه ی نهایی ویندوز 10 بود و اینکه دیدم مشتری برنامه ی برنامه نویسا دیگه 5% گوشی های دنیا نیست. 90% کامپیوتر های دنیا و 40% بازار کنسول ها هم هست. این یعنی صدها میلیون خریدار بلقوه.

      • اوبونتو
        اوبونتو | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

        شما ها آدم بشو نيستين

        • عرفان
          عرفان | ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

          خخخخخخخخ

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی